funkyfish

 Datingsite voor Christelijke singles

FunkyFish

Met een Christelijke gedachte als basis, mag Funkyfish zich erop beroepen, om één van de grootste datingsites te zijn voor vele Christelijke singles in niet alleen Nederland, maar ook landen om ons heen. Het gaat daarbij niet alleen specifiek om het leggen van een date, maar kan er ook gewoon worden afgesproken voor het participeren in een event of gewoon om samen leuke dinges te doen.

Het gaat er dus vrij luchtig aan toe bij Funkyfish en is het daarom voor de duizenden leden ook een plezier om met andere Christelijke personen in contact te komen.

Helaas neemt Funkyfish geen nieuwe leden meer aan op het datingplatform, er is een ledenstop voorlopig wat erg vervelend is. Gelukkig zijn er wel verschillende alternatieve platformen, de beste opties vindt je hieronder in de top 5. Ontdek hieronder wat de verschillende datingsites opties zijn om een geschikte datingsite te vinden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓Luchtige gesprekken over godsdienst
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Men heeft elkaar als steun
✓ Een ieder behandelt ekaar met respect
✓ Leuke evenemeten worden georganiseerd
✗ Geen app
✗ Richt zich alleen op Christenen

Funky Fish is heel bekend onder de Christelijke online dating community. Deze datingsite is opgericht in Nederland en bestaat al vanaf 2006. Christenen van alle stromingen zijn welkom op deze website. De community telt ongeveer 25.000 leden en die zijn van verschillende landen. Het is vanzelfsprekend dat de leden op deze datingsite allemaal een Christelijke achtergrond hebben. De community bestaat zodat leden met elkaar kunnen chatten en nieuwe contacten kunnen leggen. Voor singles in de Christelijke community bestaat zelfs de optie om op deze site opzoek te gaan naar een levenspartner.

De datingsite is heel open en als je je aansluit weet je dus wat je kunt verwachten. FunkyFish biedt aan haar leden de uitgebreide functies om liefde te vinden en andere christenen te leren kennen. Leden kunnen chatten, foto’s en video’s uploaden en er zijn zelfs mogelijkheden om evenementen te organiseren en leuke groepen te vormen. Verder biedt FunkyFish Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige christenen de gelegenheid om met elkaar in contact te komen. FunkyFish heeft een oecumenische grondslag en brengt evangelische christenen, protestanten en katholieken van allerlei denominaties via het platform bij elkaar. Om gebruik te maken van de website moet je je eerst inschrijven en een profiel aanmaken.

Funky Fish gaat vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens en zal nooit zonder jouw toestemming gegevens met derden delen. De professionele en goed beveiligde database van Funky Fish zorgen ervoor dat dit een veilige en betrouwbare website is om te gebruiken. Anderen kunnen jouw gegevens niet zien en slechts enkele medewerkers hebben toegang tot de persoonlijke gegevens. Leden kunnen op Funky Fish verdachte profielen aanmelden als een ‘rotten fish’. Zo een profiel wordt dan gecontroleerd en indien nodig verwijderd. Funky Fish is streng tegen nepprofielen en fraudeurs en verwijderen deze zo snel als mogelijk.  Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van Funky Fish en ook met een betaald lidmaatschap. Vanzelfsprekend heb je met een betalend lidmaatschap meer mogelijkheden op Funky Fish dan als gratis lid.

Funky Fish ervaringen

Funky Fish is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Funky Fish review

Funky Fish staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Funky Fish zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Funky Fish als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Funky Fish  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Funky Fish contact

Wil je contact opnemen met Funky Fish voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Funky Fish NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen