Zoosk

 Datingsite voor zij die door foto’s van lokale singles willen bladeren, matchen met daters en kunnen chatten

Zoosk

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en kan dat wel gezegt worden van de millioenen leden van Zoosk. Die zijn bovendien afkomstig uit een groot aantal landen en zorgt dit alles wel voor een leuk geheel. Het geheim ligt echter ook achter de verschillende opties die Zoosk is bieden heeft voor wanneer het erop aan moet komen om elkaar daadwerkelijk te kunnen spreken. Zo kan er gebruik worden gemaakt van de speciale software die het gedrag van alle deelnemers analyseerd en daaruit matches halt. Dit gebeurt voor alle leden die het wensen en is er dus binnen een korte tijd een match gevonden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Unieke matchingsoftware
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Geschikt voor vriendschappen/ serieuze relatie
✓ Voor zowel mannen/ vrouwen
✗ Abonnement kan duur uitvallen

Zoosk is een van de grootste datingbedrijven en telt al ongeveer 35 miljoen leden. Zoosk biedt aan haar gebruikers een persoonlijke datingervaring met behulp van hun behaviour matchmaking. Ook heeft Zoosk de grootste online datingapp en is Zoosk marktleider op het gebied van mobiel daten. Zoosk is beschikbaar in meer dan 80 landen en vertaald in 25 talen, dus het is met recht een wereldwijd online datingplatform. Het downloaden van de Zoosk app is gratis, het aanmaken van een Zoosk profiel ook. Met behulp van hun matchmaking hoef je niet langer je persoonlijkheid in kaart te brengen. Je vult alleen de basisgegevens in zoals je naam, leeftijd en opleiding. De site van Zoosk ziet er overzichtelijk uit en is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is het erg handig dat deze datingsite ook gebruik maakt van Facebook om een account te maken. Op deze manier hoef je je profiel niet handmatig in te vullen.

Zoosk draait al een tijdje mee in de onlinedatingwereld aangezien het in 2017 is opgericht. Het hoofdkwartier van de datingsite is te vinden in San Fransisco. Op dit moment heeft Zoosk meer dan 38 miljoen leden wereldwijd die iedere dag meer dan 3 miljoen berichten versturen. Een minpunt van Zoosk is het moeilijk communiceren met de helpdesk. Aangezien de datingsite van oorsprong uit Amerika komt is het alleen mogelijk om in het Engels berichten te versturen naar de helpdesk. Heb je dus moeite met de Engelse taal dan kan dit een uitdaging zijn. Gelukkig kun je hiervoor gebruik maken van een translate app. Een groot deel van de features van Zoosk zijn ook alleen beschikbaar voor betalende leden. Als gratis lid kun je niet veel doen op de datingsite. Berichten versturen en chatten is alleen mogelijk als betalend lid, niet als gratis lid. Je kunt als gratis lid wel van sommige features gebruik maken tegen betaling van Zoosk coins. Met het gratis lidmaatschap krijg je alleen een goed beeld van wat er mogelijk is op de datingsite.

Zoosk ervaringen

Zoosk is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Zoosk review

Zoosk staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Zoosk zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Zoosk als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Zoosk  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Zoosk contact

Wil je contact opnemen met Zoosk voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Zoosk NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken