paiq

Datingsite voor zij die op een eenvoudige manier andere mensen willen leren kennen

Paiq

Het concept van de meeste datingsites is vrij voorspelbaar en moet jij maar zelf op zoek gaan in het ledenbestand naar een match. Dat loopt vaker niet alleen op een teleurstelling uit, maar kost je ook nog veel tijd. Dat is nu juist een factor die zo “schaars” is bij velen tegenwoordig en zou het wel leuk zijn als er gerekend kon worden op wat extra hulp. Dat gebeurt ook bij Paiq en wordt er daarbij gebruik gemaakt van een speciaal programma dat de vele leden met elkaar kan linken. Het zoekwerk wordt jou zo voor het grootste deel uit handen genomen. Er zijn natuurlijk meerdere opties op de site aanwezig.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Gratis inschrijven
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Foto wordt tijdens het chatten langzaam onthuld
✓ Voorselectie wordt voor je gemaakt
✓Slim-match systeem met behulp van een vragenlijst

✗ Credits betalen voor foto matches

Paiq is een datingsite maar werkt toch wat anders dan de doorsnee datingwebsites. Op Paiq kun je op een spontane manier andere mensen leren kennen. Wil je gebruik maken van de site dan dien je je je eerst aan te melden. Paiq gaat met de tijd mee en naast de site is er zelfs een handige app voor je telefoon. Aanmelden kun je doen met je Facebook account of Google account. Na het aanmelden kun je beginnen met het beantwoorden van een vragenlijst. Deze vragenlijst is de basis van het matchingsysteem: zonder de antwoorden kan het algoritme je niet koppelen aan andere singles. Voeg nog wat foto’s toe aan je profiel en je bent klaar om te beginnen op Paiq. Paiq is er voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Het matching systeem houdt namelijk vooral rekening met eigenschappen en kenmerken die de basis vormen van een relatie. Als je op zoek bent naar een snelle hook-up dan is Paiq waarschijnlijk niet voor jou bestemd. Dat is ook niet het beeld dat de datingsite wil uitstralen.

Ben je geen lid van Paiq dan heb je ook geen toegang tot de site. Dat is wel handig want je wilt natuurlijk niet met je naam in Google gekoppeld worden aan een datingsite. De website van Paiq is beveiligd met het SSL-protocol waardoor alle gegevens die je verzendt met een versleuteling overgebracht worden. Elke nieuwe profiel wordt handmatig gecontroleerd, dit om nepprofielen tegen te gaan en de veiligheid van de leden te beschermen. De klantenservice heeft ruime openingstijden zodat je op ieder moment van de dag een bericht kunt sturen. Je mag volgens Paiq zelf binnen twee werkdagen een reactie terugverwachten. Als je geen tijd te verliezen hebt dan kun je ook direct chatten met een medewerker. Dit is vaak de manier waarop ze je het beste kunnen helpen.

Paiq ervaringen

Paiq is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Paiq review

Paiq staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Paiq zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Paiq als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Paiq vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Paiq contact

Wil je contact opnemen met Paiq voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Paiq NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken