badoo-share

 Datingsite voor zij die opzoek zijn naar een date of een leuke gesprekspartner

Badoo

In 2006 van start gegaan, is Badoo een datingsite die al voor velen een uitkomst heeft geboden om een langverwachte date te vinden of gewoon een leuke gesprekspartner. Het gaat hier ook niet om een beperkte doelgroep omdat er grenzen zijn vastgesteld voor het aanmelden (wel natuurlijk volgens de geldende normen en regels) en er leden aanwezig zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Dat biedt nou eens wat andere perspectieven en stelt de grote groep jou in staat om ook eens kennis te maken met andere culturen en denkwijzen.

Helaas neemt Badoo geen nieuwe leden meer aan op het datingplatform, er is een ledenstop voorlopig wat erg vervelend is. Gelukkig zijn er wel verschillende alternatieve platformen, de beste opties vindt je hieronder in de top 5. Ontdek hieronder wat de verschillende datingsites opties zijn om een geschikte datingsite te vinden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓ Handige zoekfilters
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Normen en regels voor de leden
✓ Snel scrollen door foto’s
✓ Geen lange profielen
✗ Geen

Ben je uitgekeken op datingsites en heb je geen succes gehad? Probeer dan de dating app van Badoo eens. Badoo is een online omgeving waar je in contact kunt komen met andere leuke mensen. Op Badoo kun je mensen leren kennen voor vriendschappelijke doeleinden of voor een gezellige date. Badoo heeft over de hele wereld verspreid namelijk miljoenen leden en ook in je eigen regio kun je nieuwe mensen mee leren kennen. De Badoo app is makkelijk te gebruiken, maar beschikt toch over uitgebreide profielen en enkele leuke aanvullende functies. Dit is net wat anders dan Tinder of andere datingsites en veel mensen proberen hun geluk bij Badoo. Bij Badoo gaat alles er nu eenmaal om dat de leden zo snel als mogelijk een bevestigend antwoordt zullen krijgen van elkaar. Bovendien zie je gelijk of zo een persoon online is en kan er van de gelegenheid gebruik worden gemaakt. De zoekfilters maken het eenvoudiger om snel bij de doelgroep naar keuze te gaan.

Het is belangrijk om te vermelden dat je gratis van Badoo gebruik kunt maken. Je haalt dan niet het meeste uit de app, maar je kunt wel blijven zoeken naar matches. Je kunt je profiel blijven beheren en aanpassen, video’s bekijken en chatten en matchen is ook gratis. Wil je dus meer halen uit de app dan kun je kiezen voor de betaalde versie.

Badoo besteedt veel aandacht aan de veiligheid van zijn platform. Je profiteert onder meer van een strenge profielcontrole en herkent makkelijk geverifieerde accounts. Is er een profielfoto dat niet voldoet aan de voorwaarden dan wordt de foto afgekeurd.Wanneer je aan het swipen bent zul je af en toe geverifieerde accounts tegenkomen. Dat zijn profielen die op een of meerdere manieren door Badoo zijn gecontroleerd en goed zijn bevonden. Deze verificatie kun je ook zelf laten uitvoeren zodat je meteen nog betrouwbaarder overkomt op andere leden en dus ook meer kans maakt op leuke matches.

Badoo ervaringen

Badoo is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Badoo review

Badoo staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Badoo zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Badoo als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Badoo  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Badoo contact

Wil je contact opnemen met Badoo voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Badoo NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Algemene top 5

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken