relatieplanet-dating

 Datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een leuke date of een langdurige relatie

Relatieplanet

Kom achter alles wat de datingsite Relatieplanet je te bieden heeft. Al meerdere jaren op rij bekroond met website van het jaar en al 20.000 liefdesverhalen. De goedkoopste datingsite uitkiezen? Bekijk dan eens de vergelijker met alle datingssites.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Berichten inbox bekijken
✓ Je profiel veranderen
✓ Ongewenste acties melden
✓ Goedwerkende filter
✗ Veel reclame voor betaald membership

Relatieplanet is een van de populairste datingsites onder Nederlandse singles. Een van de redenen waarom het zo populair is, is omdat er naast de site ook een app aanwezig is. Ook is de site veilig om te gebruiken, is het geschikt voor alle leeftijden en opleidingsniveau’s. Je kunt dus lekekr vanuit je mobiel ook in contact komen met andere singles, chatten, berichten sturen en meer. De Relatieplanet dating app was eerst bedoeld als een handige aanvulling op de populaire datingsite, maar kan tegenwoordig ook zonder enig probleem als losse dating app ingezet worden. Je kunt er onbeperkt mee tussen profielen swipen, uitgebreid naar gelijkgestemde singles zoeken en natuurlijk ook meteen chatten met je matches.

Relatieplanet is een dating app voor iedereen die op zoek is naar een date, een vriendschap of een relatie. Op deze site kun je ontspannen met andere leden maar ook serieus daten. Er zijn namelijk heel wat leden opzoek naar vrijblijvend contact. Zoek je dus een casual date dan kan Relatieplanet zeker een uitkomst bieden. Ook als je veertiger of vijftiger bent is deze app geschikt voor jou.

Relatieplanet is een van de weinige dating apps die het Keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg toegekend hebben gekregen. Dat is dus een hele geruststelling, want dit betekent dat je ervan uit mag gaan dat je uitsluitend met betrouwbare en ‘echte’ profielen te maken hebt. Is  iemand vervelend tegen je, dan kun je er ook voor kiezen om dat profiel te blokkeren. Dit kan op elk moment tijdens het dateproces, dus ook wanneer je reeds berichten met elkaar uit hebt gewisseld. Een ander voordeel is dat je met een puur Nederlands datingplatform te maken hebt. Je hebt dus veel meer kans op een match met iemand die in hetzelfde land woont als jij en ook kun je je vragen neerleggen bij de helpdesk. Als je geen interesse in iemand hebt kun je die persoon het beste negeren.

Relatieplanet ervaringen

Relatieplanet is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Relatieplanet review

Relatieplanet staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Relatieplanet zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Relatieplanet als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Relatieplanet vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Relatieplanet contact

Wil je contact opnemen met Relatieplanet voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Relatieplanet NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken