Reformatorische datingsite vinden?

Kom er direct achter welke datingsite het meeste bij je past met de online dating keuzewijzer
Welke datingsite past bij mij?Datingsites vergelijken
bilove

⭐⭐⭐⭐⭐

Speciaal voor hoger opgeleide singles op zoek naar een relatie

G-dating

⭐⭐⭐⭐⭐

Ruim aanbod aan potentiële partners voor hogeropgeleiden

Aanbevolen

gaybuddy logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste Nederlandse platform voor het vinden van een christelijke partner

Gayparship

⭐⭐⭐⭐⭐

 Nederlands grootste datingwebsite voor hoger opgeleiden

lexa

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor serieuze christelijke singles op zoek naar een waardevolle relatie

Gaybuddy

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Opzoeknaarjou Review

9.8

bilove logo

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Elite-dating Review

9.5

G-dating

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Match4me review

9.1

Gayparship

⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Smartsingles Review

8.7

lexa

⭐⭐⭐⭐

Beste platform 2020

Lexa review

8.2

Datingsite

Wat indruk maakte

Beoordeling

Informatie

Gaybuddy

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Bescherm je privacy
 • Veilig in gebruik
 • Veel opties
 • Geïnteresseerde christelijken
 • Makkelijk te registreren

9,8

Beoordeling

bilove

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Profielen worden beoordeeld
 • Veilige online chat
 • 24/7 Helpdesk
 • Geïnteresseerde hoger opgeleiden
 • Gemakkelijke registratie

9,5

Beoordeling

G-dating

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel gebruikers
 • Gratis te gebruiken
 • Veilige online chat
 • Voor hoger opgeleiden
 • Serieuze gebruikers
 • Makkelijk te registreren

9,1

Beoordeling

Gayparship

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Veel serieuze gebruikers
 • Goedkoop
 • Veilig te gebruiken
 • Serieuze mannen
 • Hoger opgeleiden
 • Makkelijke registratie

8,8

Beoordeling

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Populair onder hoger opgeleiden
 • Goedkoop
 • Makkelijk in gebruik
 • Veel mogelijkheden
 • Serieuze gebruikers
 • Snelle registratie

8,5

Beoordeling

We weten allemaal dat het soms knap lastig kan zijn om ware liefde te vinden. Je ziet steeds meer van je vrienden weglopen met een vriend of vriendin, en jij bent maar alleen. Komt het door je specifieke eisen? Wil je bijvoorbeeld per se een partner met dezelfde geloofsovertuiging als jij, dan kan dit soms best lastig zijn.

Maar er zijn oplossingen voor mensen die per se een partner willen met hetzelfde reformatorische geloof. Je kunt jezelf namelijk aanmelden op de vele reformatorische datingsites tegenwoordig, we bespreken in dit artikel de beste datingsites voor deze specifieke geloofsovertuiging.

Alle soorten datingsites

Als je al eens gebruik hebt gemaakt van een datingsite, dan weet je vast wel dat er een ruim aanbod is van verschillende datingsites. Zo kun je kiezen uit datingsites voor specifieke gebruikers, denk hierbij aan datingsites voor hoger opgeleiden, christelijke mensen, senioren en nog veel meer. Door al deze datingsites is het tegenwoordig een stuk gemakkelijker geworden om een partner te vinden naar jouw wensen.

Christelijke datingsites

Reformatorische geloof is een vorm van het christendom, en er zijn nog steeds veel mensen in Nederland die dit geloof aanhangen. Datingsite ontwikkelaars weten dit ook, en daarom hebben ze voor de christelijke vrijgezellen speciaal ingerichte datingsites ontwikkeld. Je kunt via deze christelijke datingsite in contact komen met reformatorische vrijgezellen. Ook wordt je op deze christelijke datingsites met fatsoen behandeld binnen de normen en waarden van het christelijke geloof.

Christelijke datingsite Opzoeknaarjou

Datingsite Opzoeknaarjou is een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor christelijke vrijgezellen. Zo bestaat deze datingsite al sinds 2004 en wordt er al jaren gebruik gemaakt van deze datingsite om in contact te komen met andere christelijke vrijgezellen. Natuurlijk kun je ook aangeven dat je op zoek bent naar een reformatorische vrijgezel.

Opzoeknaarjou is een datingsite met een ruim ledenbestand, zo zijn er meer dan tienduizend christelijke gebruikers van 18 jaar en ouder. Ben je alleen op zoek naar vriendschap via Opzoeknaarjou, dan is dit geen probleem. Er ontstaan jaarlijks honderden nieuwe vriendschappen via het platform van Opzoeknaarjou.

De welbekende datingsite Lexa

Wie kent deze datingsite nou niet, Lexa. De ontwikkelaars van Lexa hebben zich niet volledig op christelijke reformatorische vrijgezellen, het is een datingsite met diverse gebruikers. Maar geen paniek, bij Lexa kun je handig aangeven dat je op zoek bent naar andere christelijke gelovigen, Lexa zorgt er dan voor dat je in contact komt met andere christelijke vrijgezellen.

Doordat Lexa zoveel naamsbekendheid heeft, hebben ze nu ook een enorm groot ledenbestand. Onder dit ledenbestand zitten ook duizenden vrijgezelle christelijke gelovigen, des te meer kans om jouw droompartner te vinden. Ook kun je bij deze datingsite gebruik maken van een mobiele app, zo kun je met jouw mobiele telefoon overal in contact komen met potentiële partners. Vaak worden er ook leuke evenementen georganiseerd door Lexa.

Datingsite WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een datingsite ontwikkeld voor mannen en vrouwen om een geschikte partner te vinden. Zo kun je zoeken naar vriendschappelijk contact of wil je toch liever daten voor een relatie? Het kan allemaal bij deze datingsite.

Ook als christelijke kun je goed terecht bij deze datingsite, zo kun je aangeven dat je op zoek bent naar andere christelijke gelovigen. Verder kun je nog meer toevoegen aan je profiel, denk hierbij aan persoonlijke eigenschappen, interesses, hobby’s en nog veel meer. Daarnaast ben je verzekerd van veilig daten door de controle die wordt gedaan bij elk profiel.

Christelijke datingsites alleen reformatorisch?

Misschien vraag je het jezelf af, zijn alle christelijke datingsites nu alleen maar voor de reformatorische aanhanger? We kunnen je gelukkig mededelen dat dit niet het geval is, vrijwel iedere christelijke datingsite verwelkomt graag gebruikers die ook andere vormen van het christendom aanhangen. Wel kun je bij het zoeken van een partner aangeven dat je op zoek bent naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging als jij. Dus vul in tijdens het zoeken dat je op zoek bent naar een reformatorische partner en je wordt in contact gebracht met potentiële partners.

Reformatorische partner ontmoeten door een algemene datingsite

Je bent dus op zoek naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging, in dit geval reformatorisch. In dat geval kunnen veel algemene datingsites je helpen met het vinden van een partner. Het is namelijk een feit dat de ledenbestanden van deze algemene datingsites een stuk groter zijn, in vergelijking met die van de christelijke datingsites. Echter is het wel zo dat je meer contact moet leggen met een potentiële date om erachter te komen of het jouw droompartner is, niet iedereen heeft namelijk op zijn profiel zijn geloofsovertuiging staan. Uit onze ervaring lukt dit wat makkelijker op christelijke datingsites!

Welke algemene datingsites dan?

Er zijn verschillende datingsites die je kunt zien als algemene datingsites. Het zijn vaak de bekendste in Nederland en dan hebben we het bijvoorbeeld over: Lexa, Pepper, Relatieplanet, Parship en nog een paar andere. We gaan je hieronder wat uitleggen over de algemene datingsites Pepper en Relatieplanet. Je kunt deze datingsites ook vinden in onze vergelijker. Je vindt hier maandelijkse prijzen en voordelen die komen kijken bij inschrijving. Lees snel verder als je meer wilt lezen over Pepper en Relatieplanet!

Datingsite Pepper

Een goed voorbeeld van een algemene datingsite, Pepper. Het is een datingsite waar veel Nederlanders al voor gekozen hebben om hun droompartner te vinden. Pepper biedt bijvoorbeeld leuke functies om jouw profiel wat leuker te maken. De nadruk wordt gelegd op beeld en video, zo kun je jouw profiel uitbreiden met leuke video’s en foto’s van jezelf.

Natuurlijk kun je bij Pepper ook aangeven dat je op zoek bent naar een reformatorische partner. Je kunt van te voren al aangeven op je profiel dat je op zoek bent naar een reformatorische partner, maak gebruik van foto’s en video’s om dit duidelijk te maken. Ook al is Pepper geen datingsite speciaal ingericht voor reformatorische gelovigen, dat neemt niet weg dat je de mogelijkheid hebt om een partner tegen te komen door het grote ledenbestand, niet iedereen is aangesloten bij christelijke datingsites namelijk.

Algemene datingsite Relatieplanet

Relatieplanet, wie kent de datingsite nou niet? Je hebt er vast al wel eens reclame van gezien. In Nederland vallen er prijzen te winnen onder de datingsites, namelijk de ‘Populairste datingsite van het jaar’. We kunnen je mededelen dat Relatieplanet deze prijs al 9 keer heeft gewonnen, dit is besloten door christelijke en niet-christelijke leden.

