pepper-logo

 Datingsite voor mensen die hun foto’s, hobby’s en interesse’s met anderen willen delen

Pepper

Een datingsite die het echt anders wilt doen dan de concurrentie, Pepper is ook naar eigen zeggen ‘niet zomaar een datingsite’. Deze datingsite werkt met een persoonlijke Moodboard, hier kan je alle foto’s, hobby’s, interesses en andere informatie kwijt.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel mogelijkheden met een gratis account
✓ Bescherm je privacy
✓ Profiel en informatie wijzigen wanneer je wilt
✓ Veilig in gebruik
✓ Duidelijk overzicht van je matches
✓ Geen limiet voor het bekijken van profielen
✗ Zoekfunctie beperkt

Pepper is geen gratis datingsite, maar beschikt ook over membership accounts. Een gratis account is handig als je niet zeker bent om een profiel aan te maken en je gewoon wilt zien hoe de website allemaal in elkaar zit. Echter biedt een full membership veel meer voordelen. Pepper is een datingsite die voor jou matches zoekt op basis van wat jij leuk vindt. Is dat nog niet genoeg voor jou? Zoek dan zelf singles op basis van leeftijd, stad of afstand. Bij een gratis datingsite kan je twijfelen aan de juiste intentie van anderen. Singles van Pepper kiezen bewust voor een professionele datingsite, omdat ze op zoek zijn naar echte dates.

Een account aanmaken en jezelf inschrijven is erg makkelijk bij. Om je in te schrijven vul je je naam en een emailadres in, geef je aan waar je naar op zoekt bent en wat je geslacht is. Na het activeren van je account kun je aan de slag met het aanvullen en opmaken van je profiel. Een compleet Pepper account bestaat uit 2 stappen namelijk in het kort en Collage. Bij in het kort geef je aan wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Pepper is een van de datingsites die in het bezit is van het “Thuiswinkel Waarborg merk”.  Dit geeft leden een veilig gevoel dat ze gebruik maken van een betrouwbare datingsite. Dit merk zorgt er namelijk voor dat al je persoonlijke informatie veilig is en niet wordt gedeeld met derden. Thuiswinkel is er voor zowel consumenten als bedrijven voor het kiezen van veilige webshops. Zo worden bijvoorbeeld alle aanmeldingen en leden gecontroleerd. Zo ben je ervan verzekerd dat je alleen met echt profielen aan het chatten bent. Op deze site zijn leden namelijk opzoek naar echte afspraken en willen ze niet aan het lijntje worden gehouden. Op een datingsite dat beschikt over het keurmerk ‘Veilig Daten’ weet je zeker dat er een actief beleid is tegen nep-profielen.

Pepper ervaringen

Pepper is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Pepper review

Pepper staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Pepper zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Pepper als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Pepper  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Pepper contact

Wil je contact opnemen met Pepper voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Pepper NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken