De ultieme vorm van genot, voor hem en haar en mag het pijpen zeker niet ontbreken bij een vrij beurt. Het hoeft niet eens tot een vrijpartij te komen en is het pijpen op zich al een ware gebeurtenis. Het komt daarbij wel nog erbij kijken, dat er tal van manieren zijn om de kwaliteit omhoog te krijgen en is het pijpen een kunst waar beide partners veel aan kunnen doen en beleven. Het pijpen is binnen de huidige maatschappij al lang geen taboe meer en wordt het veelvuldig besproken. andere vormen van genot zijn jelken of vingeren.

Een aanzet voor een hevige vrij beurt of juist niet?

Het pijpen wordt gezien als een manier om de seksuele druk van de man aardig omlaag te krijgen en dat wel zonder dat er sprake is van een penetratie. Het kan bijna als een vorm van soft sex worden beschouwd en kan een pijpbeurt op haast elke locatie worden gegeven. Wie het maar spannend vindt kan gauw van een pijpbeurt genieten in de auto bijvoorbeeld of zelfs stiekempjes op een andere plek waar er meer personen aanwezig zijn. Dat geeft een grote kick omdat er altijd de spanning heerst om betrapt te worden.  Wie daar niet zo warm tegenover staat, kan het gewoon houden op een sessie in de slaapkamer waarbij je er een ware gebeurtenis van maakt.

Meer dan alleen een op en neer gaande beweging van de lippen

Bij het pijpen wordt de werking van de vagina door de lippen en de tong nagebootst en wordt het werk jou volledig uit handen genomen door de partner die aan het pijpen is. Die is dan ook in controle van de mate van genot die je aan het beleven bent en is dat iets wat wel altijd in gedachten gehouden moet worden. Je hebt er toch wel niets aan wanneer alles met tegenzin gebeurt? Het geven van de juiste impulsen is daarom van groot belang en kan het in verschillende vormen gebeuren. Zo is het leuk om de juiste sfeer te scheppen. Kijk naar de verlichting, een lekker geurtje en misschien ook wat muziek. Hou daarbij wel rekening met de favorieten van de pijpende partner omdat die immers het werk zal verrichten.

Maar misschien ook wat meer stimulans geven?

Het is nu eenmaal een kwestie van geven en nemen en kan je voorafgaand aan zo een onvergetelijke pijpbeurt, ook de tegenpartij verrassen. Begin met wat tedere kusjes op de nek en kan er soms zelfs worden gebeft of gevingerd. Zo komen de emoties eens goed op gang en is dat het juiste moment om je gereed te maken voor een pijpbeurt. Een goed hygiëne is daarbij wel vereist en kan je eventueel ook snel een bad nemen voordat er een aanvang mee wordt gemaakt. Dat is prettig voor de partner en legt het ook de drempel veel lager voor de toekomst. Een vervolg mag er niet ontbreken.