50 liefde - Perfecte datingsite voor u?

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een levensgenoot dan zit je goed bij 50liefde. Ze zijn een van de grotere datingsites van Nederland. 50liefde kan genieten van een erg hoog slagingspercentage van maar liefst meer dan 33 procent.

50liefde is er echt op uit om het daten zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Zo vind je op de site leuke tips hoe je het beste iemand kunt benaderen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

50 liefde dating klantbeoordeling
  • Klantenservice 40% 40%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 50% 50%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 60% 60%

Contact 50 Liefde Dating

Helpdesk@50liefde.nl

0900 – 5033333

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

50 liefde vergelijken

50 liefde dating – lees hier alles van A-Z 

Wat zijn de pluspunten van 50liefde?

  • Leuke functies zoals de matchgame spelen
  • contact garantie bij betaald account
  • Goede klantenservice met advies op maat
  • Zeer gemakkelijk in gebruik

Wat zijn de minpunten van 50liefde?

  • Minder functies dan andere sites

Je staat er niet alleen voor bij 50liefde

Inderdaad 50liefde staat 24/7 voor je klaar om je helpen. Ze hebben een goede klantenservice waar je persoonlijk met iemand kunt spreken om je vragen te stellen.

Je kunt de klantenservice ook per mail benaderen door het contact formulier in te vullen. De klantenservice van 50liefde reageert snel op je vragen. Super service dus.

Daten vanuit je tuin met 50liefde

De datingwebsite beperkt zich niet tot alleen de computer. Je kunt de website ook via de tablet of smartphone bekijken. De website is geoptimaliseerd voor gebruik door telefoon en tablet. Volgens cijfers van 50liefde zijn er meer dan een miljoen berichten verzonden.

Uitgebreide zoekfunctie bij 50liefde

Met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie van 50liefde heb je zo een nieuwe match gevonden. Je kunt eenvoudig filteren op leeftijd, wat de afstand mag zijn, op online leden en of dat iemand een profielfoto heeft. Je kunt ook op iemand zijn naam zoeken. Dat is handig als je een persoon ben tegengekomen en contact wil leggen via 50liefde.

50liefde heeft leuke functies

Op de startpagina vind je de functie ‘matchgame’. Dit is een spel om het contact te leggen met andere leden makkelijker te maken. Je krijgt een profielfoto en naam te zien.

Wil je in contact komen met een lid dat je bij matchgame ziet kun je een melding sturen door op het vinkje te klikken. Wil je niet in contact komen met die persoon klik je op het kruisje. De ander krijgt daar geen melding van.

Hoe registreer ik met bij 50liefde?

Je registreert je snel en makkelijk bij 50liefde. Geen 300 vragen waar je uren mee kwijt bent. Nee gewoon zelf kunnen aangeven wat je wilt laten zien aan andere leden en klaar. Je kunt binnen enkele minuten al starten met het zoeken naar matches.

Al benieuwd naar de exacte prijzen van alle datingsites? Vergelijk hier

Wat wil 50liefde van me weten?

Bij het inschrijven begin je met woonplaats, leeftijd en meer algemene gegevens. Na invullen van je algemene gegevens krijg je een leeg tekst vak voor je waar 50liefde je vraagt om een goede omschrijving van jezelf te geven.

50liefde geeft aan dat dit belangrijk is omdat je hierdoor sneller een match krijgt die echt bij je past. Je kunt ook nog extra informatie geven als je dat belangrijk vindt. Ben je bijvoorbeeld gelovig en jouw partner moet hetzelfde geloof hebben kun je dat bijvoorbeeld aangeven.

Vertel wat je interesses zijn

Na het de omschrijving wordt er gevraagd naar je interesses en hobby’s. Je kunt kiezen uit diversen categorieën. De categorieën bestaan uit: cultuur, sport, muziek en diversen. Onder die categorieën kun je dan interesses aan kruizen.

Om te zorgen dat je profiel overzichtelijk blijft kun je maximaal 10 interesses kiezen. Wil je toch meer vertellen? Maak je niet druk, hier krijg je genoeg mogelijkheden voor op je profiel.

Je bent klaar om te gaan daten op 50liefde

Je bent nu bijna klaar, om het inschrijven te voltooien moet je een profiel foto kiezen en als je wilt kun je extra foto’s toevoegen. Het toevoegen van een foto is zeker een aanrader. Je kans om een match te vinden is 33% hoger dan zonder een foto.

