Twoo Review - Anders dan anderen?

Je eenzaam voelen is er nooit meer bij wanneer je lid bent van Twoo.  Daar zijn er namelijk gewoon de leukste personen te vinden met wie jij gelijk een chatgesprek kunt beginnen. Geen lange introducties of af moeten wachten tot er een bericht verschijnt in de inbox. Indien je iemand leuk vindt, is het gewoon eem kwestie van zelf een bericht versturen en krijg je al gauw vele berichten terug van personen die jou ook wel leuk of gewoon interressant vinden. Dat is nog eens een keer gewoon meteen aan de slag en is het ook mogelijk om foto’s naar elkaar te versturen. Omdat Twoo nu eenmaal actief is in een tiental landen, mag je bovendien ook rekenen op personen met een verschillende achtergrond en ook nog andere denkwijzen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Twoo

Emile Braunplein 18

9000 Ghent

Belgium

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Ook voor het sluiten van vriendschappen

Iedereen heeft in het dagelijks leven wel momenten waar ze op zoek zijn naar iemand om eens een keer hun hart te luchten of gewoon van gedachten te kunnen wisselen over verschillende onderwerpen. Omdat deelname aan Twoo niet aan grenzen gebonden is, tref je er een verscheidenheid aan personen aan en biedt dit leuke vooruitzichten. Zo vindt je al gauw personen die graag kennis willen maken en kan er gelijk van start worden gegaan met een chatgesprek. Daar kan je trouwens overal van genieten omdat de app ook geschikt is voor jouw mobiel. Vaak wordt Twoo ook gebruikt om snel vrienden te maken met personen die zich in een bepaald land bevinden.

Wissel ook foto’s met elkaar uit

Met een tekst kan er altijd wel worden gezegt, maar is een foto altijd wel veel leuker omdat je zo gelijk een beeld krijgt van niet alleen het uiterlijk van zo een persoon, maar ook meer informatie uit kan halen zoals bepaalde voorkeuren. Het is daarom leuk wanneer het gaat om een foto waarop je bezig bent met een activiteit en spreekt dat in de meeste gevallen meer dan een lange uitleg. Omdat het chatten ook zo snel van start gaat, worden al snel vrienden gemaakt die het gewoon leuk vinden om met elkaar van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. Geef alle voorkeuren in het profiel aan om het gelijk duidelijk te maken waar je naar op zoek bent.