bullchat

 Datingsite voor zij die een aparte seksuele voorkeur hebben

BullChat

Ook voor zij met een aparte sexuele voorkeur, mogen er geen alternatieven ontbreken om snel met gelijkgestemden in contact te komen. Bij Bullchat zijn homo’s de doelgroep en gaat het om een site waar er veel gebruik van wordt gemaakt. Het gemak waarmee men zich kan aanmelden met behoudt natuurlijk van de privacy speelt hierbij een belangrijke rol. Daar komt er ook nog bij kijken, dat je er niet voor hoeft te vrezen, dat je plots een hoge rekening voor je neus geschoven zal krijgen. Wie zich gelijk openbaar wilt geven, kan er ook voor kiezen om middels een webcam gelijk een gesprek aan te knopen met andere leden.

Helaas neemt Bullchat geen nieuwe leden meer aan op het datingplatform, er is een ledenstop voorlopig wat erg vervelend is. Gelukkig zijn er wel verschillende alternatieve platformen, de beste opties vindt je hieronder in de top 5. Ontdek hieronder wat de verschillende datingsites opties zijn om een geschikte datingsite te vinden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Met zoekfilter
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Anoniem aanmelden mogelijk
✓ Optie voor webcam
✓ Geïnteresseerde mannen
✗ Nepprofielen op de website

Bullchat is datingsite dat gericht is op homoseksuele mannen. De focus van deze datingsite ligt voornamelijk op het spreken en bekijken van andere leden. Bullchat staat erom bekend dat het voor seksuele relaties zorgt tussen mannen.  Heb je zin in een beetje gezelligheid, wil je een avondje gaan stappen of ben je zelfs opzoek naar een serieuze relatie probeer je dan in te schrijven bij Bullchat. Bullchat is een website die je eigenlijk kunt zien als een chatroom. Het mooie van deze website is dat het geheel gratis is om je aan te melden. Het enige wat je op dient te geven is de naam waar je mee wilt chatten. Verder heb je de mogelijkheid om een tekst in te vullen zoals meer informatie over jezelf of waar je naar opzoek bent.

Voor je profiel heb je de mogelijkheid om ook een foto te uploaden. Wil je liever geen foto laten zien, dan is dat ook mogelijk. Registreren is dus heel makkelijk en binnen enkele minuten bevind je je al in de chatroom. Via Bullchat is het ook mogelijk om hele snelle dates af te spreken. Ook is het mogelijk om anoniem te chatten op Bullchat. Als lid heb je de mogelijkheid om te kiezen om leuke mannen te zoeken bij jou in de buurt. Het grote pluspunt van de Bullchat website is dat je redelijk anoniem gesprekken aan kunt gaan met andere personen.

Als geen ander is het natuurlijk belangrijk dat je je aanmeldt op een veilige website. Bullchat beschikt over een privacy beleid waardoor het IP-adres van de leden niet zichtbaar is. Alle foto’s die worden ge-upload naar de website worden na drie uren verwijderd. Verder worden leden ten strengste afgeraden om gevoelige of persoonlijke informatie op deze site te plaatsen. Een nadeel van Bullchat is dat er echter wel nepprofielen tussen staan. Je kunt wel met deze profielen chatten, maar een afspraak maken wordt afgeraden. Ondanks enkele minpunten vinden veel leden de website wel leuk om een contact te leggen.

Bullchat ervaringen

Bullchat is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Bullchat review

Bullchat staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Bullchat zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Bullchat als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Bullchat vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Bullchat contact

Wil je contact opnemen met Bullchat voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Bullchat NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken