intimatch

 Datingsite voor zij die naar spannende contacten of intimiteit  zoeken buiten hun relatie

Intimatch

Wees even eerlijk: na een tijd in een relatie gezeten te hebben, is de spanning er voor de meesten er wel uit na een tijdje en dreigt het gevaar om in een sleur te belanden. Doorgaan of juist ermee kappen? Het is een keuze die je na al die tijd samen liever niet wilt maken en is er gelukkig een tussenweg te vinden. Die komt in de vorm van Intimatch en biedt deze aparte datingsite de mogelijkheid aan zulke personen om toch een vlam buiten te vinden en opnieuw te kunnen genieten van de spanning die dat alles met zich mee zal brengen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Jezelf verbergen in zoekresultaten
✓ Veilig in gebruik
✓ Zelf profiel beheren
✓ Gratis inschrijven

✗ Geen duurzame relatie
       ✗ Opties afhankelijk van lidmaatschap   

 

 

Ben je ook toe aan iets anders? Een geheime liefde, vriend of vriendin, net iets meer dan simpel vreemdgaan? Er kunnen verschillende redenen waarom je opzoek bent naar een date of iemand om mee te flirten, maar is er iemand die hetzelfde zoekt als jou? Intimatch is een Nederlandse datingsite waar gebruikers kunnen flirten en vreemdgaan. De website faciliteert een platform waar getrouwde mannen en vrouwen met elkaar in contact kunnen komen. Maar ook singles zijn welkom op de website, alles mag en niks is verplicht. Ben je dus opzoek naar wat meer spanning in je leven of wil je gewoon daten zonder verplichtingen, sluit je dan aan bij Intimatch.

Intimatch pakt het iets anders aan dan andere datingsites die zich richten op vreemdgaan. Een probleem op deze sites is namelijk vaak dat er meer mannelijke dan vrouwelijke gebruikers zich aanmelden. Dit lost men op door vrouwelijke gebruikers van de datingsite geheel gratis een Premium abonnement aan te bieden. Tijdens het inschrijven en in je profiel kun je aangeven wie je bent en waarnaar je opzoek bent. De website bied je ook de optie om concreter te zijn. Zo kun je meteen aangeven of je iemand zoekt voor een fysieke of mentale klik of als je gewoon een avondje wilt stappen.

Op deze site zijn er alleen echte mensen en dus ook echte profielen. Ook veiligheid is hier belangrijk. Na een inactiviteit van 30 minuten worden gebruikers automatisch uitgelogd. Ook blijft de persoonlijke contactinformatie van gebruikers geheim en wordt niet verstrekt aan derden. Leden mogen ook zelf bepalen welke foto’s gezien mogen worden door andere gebruikers, je kunt ongewenste profielen blokkeren en je eigen profiel snel en eenvoudig verwijderen. Verder is het mogelijk je profiel onzichtbaar te maken in de zoekresultaten. Wil je alle functies van de site gebruiken dan moet je upgraden naar een Premium account. Voor vrouwen is deze functie geheel gratis.

Intimatch ervaringen

Intimatch is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Intimatch review

Intimatch staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Intimatch zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Intimatch als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Intimatch vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Intimatch contact

Wil je contact opnemen met Intimatch voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Intimatch NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen