Tagged_Logo_NEW_2014

Datingsite voor singles om nieuwe mensen te leren kennen of die opzoek zijn naar een serieuze relatie

Tagged

Er zijn door de jaren heen altijd wat datingsites geweest die wat uitgeblonken hebben en nog steeds doen wanneer het erop aankomt om personen bij elkaar te brengen. Zo is tagged langzamerhand uitgegroeid tot een waar begrip op het gebied van niet alleen het zoeken naar een date, maar een partner om samen veel leuke tijden met elkaar te beleven. Het inschrijven op de site zit daarom ook eenvoudig in elkaar en zijn de leden afkomstig uit alle landen van de wereld. Dat is dus een manier om snel mensen te leren kennen en is het ook de manier bij uitstek om veel personen in jouw eigen omgeving te leren kennen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Uitgebreide doelgroep
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Een team staat klaar om steeds aanpassingen te verrichten
✓ Strenge regels waaraan leden zich moeten houden
✓ Gericht zoeken is mogelijk

✗ Geen app

Tagged is een sociaal netwerk dat in 2004 opgericht is. Je kunt het vergelijken met Facebook, maar het is net wat anders. Tagged is een platform waar mensen elkaar kunnen leren kijken en richt zich tegenwoordig op online dating. Samen met de zusterapp hi5 zijn er wereldwijd meer dan 300 geregistreerde leden. Vooral in de Verenigde Staten is Tagged bij veel singles bekend, in Nederland veel minder. Tagged kun je gebruiken om nieuwe mensen te leren kennen voor een vriendschap of voor online dating. Op Tagged kun je zelfs spelletjes spelen tegen andere leden.

Met de zoekfunctie kun je andere leden vinden waarbij je kunt filteren op geslacht, locatie en leeftijd. Zo kun je de resultaten filteren met alleen de leden die je aan je eisen voldoen. Ook kun je door de foto’s van andere leden bladeren en bij wederzijdse interesse kun je met elkaar chatten of iets schrijven op de profielen van andere leden. In het begin richtte dit netwerk zich vooral op studenten, maar nu is dat niet meer het geval. Ook als Nederlander kun je terecht bij de dating app hoewel er niet veel Nederlanders lid zijn. Hoewel de site zich niet specifiek op een doelgroep richt, zijn twintigers hier toch wel oververtegenwoordigd. Dit kan komen door de verschillende tools en functies die Tagged aanbiedt en dat maakt het aantrekkelijk. Tagged kun je gratis gebruiken of je kunt kiezen voor een betaald abonnement met meer functies.

Tagged heeft een uitgebreide privacy policy en algemene voorwaarden document opgesteld om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Jouw persoonlijke gegevens worden niet zomaar gebruikt of gedeeld met anderen voor welke doeleinden dan ook. Tagged beschikt ook over een ‘invisible’ functie dat een gebruiker onzichtbaar kan maken voor andere leden. Alhoewel Tagged niet beschikt over een keurmerk, verschilt het in regelgeving niet van andere socialenetwerk sites.

Tagged ervaringen

Tagged is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Tagged review

Tagged staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Tagged zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Tagged als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Tagged   vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Tagged contact

Wil je contact opnemen met Tagged voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Tagged NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken