Vrouwen benaderen, wat kun je beter niet doen?

Ik was jong en onbevangen toen ik vroeger meiden versierde. Ik gedroeg me regelmatig als een echte asshole en ik gooide er one-liners uit alsof het niets was. Daarbij was ik niet te stoppen en gaf ik nooit op tot ik die ene meid te pakken had. Dit was natuurlijk tijdens mijn studietijd en ik had te maken met onvolwassen vrouwen. Tot dat ik ouder werd en de echte wereld tegemoet ging.

Als je je realiseert dat veel vrouwen situaties veel sneller kunnen analyseren dan mannen kun je er vanuit gaan dat versierpogingen, foute acties en simpele oneliners op een gegeven moment snel worden opgepikt door vrouwen. Vrouwen hebben het snel door en zijn niet bang om je snel af te wimpelen.

Wat kan ik doen om het lekker simpel te houden?

Ga niet moeilijk doen, uit ervaring kan ik je vertellen dat een oprechte glimlach en groet vaak al genoeg is om een gesprek te beginnen met een vrouw. Als dit niet werkt dan heb je het in ieder geval geprobeerd, het klinkt simpel en zo is het ook. In het beste geval heb je weer een nummer te pakken en in het slechtste geval blijf je een vage herinnering.
Ga dan ook niet heel het internet af zitten speuren naar tips & tricks over dating.

Benader gewoon een vrouw en hou het lekker simpel voor jezelf. Zo zul je merken dat je zelfvertrouwen alleen maar sterker wordt, daardoor is een date ook steeds aannemelijker. Ik beloof je nu alvast, het zal niet altijd goed aflopen maar je kunt beter een eerste stap zetten door het gewoon te proberen. De eerste stap zetten is altijd beter dan jezelf af te vragen “Wat als?”

Een afwijzing het einde van de wereld?

Een afwijzing is natuurlijk nooit leuk, maar het hoort bij het leven. Als iedereen elkaar leuk zou vinden zou de wereld er heel anders uitzien. Als man hoor je om te kunnen gaan met afwijzing, je toevlucht zoeken in flauwe opmerkingen of rare koppen trekken gaan je helemaal niet verder helpen. Echte wanhoop kan voor rare ideeen en manieren zorgen om toch vrouwen aan te trekken. Je zult er helaas achterkomen dat dit in een groot aantal gevallen alleen maar resulteert in het wegjagen van vrouwen.

Welke benaderingen moet je absoluut niet kiezen

Ga nooit berichtjes sturen naar vrouwen op Facebook. Zorg er voor dat je haar echt hebt ontmoet. Veel vrouwen vinden je een echte engerd als je ineens berichtjes gaat sturen op een sociaal netwerk. Natuurlijk, als je op een datingsite zit ligt het wat anders maar dan heb je beide al aangegeven opzoek te zijn naar contact.

Als je toch dichter bij die leuke meid op Facebook wil komen dan is het een slim idee om haar in het echt te ontmoeten en daarna toe te voegen als vriend. Als ze je niet accepteert dan is de boodschap al helemaal duidelijk.

Er zijn veel mannen die denken dat het slim is om in een kroeg vrouwen aan te spreken die naar het toilet gaan. Niets is minder waar, vrouwen zijn helemaal niet bezig met mannen op het moment dat ze naar het toilet gaan. Ze hebben iets anders aan hun hoofd en jij bent daar zeker geen onderdeel van. Spreek vrouwen altijd aan op de dansvloer of in aan de bar.

Koop absoluut geen drank voordat je haar gesproken hebt!

Ondanks dat veel vrouwen het gezellig vinden om met iemand een drankje te drinken die ze al kennen. Koop daarom nooit drank voor een vrouw voordat je haar gesproken hebt en een shotje kopen voor haar terwijl je aan de andere kant van de bar staat is al helemaal geen goed idee.

Denk er eens over na, dat klinkt ook een beetje wazig? Geef daarbij ook nooit je eigen glas drinken aan haar, je neemt toch ook geen andere dingen aan van vreemden.
Je kunt het volgende proberen, stel jezelf voor en vraag of ze wat met je wil gaan drinken. Zo kom je er in de volgende 10 tot 15 minuten achter of er meer inzit dan een gezellig drankje drinken.

De welbekende wingman en geld

De wingman, een fenomeen van de laatste jaren. Je gaat een van je vrienden op de vrouw afsturen die je wil versieren. Denk er eens over na, wat zegt dit over jouw? Je bent toch zeker wel zelfverzekerd genoeg om zelf contact te leggen en je wil je vrienden wel de kans geven om te schitteren en zelf vrouwen te benaderen.

Start ook nooit een gesprek over hoeveel je verdient, welke auto je rijdt en hoeveel geld je wel niet verdiend. Vrouwen houden hier over het algemeen niet van en de lijn tussen arrogantie en zelfverzekerd zijn is erg dun. Zorg er dus voor dat je deze grens nooit overschrijdt, vrouwen knappen daar behoorlijk snel op af en als ze dat niet doen zijn ze uit op het geld dat je verdiend. Twee dingen die absoluut niet goed zijn voor jezelf.

Een vrouw naschreeuwen of betasten

Een vrouw maakt vanzelf duidelijk als ze wil dat je een arm om haar heen slaat. Het is dus heel erg belangrijk dat je de lichaamstaal van de ander goed kent. Je houdt je handen dus thuis, pakt niet zomaar haar arm of knijpt in haar kont. Je acties zullen waarschijnlijk leiden tot een klap in je gezicht of een ander negatief gevolg. Je kunt zodra je merkt dat je haar interesse hebt haar arm of rug zachtjes aanraken.

Vrouwen naschreeuwen schijnt voor veel mannen een manier te zijn die lijkt te werken. Maar als je eerlijk bent, vrouwen zijn geen honden en naar haar schreeuwen of naroepen heeft meestal geen enkel nut. Als je graag aandacht wil van een vrouw dan is er een oplossing, loop naar haar toe en begin gewoon een gesprek. Maak dus geen rare gebaren, ga niet eng staren of vermijd schreeuwen. Bekijk hier alle dating websites!

dating parship
Parship
Meest gekozen | Winnaar beste datingsite 

⭐⭐

dating pepper
Pepper

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐

Relatieplanet

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

50+ Match

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

dating parship
Parship
Meest gekozen | Winnaar beste datingsite 

⭐⭐

dating pepper
Pepper

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐

Relatieplanet

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

50+ Match

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Onzekerheid na je eerste date

Onzekerheid na je eerste date

Best wel veel mensen hebben er last voor hoor, je bent zeker niet de enige. Vele hebben na de eerste date een bepaalde onzekerheid en dit is echt niet gek. Je weet tenslotte niet wat je moet verwachten in de toekomst en wat de andere persoon er nou echt van vond. Het...

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

DE afknappers bij het online daten

DE afknappers bij het online daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

De vele voordelen van het online daten

De vele voordelen van het online daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...