Intimatch Review - Anders dan anderen?

Wees even eerlijk: na een tijd in een relatie gezeten te hebben, is de spanning er voor de meesten er wel uit na een tijdje en dreigt het gevaar om in een sleur te belanden. Doorgaan of juist ermee kappen? Het is een keuze die je na al die tijd samen liever niet wilt maken en is er gelukkig een tussenweg te vinden. Die komt in de vorm van Intimatch en biedt deze aparte datingsite de mogelijkheid aan zulke personen om toch een vlam buiten te vinden en opnieuw te kunnen genieten van de spanning die dat alles met zich mee zal brengen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Intimatch

Staalstraat 133

1951 MA

Velsen-Noord

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Vindt ook veel singles op de site

Wat is er nu leuker dat het vinden van een sexy partner en met die alles kan delen zonder dat er echter sprake is van vergaande verplichtingen? Omdat bij Intimatch de hoofddraad wordt gevormdt door de gedachte dat er veel personen op zitten die al in een relatie zijn, is voor veel singles het ook dè plek bij uitstek om er een partner te zoeken. Andersom vinden de overige leden die al in een relatie zitten, het ook altijd spannend om eens een keer zich helemaal uit te kunnen leven met zo een single. Het blijft echter belangrijk, dat iedereen die zich op de site bevindt, zich er wel ervan bewust is, dat er niet gezocht wordt naar een duurzame relatie

Niemand komt te weten waar jij mee bezig bent

Het is van primair belang, dat er onder geen voorwaarde informatie van de leden naar buiten toe lekt. Dat kan anders wel voor grote problemen zorgen en is de opzet van de site daarom ook zodanig dat men nooit gelijk te zien krijgt wie de personen zijn die allemaal op zoek zijn naar een date. Alle prive informatie waaronder zeker ook foto’s, dient door de leden zelf aangeboden te worden. Pas wanneer men er zeker van is dat de juiste persoon is gevonden, kan ertoe overgegaan worden om wat meer van elkaar te laten zien. De kans om dus “betrapt” te worden is dus wel bijzonder klein. Ook biedt intimatch leden de mogelijkheid om snel hun profiel te verwijderen en foto’s te kunnen bewerken. Eenmaal uitgeschreven van de site, wordt alle informatie daadwerkelijk ook gelijk verwijderd van de database en worden alle sporen zo volledig uitgewist.