elite dating - De beste datingplek voor u?

Elite dating, een van de meest bekende datingsites van Nederland. Elite dating staat bekend als de bekste keuze voor singles die veel eisen stellen aan hun date. De datingsite Elite dating richt zich namelijk speciaal op hoger opgeleiden. De datingsite is in maarliefst 25 verschillende landen actief met dezelfde strategie.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

elite dating review
  • Klantenservice 80% 80%
  • Betrouwbaarheid 70% 70%
  • Prijs 40% 40%
  • Functionaliteiten 60% 60%

Contactgegevens Elite Dating

Kohlfurter Straße 41/43

10999 Berlijn

Duitsland

0900 5500033

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

elite dating onafhankelijke review

Elite Dating review

Elite dating is dus een datingsite die erg veel ervaring heeft op het gebied van dating. 13 miljoen leden maken wereldwijd gebruik van Elite dating, niet onlogisch dat ook in Nederland deze site goed aanslaat.

Wat is er uniek aan Elite dating?

Elite dating heeft een unieke eigenschap en dat is het matchmaking mechanisme. Elite dating heeft een wiskundig model ontwikkeld waarbij 2 leden op basis van data aan elkaar gekoppeld worden. Dat betekent dat persoonlijke voorkeuren in profielen er voor zorgen dat je relevante matches te zien zult krijgen.

Hoe zit het met de balans van Elite Dating?

De balans van premium leden is prima in orde. In Nederland zie je dat de inschrijvingen van mannen bijna gelijk liggen aan de inschrijvingen van vrouwen. Het is belangrijk dat deze verhouding goed is zodat het relatief makkelijk is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Ze geven daarbij ook nog individuele partnervoorstellen bij overeenkomstige profielen, er worden per dag tussen de 3 en 7 wetenschappeijke matches toegevoegd aan je dashboard. Een date regelen moet haast wel lukken.

Benieuwd of EliteDating de goedkoopste is? vergelijk hier

Hoe ziet de algemene doelgroep van Elite dating er uit?

Op elite dating zitten voornamelijk vrijgezellen die hoogopgeleid zijn. Deze personen zijn meestal 30 jaar of ouder en hebben een HBO opleidingsniveau. Leden geven aan dat contact met leden op een hoger niveau zit dan de gemiddelde datingsite. Een goed gesprek voeren met iemand op Elite dating moet zeker lukken, het inschrijven is zelfs gratis dus je kunt meteen kijken of jij dezelfde beleving hebt als anderen.

Kwalitatieve matching voor iedereen

Het contact maken met vrijgezellen is geschikt voor werkelijk iedereen. Ook homoseksuelen en lesbiennes kunnen zich inschrijven en op zoek naar een leuke partner. Het matchmaking algoritme zorgt er voor dat je veel kwalitatieve voorstellen krijgt waardoor je snel contact krijgt met potentiele matches.

Wat meer diepgang over de Elite dating accounts

Je kunt de instellingen van je profiel heel gemakkelijk wijzigen. Je kunt op elk moment je beschrijving aanpassen en nieuwe informatie toevoegen aan je profiel. Je kunt je profiel daarbij ook nog eens persoonlijker maken door een vraag te beantwoorden op je persoonlijke profiel, het antwoord en de vraag krijgt de bezoeker van je profiel meteen te zien. Een leuke introductie dus.

Wat kun je met de functie berichten en inbox?

Je kunt met de functie berichten zien wie jou precies een bericht heeft gestuurd en welke berichten er naar jou zijn verstuurd. Denk er aan, met de basisaccount kun je maar beperkt gratis berichten versturen.

Kies een leuke profiel foto

Je kunt bij de foto’s kiezen voor een nieuwe profielfoto of andere leuke foto’s uploaden naar je profielpagina toe. Als je een profiel van een ander persoon bezoekt dan wordt de foto helaas vervaagd als je een basisaccount hebt. Bij een betaald lidmaatschap kun je onbeperkt foto’s bekijken van andere vrijgezellen.

Wil je je profiel verwijderen?

Als je je profiel verwijdert dan worden ook al je gegevens automatisch verwijderd. Je profiel wordt niet meer weergegeven in de partnervoorstellen en andere gebruikers kunnen geen contact meer met je opnemen. Alle informatie over jou wordt dus gewist en kan niet meer achterhaald worden. Wel zo’n veilig gevoel.

De kosten van een premium account

Een premium abonnement van elite dating kun je gemakkelijk afsluiten na het proberen van de gratis versie. Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen, zo heb je pakketten voor 3, 6 of 12 maanden.

De voordelen van zo’n premium account zijn groot, je kunt namelijk onbeperkt foto’s bekijken, limietloos berichten sturen en alle profielen helemaal uitpluizen.

Ook krijg je veel meer persoonlijke partnervoorstellen van elite dating toegestuurd. Het goedkoopste abonnement op EliteDating kost €34,90 per maand.

Is Elite-dating veilig?

Jazeker, elite dating heeft het keurmerk veilig daten behaald waardoor de datingsite in de categorie betrouwbare aanbieders valt. Let goed op bij het inschrijven van een datingsite want er zijn uiterst dubieuze aanbieders op de markt. Het keurmerk veilig daten helpt je bij het inschatten van het risicoprofiel van datingsites.

Het keurmerk veilig daten & Elite Dating

Het keurmerk Veilig daten is opgericht door alle grote Nederlandse aanbieders in de datingbranche en de Nederlandse consumentenbond. Dit keurmerk heeft een aantal criteria waar naar gekeken wordt, denk bijvoorbeeld aan veiligheid, transparantie en goede klantenservice.

Bereikbaarheid, transparantie datingaanbieders

Er wordt gekeken naar de bereikbaarheid van de klantenservice, het eerlijk communiceren van prijzen en de aanpak van oplichting door de dating aanbieders. De website van Elite dating is ook erg veilig.

De informatie die je achterlaat wordt vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden versleuteld met SSL encryptie. Zo weet jij zeker dat jouw informatie nooit op straat belang en dat anonimiteit voorop staat.

ThuiswinkelWaarborg en Elite dating

Elite dating is aangesloten bij de thuiswinkel waarborg. Daardoor ben jij er in ieder geval van verzekerd dat je bij elite dating een betrouwbare online dating ervaring tegemoet kunt zien. Alle websites die bij Thuiswinkel Waarborg zijn aangeslote zijn op basis van wetgeving, financien, en veiligheid getoetst.

Elite Dating doet iets aan fraude

We hebben allemaal de fraudeproblemen in de datingmarkt voorbij zien komen. Nepprofielen waren een tijdje een groot probleem. Maar daar hebben ze iets op bedacht. De datingaanbieder maakt gebruik van een speciale fraudedetector. Alle profielen worden handmatig nagekeken door een kwaliteitsteam en een ID verificatie is nodig om extra zekerheid te bieden.

Benieuwd of EliteDating de goedkoopste is? vergelijk hier

Elite dating en inschrijven

Het inschrijven bij elite dating is vrij makkelijk, maar er zijn toch een aantal zaken waar je even over na moet denken. Zo krijg je bij het inschrijven te maken met een persoonlijkheidstest en moet je gegevens zoals je e-mail en wachtwoord ingeven.

Omdat elite dating de ultieme match wil vinden is het belangrijk om de persoonlijkheidstest goed in te vullen zodat het matchmaking algoritme de juiste voorstellen doet. De test bestaat uit 10 verschillende onderdelen. Een aantal dingen waar je aan moet denken zijn je leeftijd, opleiding, achtergrond, uitspraken en kenmerken die jou omschrijven, je hobbys en of je wellicht graag sport of liever op de bank Netflix kijkt.

Denk niet te lang na

Elite dating geeft het advies om niet te lang na te denken over antwoorden die je geeft op de persoonlijkheidstest. Het belangrijkste is om vooral eerlijk antwoord te geven, dit omdat je anders wellicht gekoppeld wordt aan mensen die je helemaal niet interessant vind.

Ook is het natuurlijk belangrijk dat elite dating weet naar wie jij op zoek bent. Je kunt aangeven wat je belangrijk vind in een partner, is dat bijvoorbeeld het opleidingsniveau? Of moet de partner avontuurlijk of sportief zijn? Je kunt op basis van een schaling antwoord geven op verschillende uitspraken die je potentiele partner kan doen.

Wat voor accounts kun je bij Elite dating afsluiten?

Een account aanmaken is heel eenvoudig. Je kunt inschrijven met een gratis account, of kiezen voor de betaalde premium dienst. Je kunt met een beide accunt direct aan de slag, met de gratis versie heb je wel minder opties als met de betaalde account. Maar dat drukt de pret zeker niet want je kunt met een basisaccount:

  • 3 partnervoorstellen per dag bekijken
  • Berichten versturen
  • Profielen gedeeltelijk bekijken
  • Je zoekcriteria aanpassen wanneer jij dat wil
  • Een partner zoeken met de gratis Elite dating app
  • Je profiel aanpassen wanneer jij dat wil