bilove-logo2

 Datingsite voor vrouwen die naar romantiek en liefde zoeken van andere vrouwen

Bilove

Liefde kent nu eenmaal geen grenzen en staat dat ook duidelijk vast bij Bilove. Dit is een datingsite specifiek voor de vrouw die naar romantiek en liefde zoekt bij een andere vrouw en biedt dat een uitkomst voor velen onder ons. Het ledenbestand is ruim te noemen en wordt er natuurlijk wel streng erop toegezien dat er geen pottekijkers naar binnen komen. Dat zorgt er dus gelijk wel voor dat de privacy van alle leden te allen tijde is gegarandeerd en wordt ook de kwaliteit van elke date zo gegarandeerd. Indien na het chatten of versturen van andere informatie blijkt dat het wel seriues is, mag er dus altijd wel verwacht worden dat bij het afspreken er niet steeds afwijzend zal worden gereageerd.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Serieuze profielen
✓ Bescherm je privacy
✓ Eigen profiel beheren
✓ Professionele helpdesk
✓ Chatten om direct in contact te komen
✓ Geïnteresseerde vrouwen
✗ Geen app

Bilove is een datingsite speciaal voor biseksuele vrouwen. De website richt zich niet expliciet op lesbische vrouwen, maar ook op vrouwen een ander avontuur willen meemaken of gewoon willen stappen met een andere vrouw. Op Bilove vind je dus alleen vrouwen, die opzoek zijn naar andere vrouwen. De website is niet leeftijdsgebonden en staat open voor iedere vrouw die bi-curious is.

Op Bilove zijn de leden heel open over hun interesses. Er zullen dus geen ongemakkelijke momenten zijn en je kan als vrouw meteen leuke berichten sturen naar andere vrouwelijke leden. Bij succes kan er dan een chatgesprek worden aangegaan en leert men elkaar zo snel kennen. Romantiek voert nog altijd de boventoon en er zijn zelfs leden die op de site een serieuze relatie hebben gevonden. Daarbij komt bij kijken dat er geen enige mate van pressie wordt uitgeoefend en kan men gewoon door blijven chatten als men wil. Pas als je je helemaal comfortabel voelt kun je afspreken met de ander. Omdat het belangrijk is dat er tussen alle leden door, wel sprake moet zijn van een profiel die jou van de rest moet doen onderscheiden, is het mogelijk om ook tussentijds veranderingen aan te brengen. Ook het plaatsen van foto’s valt onder jouw beheer en kun je een leuke foto plaatsen waardoor men je niet voorbij scrolled. Wie echter niet van plan is om te wachten, kan ook snel zelf een aantal berichten verzenden.

Deelname aan de site betekent dat je als lid kunt rekenen op een helpdesk die gratis beschikbaar is en openstaat voor adviezen en klachten. Een nadeel van Bilove is dat de website niet beschikt over geen enkel keurmerk of echtheidskenmerk. Wel staan er een groot aantal reviews en ervaringen op de website, welke de website geloofwaardig doen overkomen. Desondanks is Bilove onder de biseksuele vrouwen een populaire website.

Bilove ervaringen

Bilove is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Bilove review

Bilove staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Bilove zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Bilove als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Bilove  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Bilove contact

Wil je contact opnemen met Bilove voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Bilove NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken