Vrouwen benaderen, wat moet je vooral NIET doen!

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Ik was jong en onbevangen toen ik vroeger meiden versierde. Ik gedroeg me regelmatig als een echte asshole en ik gooide er one-liners uit alsof het niets was. Daarbij was ik niet te stoppen en gaf ik nooit op tot ik die ene meid te pakken had. Dit was natuurlijk tijdens mijn studietijd en ik had te maken met onvolwassen vrouwen. Tot dat ik ouder werd en de echte wereld tegemoet ging.

Als je je realiseert dat veel vrouwen situaties veel sneller kunnen analyseren dan mannen kun je er vanuit gaan dat versierpogingen, foute acties en simpele oneliners op een gegeven moment snel worden opgepikt door vrouwen. Vrouwen hebben het snel door en zijn niet bang om je snel af te wimpelen.

Wat kan ik doen om het lekker simpel te houden?

Ga niet moeilijk doen, uit ervaring kan ik je vertellen dat een oprechte glimlach en groet vaak al genoeg is om een gesprek te beginnen met een vrouw. Als dit niet werkt dan heb je het in ieder geval geprobeerd, het klinkt simpel en zo is het ook. In het beste geval heb je weer een nummer te pakken en in het slechtste geval blijf je een vage herinnering. Ga dan ook niet heel het internet af zitten speuren naar tips & tricks over dating.

Benader gewoon een vrouw en hou het lekker simpel voor jezelf. Zo zul je merken dat je zelfvertrouwen alleen maar sterker wordt, daardoor is een date ook steeds aannemelijker. Ik beloof je nu alvast, het zal niet altijd goed aflopen maar je kunt beter een eerste stap zetten door het gewoon te proberen. De eerste stap zetten is altijd beter dan jezelf af te vragen “Wat als?”

Een afwijzing het einde van de wereld?

Een afwijzing is natuurlijk nooit leuk, maar het hoort bij het leven. Als iedereen elkaar leuk zou vinden zou de wereld er heel anders uitzien. Als man hoor je om te kunnen gaan met afwijzing, je toevlucht zoeken in flauwe opmerkingen of rare koppen trekken gaan je helemaal niet verder helpen. Echte wanhoop kan voor rare ideeen en manieren zorgen om toch vrouwen aan te trekken. Je zult er helaas achter komen dat dit in een groot aantal gevallen alleen maar resulteert in het wegjagen van vrouwen.

Welke benaderingen moet je absoluut niet kiezen

Ga nooit berichtjes sturen naar vrouwen op Facebook. Zorg er voor dat je haar echt hebt ontmoet. Veel vrouwen vinden je een echte engerd als je ineens berichtjes gaat sturen op een sociaal netwerk. Natuurlijk, als je op een datingsite zit ligt het wat anders maar dan heb je beide al aangegeven opzoek te zijn naar contact.

Als je toch dichter bij die leuke meid op Facebook wil komen dan is het een slim idee om haar in het echt te ontmoeten en daarna toe te voegen als vriend. Als ze je niet accepteert dan is de boodschap al helemaal duidelijk.

Er zijn veel mannen die denken dat het slim is om in een kroeg vrouwen aan te spreken die naar het toilet gaan. Niets is minder waar, vrouwen zijn helemaal niet bezig met mannen op het moment dat ze naar het toilet gaan. Ze hebben iets anders aan hun hoofd en jij bent daar zeker geen onderdeel van. Spreek vrouwen altijd aan op de dansvloer of in aan de bar.

Koop absoluut geen drank voordat je haar gesproken hebt!

Ondanks dat veel vrouwen het gezellig vinden om met iemand een drankje te drinken die ze al kennen. Koop daarom nooit drank voor een vrouw voordat je haar gesproken hebt en een shotje kopen voor haar terwijl je aan de andere kant van de bar staat is al helemaal geen goed idee.

Denk er eens over na, dat klinkt ook een beetje wazig? Geef daarbij ook nooit je eigen glas drinken aan haar, je neemt toch ook geen andere dingen aan van vreemden.
Je kunt het volgende proberen, stel jezelf voor en vraag of ze wat met je wil gaan drinken. Zo kom je er in de volgende 10 tot 15 minuten achter of er meer inzit dan een gezellig drankje drinken.

