Gay dating

Ontdek de beste gay dating sites
Welke gay datingsite past bij mij?Datingsite vergelijken

Gay Dating is steeds makkelijker

Tegenwoordig is homoseksualiteit gelukkig steeds meer geaccepteerd, op het internet kun je diverse plekken vinden om een partner te vinden. Over het algemeen zie je steeds vaker dat er geadverteerd wordt in bladen, radio en TV. Gay dating is dus helemaal niet zo moeilijk meer, toch moet je goed kijken op wat voor datingsite of datingapp je terecht komt.

Top 3 Gay dating sites

  1. Gaybuddy.nl
  2. GayParship
  3. G-Dating

Waar ben je naar op zoek bij Gay Dating?

Ben je namelijk op zoek naar een one night stand of zoek je naar een vaste relatie? Het is dus aan te raden om goed te kijken naar de intentie van een gay dating website. Natuurlijk zul je op iedere site verschillende profielen tegenkomen, toch is het handig om te kiezen voor een site waar het overgrote deel van de profielen hetzelfde wil als jij.

Wat voor gay datingsites zijn er allemaal?

Op algemene datingsites zoals Parship zoals Lexa kun je aparte plekken vinden voor gay dating, dat geldt natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen. Meestal kun je je gratis aanmelden zoals bij bijna alle datingsites, het is echter wel aan te raden om goed naar de voorwaarden te kijken. Op de meeste gay dating site betaal je namelijk niets voor het aanmelden maar begin je met betalen als je contact wil leggen.

Ook kan het voorkomen dat je op een gay dating website niet kunt rondkijken tot je jezelf hebt aangemeld. Je hebt dus een e-mailadres en wachtwoord nodig om jezelf te kunnen aanmelden.

Er zijn diverse aanbieders beschikbaar

Naast deze twee grote aanbieders zijn er nog een aantal bekende gay dating sites, zo heb je bijvoorbeeld Gay-Elite dating en Gay Pepper. Het is makkelijker om gelijkgestemden te vinden op deze pagina’s omdat er specifiek gericht wordt op homoseksualiteit.

Het is echter ook mogelijk om jezelf op de hetero variant in te schrijven, daar kun je in je profiel aangeven dat je homoseksueel bent en anderen vinden, het is dan dus wel van essentieel belang dat je je voorkeuren goed aangeeft zodat je de juiste personen aantrekt.

Senioren dating
Christelijke dating
Hoger opgeleiden dating
Vreemdgaan dating
Handicap dating

Bekende Gay Dating apps

Daarnaast heb je ook nog allerlei gay dating apps, een van de bekendste is natuurlijk Grindr. Deze app kun je gebruiken op je telefoon of tablet en is een makkelijke en laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen. Grindr is de meest populaire app met maarliefst 4 miljoen gebruikers, inmiddels bestaat het platform al ruim 7 jaar en blijft het aantal leden stijgen.

Nog een bekende app

Nog een goede app is Gaybuddy, het is een makkelijke app waarmee je makkelijk een profiel kunt aanmaken om andere mannen te ontmoeten. Als je een profiel hebt aangemaakt kun je direct gaan kijken of er een andere man in de buurt is die bij je past. Als je de zoekvoorkeuren goed hebt afgesteld dan kun je uitsluitend matches vinden die bij je passen.

Stel je voorkeuren goed in op je gay dating app

Geef bijvoorbeeld aan wat de maximale afstand is vanaf je woonplaats of geef aan waar je op dit moment bent om af te spreken. Het is doorgaans goed mogelijk dat je binnen een paar uur een leuke partner kunt vinden voor een spannende stapavond. Over het algemeen beschikt een app over gebruiksgemak en moeten er voldoende matches beschikbaar zijn om een date te vinden, over het algemeen beschikken Grindr en Gaybuddy over deze kwaliteiten.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met de risico’s van online gay dating. Het kan namelijk zijn dat je een verkeerde persoon tegenkomt, natuurlijk is dit risico zo goed als gelijk vergeleken met hetero’s.

  • Als je online een afspraak maakt weet je natuurlijk niet 100% zeker wie je voor je hebt. We raden je dus aan om eerst een goed beeld te krijgen van iemand en niet direct af te spreken, daarnaast is het risico een stuk groter als je afspreekt op een afgelegen plaats.
  • We begrijpen dat je wellicht wat op een afgelegen plaats wil afspreken als je iemand van hetzelfde geslacht ontmoet maar we raden je aan om de eerste date toch op een wat drukkere locatie te plannen.
  • Probeer zoveel mogelijk over iemand te weten te komen voordat je afspreekt en zorg er voor dat je een eerste date altijd kunt afbreken wanneer jij wil en dat je kunt vertrekken indien dit gewenst is.

 

Gay dating sites vergelijken

Begin veilig met online dating en zorg dat je een vertrouwde gay datingsite kiest.

Bekijk en lees reviews over alle online gaydating aanbieders.

Begin snel & gemakkelijk met online daten en vindt een geschikte liefde.