Ben je single en inmiddels ook 50plus? Datingsite 50plusmatch.nl heeft ook een eigen app en enige tijd geleden de chatfunctie verbeterd. Om gebruik te maken van de 50plusmatch app dient u zich wel gratis in te schrijven bij 50plusmatch. 50plusmatch is als datingsite al jaren actief om vijftigers en ouder in staat te stellen elkaar te ontmoeten. Nu is er dus ook een eigen dating app, met verbeterde chatfunctie.

50plusmatch App: Chat functie is vernieuwd

50plusmatch biedt een chat op desktop en mobiel voor volledig betalende leden. Het is een snelle en eenvoudige manier om een gesprek met andere leden op te starten. Onlangs is de 1-op-1-chat vernieuwd op de site voor desktop, mobiele site en app. Onze chat biedt nu ook grappige gifs in de chat.

Als u het profiel van een lid bezoekt, klikt u op Nu chattenen raakt u betrokken. Klik op Gifom te zoeken naar een GIF die je wilt verzenden en tik op Enter. Of schrijf een regulier chat-bericht als u daar de voorkeur aan geeft. Het is een gebruiksvriendelijke chatbox die serieuze dating naar een hoger niveau tilt.

Dating apps populair onder vijftigers

Het gebruik van dating apps is onder 50plussers maar ook 60plussers de laatste jaren enorm toegenomen. Niet verwonderlijk dat er dus ook een dating app is voor deze doelgroep. Gewoon op uw computer daten kan natuurlijk ook. Bezoek dan de website 50plusmatch.nl. Het inschrijven is kosteloos. Om van alle functies gebruik te kunnen maken is een betaald abonnement vereist. Met in-app aankopen kunt u een abo afsluiten.

Let op de voorwaarden voor verlenging en dergelijke. Op de iPhone worden betaalde Tinder-abonnementen als Tinder Plus en Tinder Gold namelijk automatisch verlengd bijvoorbeeld. Op de website 50-dating.nl vindt u nog veel meer datingsites bedoeld voor 50plussers, zoals Seniorengeluk, Parship, vijftigplusdating en 50liefde, al krijgt die laatste erg matige reviews. 

Ervaringen met de 50plusmatch Dating-app

Heeft u al gebruik gemaakt van deze dating-app? We lezen uw ervaringen natuurlijk graag terug. Of kiest u liever voor een ‘moderne’ dating app als Tinder, Badoo of zelfs Bumble?