Badoo Review - Anders dan anderen?

In 2006 van start gegaan, is Badoo een datingsite die al voor velen een uitkomst heeft geboden om een langverwachte date te vinden of gewoon een leuke gesprekspartner. Het gaat hier ook niet om een beperkte doelgroep omdat er grenzen zijn vastgesteld voor het aanmelden (wel natuurlijk volgens de geldende normen en regels) en er leden aanwezig zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Dat biedt nou eens wat andere perspectieven en stelt de grote groep jou in staat om ook eens kennis te maken met andere culturen en denkwijzen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Badoo

United Kingdom

Voorkeur
Categorie
Intentie
Optie

Meer dan alleen maar intiem contact

De mens houdt er nu eenmaal van, om de wereld te verkennen en hoort het leggen van contacten daar dus ook bij. Alles kan daarbij ook nog middels een gebruiksvriendelijke app plaatsvinden en biedt die mogelijkheden die het mogelijk maken om zelfs met het supergroot leden aantal, toch al snel een match te vinden. Alles draait erom, dat de eerste indruk voor zichzelf moet spreken en wordt er daarom gevraagd om een leuke foto te plaatsen. Geen ellenlange profielen dus waar je maar moe van wordt, maar gewoon snel door alle leuke foto’s heen scrollen. Dat kan trouwens ook gewoon via jouw smartphone en neem je Badoo overal naartoe. Zo ben je gelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen waaronder nieuwe leden. Wat een spanning levert dat nu allemaal op en wordt het tijd dat je de eerste likes begint uit te delen.

Zo kan de tegenpartij gelijk zien wie allemaal belangstelling heeft

Eenvoudiger kan het dus niet en wordt met deze wijze van initieel contact leggen, geen tijd verspild. Bij Badoo gaat alles er nu eenmaal om, dat de leden zo snel als mogelijk een bevestigend antwoordt zullen krijgen. Bovendien zie je gelijk of zo een persoon online is en kan er van de gelegenheid gebruik worden gemaakt. De vele zoekfilters maken het eenvoudiger om snel bij de doelgroep naar keuze te gaan en maakt het daarbij ook weinig uit waar jij je ook mag bevinden. Zo is Badoo handig om bij een vakantie in het buitenland alvast wat contacten te leggen en het op een ontmoeting te laten uitlopen.