Paiq Review - Anders dan anderen?

Het concept van de meeste datingsites is vrij voorspelbaar en moet jij maar zelf op zoek gaan in het ledenbestand naar een match. Dat loopt vaker niet alleen op een teleurstelling uit, maar kost je ook nog veel tijd. Dat is nu juist een factor die zo “schaars” is bij velen tegenwoordig en zou het wel leuk zijn als er gerekend kon worden op wat extra hulp. Dat gebeurt ook bij Paiq en wordt er daarbij gebruik gemaakt van een speciaal programma dat de vele leden met elkaar kan linken. Het zoekwerk wordt jou zo voor het grootste deel uit handen genomen. Er zijn natuurlijk meerdere opties op de site aanwezig.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Paiq

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Alles vindt ontspannen plaats

De meest belangrijke voorwaarde misschien om een partner uit te kiezen omdat het natuurlijk gaat om een grote stap die jouw toekomst wel zal kunen bepalen. Om jou alvast een flinke stap op weg te helpen, wordt bij Paiq alvast een match gemaakt met een ander lid dat ook voor een groot deel met hetzelfde wensenpakket zich heeft aangemeld. Alles vindt uiterst discreet plaats en worden alle persoonlijke gegevens daarbij dus nooit gebruikt of zichtbaar gemaakt. Indien zo een match nu eenmaal gemaakt is en beide leden er dus eens mee zijn (niets vindt namelijk gedwongen plaats), kan men beginnen om diepgaand kennis met elkaar te kunnen maken. Dat kan middels het versturen van berichten en kan men al na een dag of twee, veel over elkaar te weten komen.

Maar de foto wordt wel langzaam duidelijker

Men gaat op de meeste datingsites vaak veels te snel af op de “looks” terwijl het innerlijke wordt overgeslagen. Dat is niet zo een eerlijk proces omdat er natuurlijk veel meer aan een persoon is dan het uiterlijk alleen en wordt bij Paiq er daarom voor gezorgt, dat de foto’s van elkaar gaandeweg zo een chat, langzaam duidelijker worden. Het gaat er dus wel stap voor stap aan toe en is er sprake van een omgekeerde werkwijze dan wat men doorgaans gewend is. Echter heeft het wel een duurzaam effect en zijn er al vele relaties van start gegaan dankzij de slimme werkwijze van Paiq. Wie er echter gewoon gebruik wilt maken van de andere opties zoals meedoen aan een foto-toernooi of speeddates, mag daar natuurlijk ook altijd voor kiezen en biedt dit uitgebreidt pakket aan mogelijkheden voor een ieder op de site wel wat.