smartsingles

Datingsite voor hoger opgeleiden

Smartsingles

Wie in deze tijd nog single is, heeft er vaak daar wel voor gekozen gezien de vele mogelijkheden om een partner te ontmoeten en wacht men af tot de persoon gevonden is, die voldoet aan specifieke wensen. Dat kan variëren van een speciale lichaamsbouw, tot aan het opleidingsniveau. Het laatste speelt in de praktijk nog altijd een belangrijke rol bij het wel of niet doen slagen van een relatie en wordt er daarom zo bewust uitgekeken naar een partner met hetzelfde opleidingsniveau. Dat kan je zo moeilijk vooraf weten wanneer je zo m jou heen kijkt en is het daarom een ware uitkomst om op SmartSingles.nl gelijk in contact te komen met personen die over een bepaalde scholing beschikken.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Staat voor daten op niveau
✓ Specifiek voor hoger opgeleiden
✗ Geen app

SmartSingles is een dating website dat zich richt op hoger opgeleiden. Als hoger opgeleide kan het zo zijn dat je bepaalde kwaliteiten zoekt in iemand met hetzelfde opleidingsniveau als jezelf. Je vindt het makkelijker om met zo iemand een conversatie te houden en krijgt het gevoel dat de persoon jou snapt. Op SmartSingles spelen kennis en intelligentie daarom een grote rol. Je vindt er veel mensen met een HBO-diploma en hoger. Dit is dan ook een van de vereisten van een groot aantal leden. Ze zoeken graag naar iemand die qua scholing op hetzelfde niveau als hen zit. Op SmartSingles vind je binnen korte tijd een leuke date. In slechts enkele klikken heb je contact met jouw droomdate.

Communicatie op het platform van SmartSingles vindt plaats door hoofdzakelijk het sturen van standaardberichten, eigen aangepast berichten of via de chat. De website beschikt ook over een speciale functie, waarbij leden aan de hand van je foto’s kunnen aangeven als ze interesse in je hebben. Volgt er een wederzijdse interesse dan kun je gemakkelijker een gesprek aangaan. SmartSingles neemt de veiligheid van haar leden heel serieus en zelfs je privacy wordt beschermd. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites is SmartSingles ook heel fel tegen nepprofielen. Op de website vind je dus geen chatoperators die je aan het lijntje houden bij vragen of opmerkingen.

De gratis mogelijkheden van SmartSingles zijn relatief beperkt. Je kunt een profiel aanmaken en andere profielen bekijken. Ook is er een zoekfunctie en kun je standaardberichten sturen naar een ander als je niet weet hoe je een gesprek moet openen. Wil je veel meer krijgen uit je profiel dan moet je een betaald abonnement openen, dit wordt de VIP-abonnement genoemd. Met een VIP-abonnement kun je alle vormen van communicatie gebruiken. Daarnaast kun je dan ook zien we er allemaal je profiel heeft bekeken. Een nadeel van deze datingsite is dat er geen applicatie beschikbaar is.

SmartSingles ervaringen

SmartSingles is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

SmartSingles review

SmartSingles staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van SmartSingles zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt SmartSingles als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van SmartSingles vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

SmartSingles contact

Wil je contact opnemen met SmartSingles voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van SmartSingles NL. Bezoek daarom de officële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken