Twoo

 Datingsite voor als je opzoek bent naar een leuke vriendschap of een afspraakje

Twoo

Je eenzaam voelen is er nooit meer bij wanneer je lid bent van Twoo.  Daar zijn er namelijk gewoon de leukste personen te vinden met wie jij gelijk een chatgesprek kunt beginnen. Geen lange introducties of af moeten wachten tot er een bericht verschijnt in de inbox. Indien je iemand leuk vindt, is het gewoon eem kwestie van zelf een bericht versturen en krijg je al gauw vele berichten terug van personen die jou ook wel leuk of gewoon interressant vinden. Dat is nog eens een keer gewoon meteen aan de slag en is het ook mogelijk om foto’s naar elkaar te versturen. Omdat Twoo nu eenmaal actief is in een tiental landen, mag je bovendien ook rekenen op personen met een verschillende achtergrond en ook nog andere denkwijzen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓ Actief in verschillende landen
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Voor daten/ vriendschappen
✓ Veel opties
✓ Zoekfilter
✗ Geen

Twoo is een gratis datingsite en is te vergelijken als een combinatie van Tinder en Facebook. Met Twoo kun je chatten met andere leden, foto’s delen en word je voorgesteld aan nieuwe leden. Op Twoo kun je gratis een account aanmaken door met je Facebook in te loggen of een Twoo account te maken met een email adres. Nadat je een account aangemaakt hebt kan je gegevens over jezelf en foto’s toevoegen. Leuke foto’s en wat meer informatie zorgt ervoor dat je meer contacten op gaat doen.

Om Twoo effectief te kunnen gebruiken doe je er goed aan een nette foto op je profiel te zetten waar je gezicht vooral goed op te zien is. Je kunt geheel gratis gebruik maken van verschillende opties op Twoo maar je kunt ook credits aanschaffen of een premium account aansluiten. Andere leden leren kennen gaat nog sneller met de Discover functie. Je hoeft je niet aan te melden voor deze functie. Heb je een profielfoto dan doe je automatisch mee. Je wordt voorgesteld aan ander leden en kunt aangeven als je de persoon leuk vindt of niet. De persoon komt vervolgens in je matchlijst te staan en als jullie beiden online zijn dan kun je berichten naar elkaar sturen.

Een groot probleem voor veel Twoo leden die actief zijn op de app is de grote hoeveelheid nepprofielen. Twoo werkt er hard aan om alle fake profielen te weren zodat je je kunt vermaken zonder een nepprofiel tegen te komen. Dit is niet makkelijk aangezien er vaker nepprofielen worden aangemaakt. Mocht je dan in contact komen met zo een profiel dan kun je meteen contact opnemen met Twoo. Twoo zal er dan snel werk van maken om zo een profiel te verwijderen. Alle profielen, foto’s en teksten van de Twoo leden worden constant gemodereerd. Zo doet de datingsite er alles aan om je privacy en veiligheid te waarborgen. Heb je enkele vragen over de datingsite dan kun je de veelgestelde vragen lezen. Heb je zelf een vraag die je wilt stellen? Stel dit dan aan de klantenservice die iedere dag voor je klaar staat.

Twoo ervaringen

Twoo is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Twoo review

Twoo staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Twoo zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Twoo als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Twoo  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Twoo contact

Wil je contact opnemen met Twoo voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Twoo NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken