Bilove Review - Anders dan anderen?

Liefde kent nu eenmaal geen grenzen en staat dat ook duidelijk vast bij Bilove. Dit is een datingsite specifiek voor de vrouw die naar romantiek en liefde zoekt bij een andere vrouw en biedt dat een uitkomst voor velen onder ons. Het ledenbestand is ruim te noemen en wordt er natuurlijk wel streng erop toegezien dat er geen pottekijkers naar binnen komen. Dat zorgt er dus gelijk wel voor dat de privacy van alle leden te allen tijde is gegarandeerd en wordt ook de kwaliteit van elke date zo gegarandeerd. Indien na het chatten of versturen van andere informatie blijkt dat het wel seriues is, mag er dus altijd wel verwacht worden dat bij het afspreken er niet steeds afwijzend zal worden gereageerd.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Bilove

Rotterdamseweg 183c

2629 HD DELFT

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Voor de vrouw die naar een vrouw zoekt

Daar is Bilove er duidelijk over en hoeft men er dus niet voor te vrezen, dat er ongemakkelijke momenten zullen zijn en men gelijk leuke berichten naar elkaar kan sturen. Bij succes kan er dan een chatgesprek worden aangegaan en leert men elkaar zo wel snel kennen. Romantiek voert nog altijd de boventoon en heeft menig lid al een levenspartner gevonden via de site. Daarbij komt er ook nog erbij kijken, dat er nooit enige mate van pressie wordt uitgeoefend en kan men naar wens zo lang doorgaan met de chat als nodig is en pas meer naar buiten treden wanneer men zich er helemaal comfortabel bij voelt.

 

Beheer zelf jouw profiel

Omdat het nu eenmaal belangrijk is dat er tussen alle leden door, wel sprake moet zijn van een profiel die jouw van de rest moet doen onderscheiden, is het mogelijk om ook tussentijds veranderingen aan te brengen. Ook het plaatsen van foto’s valt onder jouw beheer en zorg je er zo voor, dat men niet eenvoudig voorbij jouw profiel kan scrollen. Wie echter niet van plan is om te wachten, kan ook snel zelf een aantal berichten verzenden. Deelname aan de site is ook verbonden aan het kunnen rekenen op een Helpdesk die gratis beschikbaar wordt gesteld en altijd open staat voor het geven van adviezen of het deponeren van klachten.