De welbekende wingman en geld

De wingman, een fenomeen van de laatste jaren. Je gaat een van je vrienden op de vrouw afsturen die je wil versieren. Denk er eens over na, wat zegt dit over jouw? Je bent toch zeker wel zelfverzekerd genoeg om zelf contact te leggen en je wil je vrienden wel de kans geven om te schitteren en zelf vrouwen te benaderen.

Start ook nooit een gesprek over hoeveel je verdient, welke auto je rijdt en hoeveel geld je wel niet verdiend. Vrouwen houden hier over het algemeen niet van en de lijn tussen arrogantie en zelfverzekerd zijn is erg dun. Zorg er dus voor dat je deze grens nooit overschrijdt, vrouwen knappen daar behoorlijk snel op af en als ze dat niet doen zijn ze uit op het geld dat je verdiend. Twee dingen die absoluut niet goed zijn voor jezelf.

Een vrouw naschreeuwen of betasten

Een vrouw maakt vanzelf duidelijk als ze wil dat je een arm om haar heen slaat. Het is dus heel erg belangrijk dat je de lichaamstaal van de ander goed kent. Je houdt je handen dus thuis, pakt niet zomaar haar arm of knijpt in haar kont. Je acties zullen waarschijnlijk leiden tot een klap in je gezicht of een ander negatief gevolg. Je kunt zodra je merkt dat je haar interesse hebt haar arm of rug zachtjes aanraken.

Vrouwen naschreeuwen schijnt voor veel mannen een manier te zijn die lijkt te werken. Maar als je eerlijk bent, vrouwen zijn geen honden en naar haar schreeuwen of naroepen heeft meestal geen enkel nut. Als je graag aandacht wil van een vrouw dan is er een oplossing, loop naar haar toe en begin gewoon een gesprek. Maak dus geen rare gebaren, ga niet eng staren of vermijd schreeuwen. Bekijk hier alle dating websites!

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

De eerste afspraak met je online datingpartner

Tegenwoordig maken veel mensen in Nederland massaal gebruik van datingsites of apps. Dit is natuurlijk handig voor de mensen die het erg druk hebben en weinig tijd hebben om lekker een avondje naar het café te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Stel je bent iemand...

Verbeter je sociaal contact tijdens het (online) daten!

Verbeter je sociale contact, je zult het verschil merken We weten allemaal vrienden en familie maken het leven een stuk beter en daar hoort ook zeker sociaal contact bij. Wanneer je goed bent in sociaal contact wordt het leven een stuk gemakkelijker, je kan hier...

3 signalen die jouw vertellen of een vrouw je leuk vindt!

We hebben het vast allemaal wel eens afgevraagd vindt die vrouw mij leuk? Het is vaak moeilijk om de signalen te herkennen of dat iemand je leuk vindt, vaak verschilt dit ook per persoon. Zo komt het vaak voor dat signalen door een ander persoon anders worden opgepakt...

Kies jij altijd voor een partner die op jouw lijkt?

Partner kiezen die op jouw lijkt altijd de beste keus? Een partner vinden die in de grote lijnen op jouw lijkt is iets waar veel mensen voor kiezen. Rustige mensen trekken elkaar aan maar bij drukke extraverte personen is dit precies hetzelfde. Maar kan het ook...

Fouten die veel vrouwen maken tijdens het daten

Fouten die veel vrouwen maken tijdens het daten Je zult het als vrouw wel eens hebben meegemaakt. Je hebt het gevoel dat je een hele leuke date hebt gehad maar de volgende dag wordt je niet teruggebeld. Dat hoeft niet altijd aan de man te liggen, het kan zomaar zijn...

Een datingsite uitkiezen, waar moet je precies op letten

Verschillende datingsites Er zijn nogal wat datingsites in Nederland. Er is voor iedere doelgroep wel wat te vinden. Of je nu christelijk, homoseksueel, oud of hogeropgeleid bent. Er is voor ieder wat wils en dat is maar goed ook. Maar hoe zorg je er nu voor dat je...

Ideale dating app voor de paardenliefhebbers

Misschien heb je het zelf al wel eens gedaan, dating ingetypt op Google. Je krijgt dan meer dan honderden dating sites en opties, welke moet je dan kiezen? Een goeie vraag vonden wij, daarom hebben wij voor jou een speciale datingsite uitgezocht namelijk: Paard &...