50 Plus Match Review- Geschikt voor jou?

Alle info over 50 + Match op één punt
 
Datingsites vergelijkenReview lezen
50plusmathch review
  • Klantenservice 70%
  • Betrouwbaarheid 50%
  • Prijs 60%
  • Extra functionaliteiten 30%

Contactgegevens 50+ Match

Vasteland 78

3011 BN ROTTERDAM

Telefoon: 010-8700660 

50 Plus Match Review

50 Plus Match – Kom alles te weten 
Ben je ouder dan 50 jaar en op zoek naar liefde? Dan zit je bij 50 plus match goed. Deze datingsite richt zich puur op de doelgroep van mensen boven de 50 jaar.

Als je op een leeftijd van 50 jaar of ouder bent dan is daten niet hetzelfde meer als toen je 30 jaar jonger was. Veel ouderen maakt dat onzeker en eindigen in eenzaamheid.

50 plus match begrijpt dat niemand alleen wil zitten en ze willen mensen daar graag bij helpen. Daarom merk je dat de site ook optimaal is ingericht voor de oudere doelgroep. Je kunt ook vanuit je tuin op zoek naar matches met de app van 50plusmatch.

Hoe registreer ik me bij 50 plus match?

Dat heeft 50 plus match eenvoudig gemaakt voor je, je start met je e-mailadres, verzint een nickname en wat je seksuele voorkeur is.

Nu kun je verder met het aanvullen van je profiel. Je kunt jezelf omschrijven, vertellen wat je hobby’s, of je veel sport en ga zo maar door.

Wat het belangrijkste is om in te vullen, is het tekstvak naar wat voor persoon jij op zoek bent. Met deze informatie wordt er naar matches gezocht die voldoen aan jouw criteria.

50plusmatch maakt het je makkelijker

50 plus match probeert het je makkelijk te maken door vragen te stellen waar je antwoordt op mag geven. Door verschillende situaties te schetsen die je moet beoordelen leert 50 plus match meer of je karakter.

Als laatste mag je een leuke foto van jezelf uploaden. Kies voor een foto waar je gezicht duidelijk op staat. Het zien van ogen en tanden op foto’s leidt sneller tot matches dan zonder.

Hoe is het gebruiksgemak van 50plusmatch

Het gebruiksgemak van 50 plus match is erg hoog. De eenvoudigheid waarmee de site is gebouwd werkt mee aan de gebruiksvriendelijkheid van de site.

De knoppen zijn duidelijk en het menu is overzichtelijk. Alles is eigenlijk heel ‘logisch’. Je ziet aan het gebruiksgemak van 50 plus match dat ze zich echt richten op de ouderen doelgroep.

Wat ook een leuke functie is, is dat je op de homepage bovenaan profielen ziet staan die recent online waren. Zo kun je dus als je een leuk persoon ziet, snel nog even een berichtje sturen.

Deel je speciale gebeurtenissen bij 50plusmatch

50 plus match maakt het je mogelijk om via ‘Things to share’ te delen wat jij graag wilt delen met andere leden. Je kunt er bijvoorbeeld een oproep op doen, een foto plaatsen of reageren op iemand anders zijn oproep.

Things to share is een soort van Facebook maar dan voor dating. Houd er wel rekening mee dat alles wat je op things to share zet voor iedereen zichtbaar is.

Benieuwd of 50plusmatch de goedkoopste is? Vergelijk hier

Zien wie online is?

Dat je kunt zien wie online is, vinden we een erg fijne functie. Door contact te zoeken met mensen die online zijn, krijg je veel sneller reactie en heb je dus veel sneller matches. Je kunt ook zien wie er jarig is vandaag door op de knop ‘vandaag jarig’ te klikken.

Hoe weet ik of iemand match met mij?

Nou heel makkelijk, je kijkt gewoon naast de leden en daar vind je het matchpercentage. Dit percentage geeft aan hoeveel die persoon matcht met jou. Handig van 50 plus match. Het valt ook op dat 50 plus match alles simpel en overzichtelijk houd.

