De vrouwelijke tegenhanger van het spuiten bij de man, dat is hoe het squirten het best kan worden omschreven, maar zit het natuurlijk geheel anders in elkaar. Het heeft er wel alles mee te maken, dat er op de juiste manier te werk wordt gegaan en is het wel een kunst om daarbij de juiste prikkels over te brengen. Niets is echter onmogelijk wanneer je echter met de juiste instructies te werk mag gaan en is het laten squirten iets wat beide partners veel plezier zal bieden. Om de vrouw te stimuleren kun je beginnen met vingeren of kussen op zijn frans.

Lang niet elke vrouw weet hoe het aanvoelt

Gelijk wel een groot verschil met het spuiten van sperma bij de man omdat dat nu juist iets is wat altijd volgt tijdens het klaarkomen. Bij vrouwen kan er wel degelijk sprake zijn van genot en meerdere opwindende momenten, maar blijft het squirten vaak gewoon achterwege. Het gevoel om dus toch ‘droog’ te staan, is dan een ware teleurstelling en blijft de zoektocht naar het ultieme genot er. Dat kan in bepaalde gevallen wel leiden naar wat vervelende situaties waarbij de partner verweten wordt, dat hij of zij niet kan voldoen aan de verwachtingen. Het is een pijnlijke opmerking die niemand graag wil horen en legt het een flinke deuk in de trots van zo een persoon. Tijd dus om het anders aan te pakken en zijn het niet eens moeilijke stappen die er gevolgt dienen te worden.

Wat zijn haar gevoelige plekken?

Daar gaat het er zeker om bij het squirten omdat de stimulans nu eenmaal een hoogtepunt moet bereiken. Wie een dame wil laten squirten, zal dus in de meeste gevallen wat geduld moeten betrachten bij het liefdesspel en opbouwend moeten werken naar het hoogtepunt toe. Bij het squirten worden de klieren aan de binnenzijde van de vagina gestimuleerd om in een keer, veel vocht te produceren. Nat worden is bij elke vrouw wel bekend en zijn het dezelfde klieren die het benodigd vocht produceren. Dat voorkomt een droge vagina en wordt geslachtsgemeenschap zo bevorderd. Een vrouw die nat wordt tijdens het vrijen, is op zich al een teken dat je op de goede weg bent. Wie een vrouw wil laten squirten, zal dus haar eerst nat moeten maken.

Wel op de uitkijk staan voor het ‘echte’ werk

Er wordt soms ook gefaked met het squirten en laat men de urineblaas vollopen. Bij het bereiken van het orgasme, wordt de blaas dus leeggespoten en wordt het idee gewekt, dat er gesquirt is. Het is een tactiek die ook wel wordt toegepast in de porno industrie en heeft dat natuurlijk een puur commerciele instelling. Maar jij wilt het echte werk toch meemaken? Voor het laten squirten is een uitgebreidt voorspel van belang en worden de klieren al aangezet tot de productie van het vocht. Dat merk je tijdens het vrijen ook aan niet alleen haar nat wordende vagina, maar ook de emoties. Dat is nog altijd de beste leidraad om van uit te gaan en zal ze op subtiele manieren zelf aangeven hoe het tempo moet verlopen. Speel daar dus zeker op in en is zij het dus, die de overhand heeft.

De tekenen zullen zich vooraf voordoen

Voordat de stroom aan vocht goed op gang zal komen, zal het lichaam van de vrouw al wat signalen afgeven. Let bijvoorbeeld op haar gekreun en de wijze waarop ze van genot zal beginnen te kronkelen met het lichaam. Binnen de vagina zullen de spieren zich wat sneller beginnen samen te trekken en is dat allemaal een teken, dat het squirten niet meer ver verwijdert is.  In deze fase kan het tempo wat opgevoerd worden en zal het allemaal eindigen met een grote straal van vocht die er uit de vagina komt spuiten of stromen. Het spuiten bij sommige vrouwen gebeurt door het plots krachtig samentrekken van de spieren rond de klieren in de vagina. Met stralen komt de vloeistof er dus uit en gaat dit samen met het samentrekken van meerdere spieren. Ze zal dus schokkend klaarkomen en ervaar je daarbij als man zeker een voldaan gevoel.

Gereed voor een tweede ronde?

Na de eerste ronde, is er bij de vrouw altijd nog voldoende ruimte om door te gaan met een volgende ronde. Na het squirten, is ze altijd nog supergeil en kan het spel dus lekker voorgang vinden. Daarbij kan er op een andere wijze te werk en kan er gekozen worden voor penetratie, op zijn Frans of gewoon vingeren en beffen. Opties genoeg dus en wordt het een ervaring die ze niet zo snel gaat vergeten. Zorg er dus wel voor, dat je geen gebrek hebt aan conditie en zal ze natuurlijk op haar manier jou flink verwennen.

Bij het laten squirten van een vrouw is er dus sprake van een compleet ‘pakket’ aan handelingen die er verricht dienen te worden. Het gaat om het scheppen van de juiste sfeer en moet elke gevoelige plek zoveel als mogelijk gestimuleerd worden. De G-spot kan daarbij het best middels het vingeren worden bewerkt en zal dat al de vochtproductie op gang brengen. Let er wel op om niet ervan uit te gaan dat het snel zal gaan en moet er bij het laten squirten wat geduld betracht worden. Na het squirten komt er altijd nog een sessie en zal het laten squirten van haar een ware ommekeer teweegbrengen binnen de relatie.