Maak je geen zorgen over het invullen je bepaald het gehele proces zelf hoeveel informatie je bloot wilt geven. Wel raad 50liefde je aan meer te vertellen zodat andere leden een beter beeld van je hebben.

Is de website van 50liefde gebruiksvriendelijk?

Ja zeker, de website scoort ook erg hoog als het gaat om gebruiksgemak. De score komt voornamelijk voort uit het uiterlijk van de website. Alle informatie is goed zichtbaar en duidelijk. Het zit lekker logisch in elkaar. Er zijn weinig afleidingen op de website en de tekst is groot. Dat is prettig navigeren op de site.

Voor wie is 50liefde geschikt?

50liefde wil geen onderscheid maken in leeftijd maar merkte dat veel ouderen zich niet prettig voelde bij grote dating sites die zich op alle leeftijden richt. Je kijkt als 50-plusser toch anders tegen daten aan dan iemand van net 30. Daarom richt 50liefde zich op een date ervaring wat prettig wordt ervaren door ouderen mensen.

50liefde heeft een prima verhouding

50liefde is prima datingsite met veel actieve gebruikers. Er melden dagelijks 100 nieuwe leden zich aan die op zoek zijn naar leuk contact. De verhouding tussen mannen en vrouwen is erg goed, 57% is vrouw en 43% is man. En 33% vind een nieuwe partner. Dat is dus een prima succes percentage.

50liefde is misschien niet de grootste datingsite, maar wel een erg actieve. Dagelijks worden er duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Ook melden dagelijks honderden nieuwe leden zich aan. Op de datingsite zijn iets meer vrouwen te vinden dan mannen.

Van de 50 plussers is namelijk 57% vrouw en 43% man. In 1 op de 3 gevallen vindt een single die zich inschrijft bij 50liefde een nieuwe partner. Kortom, een datingsite met een hoog succesratio.

Hoe is de beveiliging van 50liefde?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij 50liefde. De website bezoeken doe je door middel van een beveiligde verbinding. Alle gegevens die je achterlaat op de site zijn versleuteld met een SSL-certificaat. Door middel van het SSL-certificaat kunnen jouw gegevens niet in handen vallen bij derden.

Geen keurmerken bij 50liefde

Wel jammer is dat 50liefde niet beschikt over het keurmerk Veilig daten of de Thuiswinkel Waarborg. 50 liefde controleert wel handmatig alle nieuwe profielen en als je iets niet vertrouwt kun je dit rapporten aan de klantenservice van 50 liefde. Ze zullen hier direct actie op ondernemen.

50liefde geeft tips voor veilig daten

Je krijgt bij 50liefde ook leuke tips hoe je veilig online kunt daten. Zo zijn ze duidelijk in dat je nooit zomaar persoonlijke informatie moet afstaan. Ga niet meteen je achternaam vertellen in een eerste gesprek of zeggen wat je adres is. Ondanks de controle kan er altijd een verkeerd persoon tussen zitten. De tips houden je scherp dat is fijn.

Conclusie

50liefde is een prima site voor mensen ouder dan 50 die op zoek zijn naar nieuwe relatie. De site heeft leuke functies en de site is makkelijk en duidelijk ingericht. De beveiliging is prima, al beschikken ze niet over keurmerken die veel andere sites wel hebben.

eneco stroometiket

Veilig, Betrouwbaar & Anoniem

50 Liefde begrijpt goed dat als u gaat daten u niet overal uw gegevens achter wilt laten. Deze datingsite gaat met de hoogste precisie te werk wanneer het om uw gegevens gaat. De internetverbinding wordt beschermd door een https verbinding en alle datingprofielen worden handmatig gecontrolleerd op echte en inactieve profielen.

Datingtips bij 50 Liefde

Je staat er bij 50 Liefde nooit alleen voor, maak gebruik van de handige tips of leg contact met de klantenservice die je perfect verder kunnen helpen met je vraag. Ze zijn allemaal deskundig, dus geen vraag is te gek voor ze!

w

Alle vragen beantwoord

”>

Actieve singles op 50 Liefde

1/3 wordt verliefd

50 Liefde dating krijgt het voor elkaar om 1/3 van haar leden weer verliefd te laten worden. Door middel van haar persoonlijke benadering en exclusieve matching principes hebt u snel uw perfecte date en liefde gevonden.

pakketten eneco

33% vindt een match