Een Franse kus (French kissing), is wel bekend bij ons en wordt er tijdens het kussen op zo een manier, ook lekker met elkaars tong gestoeid. Dat biedt een erotische ervaring die gelijk alle nodige hormonen in het lichaam aanwakkert en het bloed sneller laat stromen. Hetzelfde kan ook worden gezegd wanneer de liefde op zijn frans wordt bedreven. Het is een manier van elkaar verwennen waarbij er altijd gebruik wordt gemaakt van de mond, oraal dus en zal je er versteld over staan hoeveel manieren er beschikbaar zijn. Andere manierem om elkaar te verwennen zijn gepijpt worden of vingeren.

Heb je er al ervaring mee?

Het klinkt wel misschien wel een wat vreemde vraag, maar zijn er veel gevallen bekend waar partners er geen weet van hebben, hoe ze elkaar oraal kunnen bevredigen. Het blijft maar bij een heftige tongzoen, terwijl er een aantal mogelijkheden voorhanden zijn. Op zijn frans is dus voor iedereen weggelegd en vraagt het wel naar de medewerking van de partner. Wie wel eens heeft gebeft of heerlijk is gepijpt, heeft al kennis mogen maken met sex op zijn frans. Er wordt doorgaans wel ervan uitgegaan, dat het oraal bevredigen tegelijk gebeurt. Het is een manier om tegelijk dus in te gaan op de wensen van elkaar en moet het hoogtepunt ook zo veel als mogelijk bereikt worden.

Wat vaardigheden erbij kan dus nooit kwaad

Oraal bevredigheden laat altijd ruimte voor wat verbetering en moet je kijken welke veranderingen er aangebracht kunnen worden. De technieken gebruikt bij het vrijen op zijn frans komen veel overeen met de wijze waarop er bij andere vormen van sex worden gebruikt. Zo begint het uiteraard met het scheppen van de juiste sfeer. Dat maakt in elk geval wel een groot verschil uit en moet alles in het werk worden gesteld om de partner helemaal op haar of zijn gemak te stellen. En daarna volgt er altijd een afweging: Welke vorm van orale sex geniet de voorkeur? Het lijkt voor de hand liggend, dat er door hem zal worden gebeft en door haar een pijpbeurt wordt gegeven, maar zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kan er een stap verder worden gegaan door elkaar ook te ‘rimmen’. Dat is het met de tong gaan bij het gevoelig gebied rond de anus. Dat is een sensatie die als compleet anders wordt beschouwdt, maar moet er natuurlijk wel eerst over van gedachten worden gewisseld. Of maak er een combinatie van, het bedrijven van de liefde moet altijd spannend blijven.