voor een apart gevoel bij het vrijen, is het belangrijk dat de penis lekker strak zit binnen de vagina en speelt niet alleen de lengte, maar ook de dikte daarbij een belangrijke rol. Het bezorgt de partner altijd een aparte sensatie en draagt dat allemaal zeker sterk bij aan het ultiem genot. Maar wat als de penis wat dikker moet worden gemaakt? Er kan eerlijk gezegd worden altijd wat erbij komen en kan het ook nog zelf in de hand worden genomen. Dat is nog altijd de beste en veiligste manier en zal het resultaat bij een juiste aanpak, nooit teleurstellen. De penis dikker maken kan door te jelken en de sperma productie wordt ook verhoogd.

De bouw van de penis laat een verandering toe

De penis zit wonderbaarlijk in elkaar en bestaat het uit verschillende huidlagen en zwellichamen. Die zorgen er niet alleen voor dat de penis zich met bloed kan vullen en stijf wordt, maar dat er met een paar eenvoudige oefeningen, al snel wat resultaat kan worden bereikt. Het geheim ligt namelijk in de laag spieren om de zwellichamen heen. Nadat die hun maximale rek bereikt hebben in lengterichting, gaat de groei door in de dikte. Wanneer deze laag spieren, ook wel tunica genoemd, wat meer wordt uitgerekt, zal de dikte van de penis uiteraard ook toenemen. De zwellichamen worden immers bij het zich vullen met bloed, door deze stevige laag tegengehouden.

Wel niet te heftig van start gaan

Het is net als bij elke andere spier of spierbundel: er kan bij teveel druk of rek op plaatsen, een scheur optreden en zorgt dat niet alleen voor veel pijn, maar kost het veel tijd om de schade te herstellen. In de ergste gevallen, is er zelfs geen sprake meer van herstel en wordt de functie van zo een spier aardig beperkt. De oefening om de tunica uit te rekken, dient niet lang gedaan te worden en is het belangrijk, om naar alle signalen van het lichaam te luisteren. Pijn is daarbij het laatste wat je moet voelen en is het een duidelijk signaal van het lichaam, dat er iets niet in orde is.  No pain, no gain, dient bij het dikker willen van de penis dus niet van toepassing omdat het anders wel niet alleen voor veel ongerief zal zorgen, maar in bepaalde gevallen zelfs voor blijvende schade.

De spieren worden langzaam uitgerekt

Het is dus een heel eenvoudige grondslag voor dit alles en moet de spieren die samen de tunica vormen, langzaam worden uitgerekt. Zo krijgen de zwellichamen meer ruimte bij een erectie en wordt de penis dikker. Net als bij elke andere oefening waar de spieren worden belast, is er altijd gevaar voor schade. Er kunnen bij het forceren namelijk fijne scheurtjes ontstaan en zijn die extra pijnlijk bij het bedrijven van de liefde waarbij de druk namelijk sterk wordt opgevoerd. Laat dat je dus niet overkomen en is er trouwens geen haast bij.