50plus-match-logo

 Datingsite voor mensen in de leeftijd van 50jaar en ouder die een leuke vriendschap zoeken of een relatie

50 Plus Match

Kom achter alles wat de datingsite Relatieplanet je te bieden heeft. Al meerdere jaren op rij bekroond met website van het jaar en al 20.000 liefdesverhalen. De goedkoopste datingsite uitkiezen? Bekijk dan eens de vergelijker met alle datingssites.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓Geen nepprofielen
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Mogelijkheid om iemand te blokkeren
✓ Mogelijk om berichten te sturen of te chatten
✓ Gebruiksvriendelijke site gericht op oudere mensen
✗ Geen app
✗ Betaald abonnement kan duur overkomen

Voor mensen die 50jaar en ouder zijn kan het leven soms saai zijn. Maar gelukkig hoeft het niet eenzaam te zijn. Als 50 plusser kun je altijd leuke vriendschappen sluiten, op een leuke date gaan en zelfs nog stappen in een serieuze relatie. Datingsite 50 plus match is er voor alle 50 plussers die nog willen genieten van het leven.  Ben je er klaar voor om jouw soulmate te vinden? Het leven ligt nog voor je open. Ook op oudere leeftijd kun je een maatje vinden, nieuwe avonturen beleven en plannen maken. Het is mogelijk om weer gelukkig te zijn in een relatie. Steeds meer 50-plussers kiezen ervoor om opnieuw naar liefde te zoeken na een scheiding of jaren alleen te zijn geweest.

Op 50 plus match wordt er constant gewerkt om het platform te faciliteren tot een vertrouwde omgeving waarin je vriendschappen en relaties kunt opbouwen met mensen van jouw leeftijdsgroep. Een open mind is voor iedereen, maar vooral ook voor 50plussers heel belangrijk om weer liefde te vinden tijdens het daten. Heb je je geregistreerd dan kun je een profiel aanmaken. Dit wordt jouw visitekaart en kunnen andere leden jou vinden. Je moet ook een foto van jezelf uploaden. Kies voor een recentere versie waarop je er op je best uitziet. Met een gratis lidmaatschap heb je de mogelijkheid om het profiel van een mogelijke 50+ match te zien. Verdiep je hier eerst in voordat je overgaat tot contact opnemen met jouw vijftig plus match. Ben je hierna echt klaar voor 50plus dating? Dan is het tijd voor de volgende stap: een volledig lidmaatschap.  Bij 50 plus match is het ook belangrijk dat leden zich veilig en vertrouwd voelen. Zo worden nieuwe profielen handmatig gecontroleerd met een speciale software. Ook als lid kun je een profiel rapporteren als je twijfels hebt. Hiermee wilt het platform voor de iets oudere mensen toch een veilige omgeving creëren.

50 plus match ervaringen

50 plus match is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

50 plus match review

50 plus match staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van 50 plus match zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt 50 plus match als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van 50 plus match vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

50 plus match contact

Wil je contact opnemen met 50 plus match voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van 50 plus match NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken