Vrouw zoekt man

Dating reviews, tips, acties, kortingen en datingsites vergelijken zodat je veilig online kunt daten.
Datingsites vergelijkenDatingsites reviews
lexa

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor serieuze singles op zoek naar een waardevolle relatie

G-dating

⭐⭐⭐⭐⭐

Ruim aanbod aan potentiële partners op deze dating app

Aanbevolen

gaybuddy logo

⭐⭐⭐⭐⭐

 Nederlands grootste dating website met app voor hoger opgeleiden

bilove

⭐⭐⭐⭐⭐

Dating app vol met serieuze singles op zoek naar een relatie

Gayparship

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede Nederlandse dating app voor het vinden van een partner

Gayparship

⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Parship Review

9.8

Gaybuddy

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Relatieplanet Review

9.5

lexa

⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Lexa review

9.2

G-dating

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Elite dating review

9.1

bilove logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Pepper Review

8.5

Datingsite

Wat indruk maakte

Beoordeling

Informatie

Gayparship

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel serieuze gebruikers
 • Goedkoop
 • Veilig te gebruiken
 • Handige app
 • Hoger opgeleiden
 • Makkelijke registratie

9,8

Beoordeling

Gaybuddy

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Bescherm je privacy
 • Veilig in gebruik
 • Veel opties
 • Geïnteresseerde gebruikers
 • Makkelijk te registreren

9,5

Beoordeling

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Populair onder mannen
 • Goedkoop
 • Makkelijk in gebruik
 • Veel mogelijkheden
 • Serieuze mannen
 • Snelle registratie

8,8

Beoordeling

G-dating

⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Gratis te gebruiken
 • Veilige online chat
 • Handige app
 • Serieuze gebruikers
 • Makkelijk te registreren

8,1

Beoordeling

bilove

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Profielen worden beoordeeld
 • Veilige online chat
 • 24/7 Helpdesk
 • Geïnteresseerde gebruikers
 • Gemakkelijke registratie

7,5

Beoordeling

Gemakkelijk alle dating aanbieders vergelijken

Het ideale startpunt voor online dating

Lees reviews over alle online dating aanbieders

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Wat klinkt dat nu voor de hand liggend en zou je een ware stormloop verwachten wanneer het zo zou worden voorgelegd. Het is echter niet zo voor de hand liggend omdat er zeker de nodige eisen gesteld zullen worden. Dat is voor alle partijen logisch omdat men zo gelijk weet waar men aan toe is. Een vrouw die een man zoekt zal de nodige stappen nemen om de slagingskans maximaal te maken.  Dat kan op verschillende manieren en het plan van aanpak doorslaggevend zijn. Enkele manieren waarop een vrouw een man kan ontmoeten kan door middel van SF dating of de secret rooms.

Kijken naar de vereisten

Iedereen heeft nu eenmaal wat eisen wanneer het aankomt op de partner waar ze naar op zoek zijn. Door daar zo duidelijk als mogelijk over te zijn, wordt er geen ruimte gelaten voor twijfels en is het altijd leuk om zelfverzekerd naar haar toe te gaan. Naast het rekening moeten houden met haar gevoelens, is er vaker ook sprake van vrouwen die op zoek zijn naar kortstondig contact. Daar ligt de drang naar plezier in de vorm van seks ten grondslag aan. Ook in deze gevallen moet er sterk rekening gehouden worden de specifieke wensen. Goed voor de dag komen is een vereiste en zal ze daar zeker van onder de indruk zijn. Het komt soms ook voor dat er verlangt wordt naar gewoon wat tijd en aandacht en moet alles natuurlijk ongedwongen plaatsvinden.

Maar wat is de juiste ontmoetingsplek?

Nu het al duidelijk is wat er allemaal verwacht mag worden, is het wel zoeken geblazen naar een plek waar de kandidaten bij elkaar komen. Een datingsite is het meest voor de hand liggend omdat er daar niet alleen sprake is van een groot aantal personen, maar kan er daardoor ook iemand gevonden worden die dezelfde interesses toont. Vrouw zoekt man wordt altijd met veel belangstelling ontvangen en zorgt dat er vaker wel voor, dat het maken van een keuze niet zo eenvoudig is. Hoe weet je als vrouw nu immers dat hij de ware is? Er gaat daarom meestal een uitgebreidde ronde vooraf en wordt er daarna eventueel afgesproken. Het prettige van datingsites is, dat alles met behoud van privacy plaatsvindt en iedereen volkomen vrij is om elk moment het contact te verbreken.

Kijk ook waar ze naar verlangt

Het is al eerder aangehaald dat de interesses veel van elkaar kunnen verschillen, maar kan het nooit kwaad wanneer er meer initiatief genomen wordt. Zo worden de kansen om te worden geselecteerd meteen groter en maakt dat alles nog spannender. Als vrouw zijn er tal van redenen waarom je op zoek gaat naar een man. Een breuk met de vorige partner, eindelijk voor het eerst openstaan voor de liefde of gewoon op zoek naar een maatje voor een hechte vriendschap. Via een datingsite kom je er snel aan toe en biedt het de mogelijkheid om geheel zonder enige vorm van pressie en in jouw vrije tijd. Door te kijken naar de gemeenschappelijke punten en de wijze waarop de berichten over en weer worden beantwoordt, kan er op den duur aangestuurd worden naar een ontmoeting. Daar vindt vaker de ware ontknoping plaats en is het daarna aan de partners gelegen in welke mate voortgang gegeven zal worden aan de ‘relatie’.

Het zoeken naar een partner, is een stap op weg naar een andere toekomst en zijn er een aantal zaken waar er op gelet kan worden. Niet alleen het uiterlijk natuurlijk, maar het innerlijke en andere factoren die erbij komen kijken. Met behulp van een datingsite is het altijd eenvoudiger en sneller om van start te gaan. Met een duidelijke beschrijving van het profiel en wat foto’s, zal er al snel een berichtenstroom op gang komen.

Dating aanbieders vergelijken

Begin veilig met online dating en zorg dat je een vertrouwde datingsite kiest.

Bekijk en lees reviews over alle online dating aanbieders.

Begin snel & gemakkelijk met online daten en vindt een geschikte liefde.

De top 5 meest populaire dating aanbieders

dating parship

Parship – 

Online daten om liefde te vinden is bij Parship niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst potentiele dates, je kunt op deze site daten door een match te vinden op basis van een persoonlijkheidstest. Je wordt gematched aan profielen met overeenkomende interesses waardoor het aantal geslaagde matches hoog ligt.

Voordelen: Persoonlijkheidstest – Parship App – Garantie

Nadelen: Foto’s niet altijd zichtbaar – Relatief duur

dating pepper

Pepper – ⭐⭐

Online daten bij Pepper is anders. Je laat als lid je hele echte leven zien door het delen van foto’s en video’s. Bij Pepper is het motto, beelden zeggen meer dan woorden. Je kunt in een oogopslag zien hoe iemand daadwerkelijk leeft. Het doel van Pepper is dat je zo snel als mogelijk een leuke date of partner vindt, daten moet leuk en interactief zijn.

Voordelen: Betrouwbaar – Interactief – Anders daten

Nadelen: Gratis gebruikers zien geen berichten

Lexa – 

Lexa is natuurlijk een bekende naam in de datingwereld. Lexa wil dat daten spannend, leuk is en dat het spannende verhalen oplevert. De dating aanbieders is al vanaf 2002 actief en bestaat al een aantal jaren als marktleider in de online dating wereld. Ook bij Lexa kun je een matchmaking service gebruiken.

Voordelen: Actieve profielen – Overzichtelijk – Ervaren site

Nadelen: Gratis  gebruikers geen mogelijkheid tot contact

Relatieplanet –

Relatieplanet heeft enorm veel leden en is een van de grootste online dating platformen van Nederland. De kans op een date is daarom vrij groot. Relatieplanet doet veel aan extra coaching sessies en singlereizen. Daarbij worden er regelmatig events door heel Nederland gekregen om mensen in Nederland aan het daten te krijgen.

Voordelen: Duidelijke actieve leden – Vertrouwd & Bekend

Nadelen: Gratis gebruiker kan alleen interessebericht sturen

50+ Match – 

50+ Match is tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandstalige 50+ datingsites. Je kunt hier heel gemakkelijk een vriendschap of serieuze relatie vinden als je al wat ouder bent. Door de rustige en simpele lay-out kun je in zeven stappen simpel een profiel aanmaken.

Voordelen: Interactief – Duidelijke Layout – Veel Matchees

Nadelen: Geen 1e bericht sturen als gratis gebruiker

De Top 5 Meest gekozen online datingdiensten

Er zijn tegenwoordig zo enorm veel datingsites dat het wel eens lastig kan worden om de juiste te kiezen. De meest populaire datingaanbieders kun je hierboven vinden. Als je wil kun je direct datingsites vergelijken of gebruik maken van de dating keuzewijzer.

Waar letten wij op bij dating reviews?
Wij zorgen er voor dat alle dating aanbieders worden bekeken met een uitgebreide review. De beoordeling wordt gemaakt op klantenservice, prijs, aanbod en dekking. Deze reviews worden met sterren beoordeeld. Waarbij 1 ster de minimale score is en 5 sterren is de maximale score. Lees hier alle dating site reviews.
In welke datingcategorie val ik?
Online daten kan best lastig zijn omdat iedereen een eigen behoefte en gedachte heeft bij dating. Veel dating aanbieders richten zich daarom op bepaalde segmenten zoals 50+, jongeren, sex of opleiding. Lees in onze dating keuzewijzer direct in welke categorie je valt zodat je de juiste keuze maakt, het is nog makkelijker om de vergelijker te gebruiken waar je direct op voorwaarden kunt filteren.
Lees alle dating tips en ga voorbereid op zoek naar liefde
Nog geen ervaring met dating of op zoek naar goed advies voor je eerste date? Lees dan al onze artikelen vol met datingtips en adviezen die je misschien goed kunt gebruiken. Liefde kan soms lastig zijn maar met de juiste tips wordt het een stuk gemakkelijker.
Gratis dating & Acties + Kortingen
Veel dating aanbieders hebben online regelmatig kortingen en acties. Je kunt dan voor een lager tarief een abonnement afsluiten. Gratis online daten is ook goed mogelijk, bij veel aanbieders kun je gewoon gratis beginnen om te kijken of de datingsite bij je past.

Dating, online kan het lastig zijn…

Maak eenvoudig gebruik van onze datingtool, in deze tool kun je aangeven wat jou exacte voorkeuren zijn voor het online daten.

Wat voor dating contact zoek je?

Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat voor soort contact je zoekt, wat je opleidingsniveau is en of je wellicht christelijk of senior bent. Zo kun jij de beste date oplossing voor jezelf in een paar klikken vinden.

Zorg er voor dat je niet opgelicht wordt

Om je nog een stukje beter te helpen hebben we onze website eenvoudig ingericht. U kunt alle aanbieders bekijken en de reviews lezen om een goed beeld te krijgen van de juiste datingservice. Dit maakt het vergelijken een stuk makkelijker, en u heeft een goed beeld door ervaringen van andere gebruikers te lezen.

Ga altijd voor een datingsite die te vertrouwen

Dating, online kan het lastig zijn…

Maak eenvoudig gebruik van onze datingtool, in deze tool kun je aangeven wat jou exacte voorkeuren zijn voor het online daten.

Wat voor dating contact zoek je?

Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat voor soort contact je zoekt, wat je opleidingsniveau is en of je wellicht christelijk of senior bent. Zo kun jij de beste date oplossing voor jezelf in een paar klikken vinden.

Zorg er voor dat je niet opgelicht wordt

Om je nog een stukje beter te helpen hebben we onze website eenvoudig ingericht. U kunt alle aanbieders bekijken en de reviews lezen om een goed beeld te krijgen van de juiste datingservice. Dit maakt het vergelijken een stuk makkelijker, en u heeft een goed beeld door ervaringen van andere gebruikers te lezen.

Ga altijd voor een datingsite die te vertrouwen

Dating aanbieders reviews

Wat blogs met leuke inzichten over dating

5 ideeën voor je eerste date

5 ideeën voor je eerste date

Online hebben jullie een leuke klik en het is tijd voor een eerste date. Een unieke eerste date bedenken kan best lastig zijn. Zorg dat je goed weet wat de ander leuk vindt voordat je een beslissing maakt. We hebben eerste date ideeën voor avonturiers, big spenders en...

Hoe houd je je relatie spannend

Hoe houd je je relatie spannend

De date fase zijn jij en je partner inmiddels al voorbij. Van je aanmelding op een datingsite, naar de eerste chats met elkaar tot de eerste date in real life. Het was allemaal super spannend en het kostte geen enkele moeite om die spanning erin te houden. Alles was...

Zo vind je snel een spannende date

Zo vind je snel een spannende date

Als je zin hebt in een spannende date dan is het internet natuurlijk een heerlijke vijver om in te vissen. Maar het aanbod is enorm. Dus hoe vind je nu wat je zoekt? Daarvoor is het allereerst van belang om te weten wat je doel is. Wil je een seksdate, een...