50liefde-logo

 Datingsite voor 50-plussers die opzoek  zijn naar een levensgenoot

50 Liefde

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een levensgenoot dan zit je goed bij 50liefde. Ze zijn een van de grotere datingsites van Nederland. 50liefde kan genieten van een erg hoog slagingspercentage van maar liefst meer dan 33 procent.

50liefde is er echt op uit om het daten zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Zo vind je op de site leuke tips hoe je het beste iemand kunt benaderen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓ Matchgame spelen
✓ Bescherm je privacy
✓  Met zoekfunctie 
✓ Veilig in gebruik
✓ Goede klantenservice 
✓ Contact garantie bij betaald account
✗ Minder functies dan andere sites

Liefde kent geen leeftijd. De datingsite 50liefde focust zich daarom speciaal op de 50 plussers. De datingsite is er niet alleen voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een nieuwe liefde, maar ook voor iemand die bijvoorbeeld een nieuwe vriendschap wil. Anders dan andere datingsites merk je aan alles dat deze datingsite er speciaal is voor de 50 plusser. Zo is de datingsite erg gebruiksvriendelijk door de grote knoppen en makkelijke navigatie. Ook vindt je op de website informatie en tips van andere leeftijdsgenoten op het gebied van dating. Een ideale datingsite om contact te leggen met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden.

Het idee dat internet daten niet weggelegd is voor ouderen is allang achterhaald. De wat oudere doelgroep weet de weg naar de onlinedatingwereld ook goed te vinden. En daar weet 50liefde goed op in te spelen. 50liefde is niet de grootste datingsite, maar wel een erg actieve. Dagelijks worden er en heleboel berichten verstuurd. Ook melden dagelijks honderden nieuwe leden zich aan.

Bij 50liefde staat veilig daten voorop. Als je online bent op de site wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde https verbinding. Als je gegevens invult op de site wordt deze geëncodeerd middels het SSL certificaat, zodat je persoonlijke informatie niet in handen komt van vreemden. 50liefde heeft daarnaast een klantenservice die elke dag handmatig profielen controleert op echtheid. Als je iets niet helemaal vertrouwt dan kun je via de optie ‘rapporteren’ een waarschuwing sturen naar de klantenservice. Na onderzoek wordt het profiel verwijderd van de datingsite. Een minpunt is dat 50liefde  helaas niet is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten of de Thuiswinkel Waarborg. 50liefde is qua bekendheid misschien niet vergelijkbaar met de grotere en bekende datingsites. Dit komt met name omdat de datingsite een kleine en bewuste doelgroep heeft. Toch vinden elke dag nieuwe singles hun weg naar de datingsite.

50liefde ervaringen

50liefde is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

50liefde review

50liefde staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van 50liefde zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt 50liefde als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van 50liefde  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

50liefde contact

Wil je contact opnemen met 50liefde voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van 50liefde NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken