roots dating

 Datingsite voor Christenen die opzoek zijn naar leuke vriendschappen of een relatie

Roots Dating

Ook voor de groep christelijke singles of personen op zoek zijn naar leuke vriendschappen, mag er geen tekort aan keuzes zijn en biedt een datingsite dus altijd wel uitkomst. het is daarom ook niet zo gek dat roots dating zoveel leden in haar bestand heeft en is ook de wijze waarop het contact wordt gelegd, apart te noemen. Er is namelijk geen sprake van het moeten voeren van maar eindeloos lange gesprekken, maar helpt de site jou al gelijk een handje mee bij het inschrijven. er is namelijk een slim bedachte vragenlijst en wordt aan de hand van de antwoorden gelijk een aantal matches gemaakt. dat scheelt niet alleen aardig wat tijd bij het zoeken, maar kan je bij het versturen van berichten ook gericht te werk gaan.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Met handige vragenlijst
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Matches worden voor je gemaakt
✓ Geen nepprofielen

✗ Geen app

Roots is een datingsite met een christelijk karakter. Veel leden zijn dan ook christen en Roots vindt het belangrijk om een community te creëren voor de doelgroep. Het christelijke karakter van Roots komt met name naar voren in de interviewvragen. Je zal hier ook heel veel andere vragen vinden maar ook een aantal vragen die aan het geloof gerelateerd zijn. Daarnaast kun je ook een persoonlijkheidstest doen waar wel een aantal maatschappelijke stellingen worden gesteld. Roots richt zich duidelijk op christelijke vrijgezellen die opzoek zijn naar een vriendschap, een leuke date of een date die kan leiden tot een serieuze relatie. Op deze website moet je 18jaar en ouder zijn en aangesloten zijn bij een kerk.

De website van Roots maakt gebruik van een beveiligde SSL HTTPS-verbinding, dus wat dat betreft is de website heel veilig om te gebruiken. Daarnaast staan er weinig persoonlijke gegevens op de site, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze in verkeerde handen vallen. Roots heeft een heel strikt privacybeleid. Ten slotte zijn er alleen maar ‘echte’ profielen op Roots. Bovendien kan je zelf pas berichten sturen als je eigen profiel is goedgekeurd, dus kleine kans dat je een bericht krijgt van een fake account.

De website is modern, werkt goed en je krijgt snel een goede indruk van iemands persoonlijkheid en liefhebberijen. Een nadeel, maar dat geldt eigenlijk voor vrijwel elke datingsite, is dat je moet betalen om berichten te kunnen sturen. Met het gratis lidmaatschap kun je wel een goede indruk krijgen van de site, haar leden en of het voor jou de moeite waard is een abonnement te nemen. Roots is dus een fijne datingsite om te gebruiken. Op de homepagina zie je een update van je matches die dagelijks worden bijgevuld. Dat scheelt weer een hele zoektocht met ingewikkelde filters. Ben je dus opzoek naar iemand met hetzelfde geloof? Dan is het Roots het proberen waard.

Roots ervaringen

Roots is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Roots review

Roots staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Roots zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Roots als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Roots  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Roots contact

Wil je contact opnemen met Roots voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Roots NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken