secondlove-1-2

 Datingsite voor singles die opzoek zijn naar een spannende affaire of avontuur

Second Love

Liefde op het eerste gezicht is lang niet voor een ieder weggelegd en is het voor de meeste onder ons vaak wel een lange weg die afgelegd dient te worden om eindelijk de ware te vinden. Van al dat zoeken raakt men soms de moed kwijt en laten velen het daarbij zitten. Op een datingsite gaat het er echter anders aan toe omdat iedereen daar namelijk hetzelfde doel heeft: vinden van een partner. Bovendien is er op het profiel van iedereen op de site duidelijk te lezen naar wat voor type persoon ze naar op zoek zijn en maakt dat de selectie nog eenvoudiger.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Gratis aanmelden
✓ Serieuze profielen
✓ Professionele helpdesk
✓ Beheren van je eigen profiel
✗ Geen app

Second Love is een datingsite met een bijzonder concept. Op deze datingsite gaat het niet zomaar over het daten zelf. Op Second Love kun je namelijk mensen vinden die jou uit de sleur van je dagelijks leven/ relatie kunnen halen. Zoek je spanning met iemand anders dan je eigen partner of ben je opzoek naar een tweede liefje, dan kun je je aanmelden op Second Love. Second Love is dus een online datingsite waar je gelijkgestemden kunt vinden. Het hoeft niet perse te zijn dat je opzoek bent naar een serieuze relatie, maar je kunt gewoon flirten of afspreken voor een avondje stappen.

Second Love hecht veel waarden aan privacy en anonimiteit van haar leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat anderen erachter komen dat je je hebt aangemeld op deze site. Je kan je dus gewoon aanmelden met een nieuw emailadres en wachtwoord. Doormiddel van het gesloten communicatiesysteem is het onmogelijk dat je vriend of vriendin ook maar iets van jouw affaires te weten komt. Op Second Love kun je chatten met andere leden, foto’s sturen en zelfs videochatten. Met een gratis account kan je rustig rondkijken op de site, wil je gebruik maken van meerdere functies dan moet je een betaald account aanmaken. Ben je nog niet zeker of het iets voor je is, kies dan voor een gratis account.

Second Love is er voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een affaire. De slogan van de site ‘flirten is niet alleen voor singles’ laat dat ook zien. Dat betekent niet meteen dat Second Love alleen voor vreemdgaan is, maar ook als je het flirten mist of niet voldoende aandacht van je partner krijgt kun je je hier aanmelden. Voor mensen die op zoek zijn naar een site als Second Love, zal discretie hoog in het vaandel staan, op Second Love hoef je je daarover geen zorgen te maken. Zo worden je persoonsgegevens nooit met iemand gedeeld en versleuteld opgeslagen. Daarnaast krijg je tips om nog anoniemer te zijn en worden de gegevens van je creditcard niet in de database opgeslagen.

Second Love ervaringen

Second Love is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Second Love review

Second Love staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Second Love zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Second Love als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Second Love vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Second Love contact

Wil je contact opnemen met Second Love voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Second Love NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken