e-matching - Ideaal voor hoogopgeleiden?

e-Matching is een datingsite die zich richt op hoog opgeleiden. Het motto van de datingaanbieder is om alleen maar hoog opgeleide singles met minimaal HBO diploma in hun bezit te hebben.  Het ledenbestand van eMatching bestaat dan ook uit voornamelijk Nederlandse singles met uiteenlopende interesses en beroepen, er is door deze grote doelgroep voor iedereen wel iemand te vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren.

Omdat eMatching zich vooral richt op HBO opgeleide personen mag je aannemen dat leden veel aandacht hebben besteedt aan hun studie of carriere. 

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

ematching review
  • Klantenservice 90% 90%
  • Betrouwbaarheid 60% 60%
  • Prijs 30% 30%
  • Extra functionaliteiten 70% 70%

Contactgegevens E-Matching

Postbus 611

6500 AP Nijmegen

024-3789706

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

e-Matching alles uitgelegd

e-Matching heeft een duidelijke site

De datingsite van e-Matching heeft een hele duidelijke indeling waardoor je gemakkelijk met singles in contact komt. e-Matching maakt veel gebruik van foto’s zodat je meteen weet met wie je te maken hebt.

Het kan zomaar zijn dat je wellicht mensen tegenkomt die dezelfde studie hebben gedaan of die op dezelfde school hebben gestudeerd. Alles is mogelijk op eMatching en het ijs breken in het eerste contact is dan ook een stuk gemakkelijker.

e-Matching heeft zelfs datingcoaches

Ben je begonnen met online daten via eMatching maar lukt het op de een of andere manier niet helemaal? Dan kun je bij eMatching terecht bij een ware datingcoach die je op weg gaat helpen naar succes.

De datingcoach helpt je bij het opstellen van je profiel en helpt je bij het benaderen van de juiste singles. Je zult misschien denken dat heb ik niet nodig, maar een paar simpele aanpassingen door een expert kunnen je resultaten drastisch verbeteren.

Benieuwd of e-Matching de goedkoopste is? Vergelijk hier

Hoe betrouwbaar is eMatching?

eMatching is al enkele jaren een van de grootste datingaanbieders van Nederland. De datingsite richt zich op dating voor hoger opgeleiden en is gericht op singles met een HBO of hogere opleiding.

eMatching maakt duidelijk dat ze er willen zijn voor mensen die een serieuze duurzame relatie willen beginnen, als je een affaire of kortstondige relatie zoek kun je beter naar een andere aanbieder gaan.

eMatching is al enkele jaren door de organisatie Thuiswinkel Waarborg aangemerkt als een betrouwbare, veilige, financieel gezonde organisatie.

Jouw gegevens zijn veilig

Op eMatching ben je altijd veilig, je gegevens worden namelijk versleuteld en verzonden op een veilig netwerk dat met SSL beveiligd is. Zo weet jij zeker dat je anoniem blijft en dat je geevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Al je persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie die je aan eMatching toevertrouwd worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server en kunnen op elk moment verwijderd worden. Ook weet je bij eMatching zeker dat deze gegevens nooit verstrekt zullen worden aan derden.

e-Matching controleert handmatig alle profielen

Je kunt er bij eMatching vanuit gaan dat de profielen allemaal echt zijn, deze worden namelijk door een kwaliteitsteam grondig nagekeken en gechecked.

Zo zorgt eMatching er voor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en kun je altijd contact leggen met de klantenservice als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt met een profiel.

Benieuwd of e-Matching de goedkoopste is? Vergelijk hier

Hoe kan ik beginnen bij eMatching?

Het inschrijven en aanmelden bij eMatching is heel gemakkelijk. Je hoef alleen maar aan te geven welk geslacht je hebt en welke soort partner je zoekt en je kunt direct aan de slag. In principe hoef je alleen maar je naam, emailadres en een nickname in te geven. Het aanmelden op eMatching is helemaal gratis en je kunt je het inschrijven je profiel aanvullen met relevante informatie.

Zodra je aanmelding is voltooid kun je aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date aan moet voldoen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het opleidingsniveau, kinderen, waar diegene woont en of hij avontuurlijk of sportief is.

Vul je zoekprofiel in

Nadat jij je zoekprofiel helemaal hebt ingevuld is het belangrijk dat je je eigen profiel ook nog even invuld. Er worden namelijk 30 vragen aan je gesteld zodat het algoritme de juiste matches voor je kan vinden.

Het is belangrijk om te weten dat je deze lijst het beste kan invullen als je wat tijd hebt. Het is namelijk verplicht om alles in te vullen, daarna wordt je registratie pas afgerond.

Het is misschien wat rigoreus maar het voordeel van dit beleid is dat alle profielen beschikken over de benodigde informatie om goede matches te maken. Daarmee zorgt eMatching er voor dat je altijd de juiste partner kunt vinden.

Onze eindconclusie

Ondanks dat de site zich richt op hoger opgeleiden, hanteren ze een open deur beleid. De site is prettig in gebruik en nodigt uit om te ontdekken.

De veiligheid is meer dan in orde en ze proberen nep profielen te weren. Je beschikt over talloze leuke functies waaronder een leuke app.

eneco stroometiket

Veilig & Betrouwbaar met eMatching

Maak je gebruik van eMatching? Dan ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Alle profielen en foto’s van de leden worden met de hand gecontroleerd om vervolgens inactieve of oude profielen te verwijderen. Alleen hoger opgeleide singles boven de 18 jaar die opzoek zijn naar een stabiele en gezellige relatie zijn welkom bij eMatching.

Heeft u vragen?

Ben je lid bij eMatching? Dan kun je 7 dagen per week gratis gebruik maken van de klantenservice, zowel via de telefoon als de mail. Dit is mogelijk van s’morgens tot s’avonds. Niet alleen voor vragen kunt u hier terecht, hebt u een advies nodig voor een goede insteek voor uw potentiële date? Geen probleem de helpdesk van eMatching helpt je verder.

Ontvang altijd hulp bij eMatching

Op zoek naar een duurzame relatie?

Dating voor hoger opgeleiden

Ben jij op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Dan is e-Matching wel degelijk iets voor jou. Het is een datingsite speciaal gericht op singles die op zoek zijn naar een vaste en serieuze relatie. U hebt zelf in handen hoe breed of smal u zoekt en met wie u contact wil liggen.

Veilige betaling & snel weer opzeggen

Bij e-Matching heb je de keuze voor een gratis of betaal profiel. Wanneer je wil overstappen naar een betaald account met meerdere functies kunt u dit veilig betalen door middel van iDEAL of een incasso. Hebt u uw partner gevonden? Allereerst gefeliciteerd. U kunt uw lidmaatschap gemakkelijk opzeggen en het account verwijderen. Door de aansluiting van bij het thuiswinkel waarborg keurmerk bent u verzekerd van klantvriendelijk en correct handelen.
pakketten eneco

e-Matching 100% betrouwbaar