Our Time

Een datingsite dat niet alleen begrijpt wat het is om boven de 50 te zijn, maar ook dit spannende hoofdstuk van ons leven viert. Op OurTime.com eren we de vrijheid, wijsheid en waardering voor het leven dat alleen met de tijd komt. We erkennen ook dat wat mensen willen op 50 jarige leeftijd en daarboven heel anders is dan wat ze wilden toen ze jonger waren. Deze online dating community richt zich op de specifieke interesses en wensen van mensen in de leeftijdscategorie van 50 jaar.

 

 

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Our Time

Great Lakes, Midwestern

United States

Voorkeur
Categorie
Intentie
Optie

Onderzoek toont aan dat deze jaren tot onze gelukkigste en meest bevredigende jaren kunnen behoren. Vrij van de angsten van onervarenheid kunnen we genieten van een tijd van exploratie, een nieuw begin en een grotere tevredenheid. En niets verhoogt de vreugde van de ervaring zoals het hebben van de juiste persoon aan je zijde. Of de relatie nu gebaseerd is op gezelschap of romantiek, alles is leuker als je het met iemand anders deelt.

In deze fase van je leven ben je trots op je prestaties en waardeer je de lessen die je onderweg hebt geleerd. Elk van je vroegere relaties heeft je iets geleerd over jezelf en anderen. Met duizenden mensen die dagelijks op deze site komen is de kans groot dat je precies vindt wat je zoekt. Een nieuw liefdesleven, vrienden of reisgenoten, het kan allemaal op jouw tijd bij Our Time.