De percentages zijn bijvoorbeeld meteen zichtbaar en je wordt niet door van alles afgeleid op de site. Mocht je overigens door iemand worden benaderd waar je niks mee te maken wilt hebben dan kun je diegene eenvoudig blokkeren.

Wat zijn de mogelijkheden op 50plusmatch?

We hebben al een paar functies verklapt eerder in het review maar dat was nog echt niet alles. We gaan je ook wat meer vertellen hoe de site in elkaar steekt. Er zijn in totaal drie hoofdpagina’s zichtbaar de op de site. Op de eerste pagina heb je een overzicht van de leden die mogelijk bij je passen en aan de linker zijde van het scherm vind je knoppen met functies.

Door naar de 2e pagina van 50plusmatch

Dan vind je op de tweede pagina de zoekfunctie, de hele pagina is toegewijd aan het zoeken naar een partner. Hier kun je zoeken op verschillende criteria waar je vindt dat een partner aan moet voldoen. Heb je partners gevonden dan kun je ze handig sorteren op leeftijd, woonplaats, wanneer ze het laatst online waren, of het matchingspercentage. Je kunt op 50 plus match berichten sturen, berichten liken, of reageren op een bericht.

Berichten sturen met 50plusmatch

Onder de 3e pagina vind je de mailbox waar je berichten ontvangt en berichten kunt sturen. Je hebt ook een persoonlijk berichtenvak, hier worden als je flirt berichten in bewaard. Door de verschillende inboxen blijft het overzichtelijk.

Hoe zit het met de veiligheid bij 50plusmatch

50 plus match begrijpt dat veiligheid van cruciaal belang is voor online daten. Je wilt niet dat gegevens zomaar op straat komen te liggen.

Geen zorgen, de beveiliging van 50 plus match is van zeer hoge kwaliteit. De website is beveiligd door middel van SSL-certificaat.

Als een site beveiligd is met SSL houd dat in dat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden door derden. Al je gegevens zijn netjes versleuteld. Als je nieuw bent bij 50 plus match wordt je eerst gescreend voor dat ze je toelaten.

Ook pakken inactieve leden aan en sporen ze nepprofielen op. Je vindt ook in veel recensies terug dat 50 plus match echt een betrouwbare datingsite is.

Kan ik 50 plus match gratis uit proberen?

Ja zeker, 50 plus match bied je mogelijkheid om het eerst een rustig te ontdekken. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij de datingsite en je de functies begrijpt.

Heb je een goed gevoel en wil je echt het daten gaan proberen? Dan raad we je echt aan te kijken naar het betaalde account.

Het bied je toch net een stuk meer en als je wilt kunnen chatten met andere leden is dit zelfs een eis. Zonder betaald account kun je berichten sturen maar niet chatten. Daar zit dus een verschil in bij 50 plus match.

Ook voor things to share is een betaald account nodig. Het gratis account is dus echt puur om te kijken of de site bij je past.

Wat kost een betaald lidmaatschap?

We hebben de opties in een tabel verwerkt voor je.

Opties Totale Kosten Kosten Per Maand

1 maand 24,95 € 24,95 €
3 maand 14,95 € 44,85 €
6 maand 9,95 € 59,70 €
12 maand 7,95 € 95,40 €
Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.

Conclusie 50 Plus Match

Ben je ouder dan 50 jaar en op zoek naar een partner? Dan is 50 plus match de datingsite voor jou. De site heeft een hoog gebruiksgemak en alle functies zijn duidelijk en werken goed.

De beveiliging is dik in orde door middel van de SSL-versleuteling. Je kunt ook gebruik maken van een app voor op jouw telefoon of tablet.

Hierop zie je leden die online zijn en kun je starten met chatten. Ben je er ook klaar mee om alleen te zijn? 50 plus match helpt je.

Vergelijk alle datingsites

Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven

Dating aanbieders reviews

Navigatie

Home

Dating aanbieders

Dating aanbieders vergelijken

Dating Reviews

Contact

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Relatieplanet

Parship

eMatching

Pepper

50 Plus matching

Navigatie

Home

Dating aanbieders

Dating aanbieders vergelijken

Dating Reviews

Contact

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Relatieplanet

Parship

eMatching

Pepper

50 Plus matching