Zoals gezegd is Relatieplanet een algemene datingsite, dit betekent dus dat het niet speciaal gericht is op reformatorische gebruikers. Wel heb je het voordeel van een groot ledenbestand van diverse gebruikers, ook daar kunnen potentiële mensen tussen zitten met dezelfde geloofsovertuiging. Dit is af te leiden uit de cijfers van Relatieplanet, zo hebben ze in de afgelopen 15 jaar 200.000 singles aan een relatie geholpen.

Aandachtspunten bij kiezen reformatorische datingsite

Je hebt nu kunnen lezen over een aantal reformatorische datingsites. Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af, welke is nou eigenlijk het beste? Nou, daar kunnen wij simpelweg geen antwoord op geven. Dit hangt volledig af van persoonlijke voorkeuren, probeer datingsites uit en kijk of die geschikt is voor jou!

Wel hebben we een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet waar je op kunt letten tijdens het kiezen van een reformatorische datingsite, kijk snel hieronder om meer te lezen over de aandachtspunten!

Abonnementskosten reformatorische datingsites

Je hebt zojuist een aantal datingsites gezien, ook heb je daar kunnen lezen dat er gratis proefversies bestaan. We raden aan om hier gebruik van te maken, zo leer je de datingsite goed kennen en je kunt uiteindelijk toch nog kiezen voor een betaald abonnement. Let hier dus op wanneer je kiest voor een datingsite, sommige datingsites bieden namelijk maandelijkse of jaarlijkse abonnementen aan. Kijk goed wat ze kosten, het zou zonde zijn als je een geschikte datingsite hebt gevonden, maar dat deze datingsite uiteindelijk maandelijks te duur is.

Reformatorisch geloof staat centraal

Tijdens het kiezen is het slim om te kijken naar de opties die je hebt omtrent het reformatorische geloof. Bekijk de zoekfunctie van de datingsite en bekijk of je kunt zoeken naar andere reformatorische gelovigen. Ook slim is om te kijken naar de mogelijkheid om je profiel aan te passen met geloofsovertuigingen, zo kan een potentiële partner direct zien waar je voor staat. Ook in contact komen met andere gebruikers met dezelfde geloofsovertuiging wordt hierdoor makkelijker, zo ziet een mogelijke match direct waarin je gelooft om vervolgens een berichtje te sturen.

Gebruik van een veilige verbinding?

Dit is een aandachtspunt die niet alleen van toepassing is op christelijke datingsites of reformatorische datingsites, maar ook op alle andere algemene datingsites. De veiligheid van de datingsite. Het is namelijk van groot belang dat je altijd gebruikt maakt van een datingsite met een veilige verbinding.

Check de privacyvoorwaarden van de de datingsite en bekijk of deze naar wens is aan de hand van jouw wensen. Datingsites die we hierboven vermeld hebben zijn allemaal voorzien van een veilige verbinding.

Kijk naar het aantal gebruikers

Een ander aandachtspunt is het aantal gebruikers van een datingsite, zo kan een datingsite nog zo mooi en perfect werkend zijn, maar als er geen gebruikers zijn dan is er ook geen potentiële partner voor jou. Simpelweg omdat niemand gebruikt maakt van de datingsite.
Vooral met specifieke wensen zoals een reformatorische partner is het van belang dat je een datingsite zoekt met een groot aantal leden. Ook kun je jezelf aanmelden bij meerdere datingsites zoals Opzoeknaarjou en Pepper, des te meer kans om jouw droompartner te vinden.

Top 3 Christelijke dating sites

algemene datingsite

1. Christelijke datingsite | Parship

Als je op zoek bent naar een site met een divers aanbod aan christelijke singles dan ben je bij Parship aan het juiste adres. Je kunt op deze algemene datingsite bijna alle soorten singles vinden in elke leeftijdscategorie. Je kunt gemakkelijk filteren op Christelijke singles.

algemene datingsite

2. Christelijke datingsite | Op Zoek Naar Jou

De nieuwe datingsite Op Zoek Naar Jou kan je gemakkelijk op weg helpen naar een leuke date of afspraak. De site is ook gericht op christelijke gebruikers die een vriendschap of leuke partner willen vinden.

algemene datingsite

3. Christelijke datingsite | Lexa

Als je op zoek bent naar een site met een divers aanbod aan singles dan ben je bij Lexa aan het juiste adres. Je kunt ook als Christen terecht op deze site en gemakkelijk een leuke date vinden. Gebruik de filter om Christelijke dating makkelijk te maken.

Christelijke Datingsites vergelijken

Begin veilig met online dating en zorg dat je een vertrouwde datingsite kiest.

Bekijk en lees reviews over alle online dating aanbieders.

Begin snel & gemakkelijk met online daten en vindt een geschikte liefde.