Bullchat Review - Anders dan anderen?

Ook voor zij met een aparte sexuele voorkeur, mogen er geen alternatieven ontbreken om snel met gelijkgestemden in contact te komen. Bij Bullchat zijn homo’s de doelgroep en gaat het om een site waar er veel gebruik van wordt gemaakt. Het gemak waarmee men zich kan aanmelden met behoudt natuurlijk van de privacy speelt hierbij een belangrijke rol. Daar komt er ook nog bij kijken, dat je er niet voor hoeft te vrezen, dat je plots een hoge rekening voor je neus geschoven zal krijgen. Wie zich gelijk openbaar wilt geven, kan er ook voor kiezen om middels een webcam gelijk een gesprek aan te knopen met andere leden.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Bullchat

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Je kunt er ook gelijk aan de slag

Men is nu eenmaal nieuwsgierig wat er allemaal op de site te vinden is en wordt de mogelijkheid geboden om middels een webcam gelijk te tonen wie er achter het scherm zit. Dat is nou weer wat anders dan men doorgaans gewend is van een datingsite en kan het contact met elkaar dan ook snel worden gelegd. De website is bovendien ook nog opgezet door personen die eveneens homo zijn en kan men daarom ook gericht te werk worden gegaan. Wie het liever wat rustiger wilt aanpakken, kan beginnen het versturen van chatverzoeken of de tijd nemen om langs de vele profielen te gaan.

Inloggen gaat ook snel

Alles draait bij bullchat om niet alleen het zo gauw als mogelijk leggen van contacten, maar ook het eenvoudig kunnen aanmelden. Daarvoor is alleen maar de naam nodig en locatie. Leuk is ook de optie om bij het profiel een YouTube filmpje oevr jezelf te plaatsen en biedt dit weer de unieke mogelijkheid om jezelf goed te presenteren. Wie het liever anoniem aan wilt doen, kan er ook voor kiezen om pas een foto te versturen wanneer je al een tijdje aan het chatten bent. Andere leden zien zo nooit wie jij precies bent. Om de privacy helemaal te garanderen, worden alle verstuurde foto’s na drie uren verwijderd uit de database van de site. Zo worden alle “sporen” van deelname aan de site snel gewist en wordt daarom door velen gebruik gemaakt van Bullchat. Voor het beste resultaat kan er gebruik worden gemaakt van de zoekfilters.