regioswingers-logo

 Datingsite voor koppels die opzoek zijn naar spannende contacten en partnerruil

Regioswingers

Iets nieuws proberen, maar wat terughoudend om dat kenbaar te maken? Niet elk idee waar men mee rondloopt, zal door een ieder met dezelfde enthousiasme worden ontvangen en is het daarom goed om uit te kijken naar een platform waar er alleen maar personen te vinden zijn met dezelfde wensen. Op specifieke datingsites als Regioswingers.nl, is het mogelijk om zonder een ellenlange introductie gelijk met de deur in huis te vallen. Succes is daarbij verzekerd en worden er door de site genoeg mogelijkheden geboden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Geen fictieve profielen
✓ Discreet in gebruik
✓ Casual datingsite
✓ Voor mannen en vrouwen

✗ Geen app

RegioSwingers is een site waar swingers het niet erg vinden om van partner te wisselen. Vinden jij en je partner het niet erg om af en toe van partner te wisselen, dan zal je je zeker thuis voelen op de site van RegioSwingers. Dit hoeft niet perse seksueel te zijn, maar ook als je een lekker weekend met iemand anders wilt beleven of een avondje wilt gaan stappen met een ander voor wat meer spanning. Ook hoef je niet in een relatie te zijn om je te kunnen aanmelden, ook singles zijn welkom om zich toe te voegen. Ga er dus voor als je op zoek bent naar meer spanning in je leven en meld je aan bij RegioSwingers.

De website werkt naar eigen zeggen niet met fictieve profielen. Dit wil zeggen dat er streng gecontroleerd wordt of de mensen die zich aanmelden wel echt zijn. Op de site zijn er helaas geen bekende keurmerken waaruit je kunt halen dat het werkelijk veilig of betrouwbaar is. RegioSwingers zorgt wel ervoor dat haar leden zitten in een beveiligde omgeving, dus ook je reguliere gegevens worden beschermd.

RegioSwingers heeft een aantal functionaliteiten die het eenvoudig maakt om contact te leggen met andere stellen. Inschrijven op deze site is geheel gratis en zonder verplichtingen. Hiervoor moet je eerst wat vragen beantwoorden en je gegevens opgeven. Je hebt dus een standaard account op RegioSwingers waarmee je eerst kunt rondkijken om te zien of het wel iets voor jou is. Je kunt dus profielen van andere leden bekijken en standaardberichten versturen. Ook kan je een foto plaatsen en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Wat helaas niet mogelijk is, is om te chatten en je berichten te lezen. Hiervoor heb je een betaald account nodig. Met een zogenaamde VIP-account kan je al veel meer doen. Bijvoorbeeld het versturen van persoonlijke berichten, extra foto’s van andere mensen bekijken en kan je veel uitgebreider zoeken.

RegioSwingers ervaringen

RegioSwingers is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

RegioSwingers review

RegioSwingers staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van RegioSwingers zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt RegioSwingers als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van RegioSwingers vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

RegioSwingers contact

Wil je contact opnemen met RegioSwingers voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van RegioSwingers NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

 

 

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken