Verbeter je sociaal contact tijdens het (online) daten!

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Verbeter je sociale contact, je zult het verschil merken

We weten allemaal vrienden en familie maken het leven een stuk beter en daar hoort ook zeker sociaal contact bij. Wanneer je goed bent in sociaal contact wordt het leven een stuk gemakkelijker, je kan hier natuurlijk ook handig gebruik van maken tijdens het online daten. Maar jammer genoeg bezit niet iedereen deze sociale vaardigheden, veel mensen weten niet wat voor houding ze moeten aannemen in sociale situaties, of bij grote groepen mensen.

Daarom hebben wij voor jou een aantal punten op een rijtje gezet om je sociale kant te verbeteren. Dit gezegd hebbende, het is niet makkelijk om direct te veranderen in sociaal contact dit gaat op het begin veel oncomfortabele situaties geven, maar hier leer je van.

Durf naar jezelf te kijken

Voordat je jezelf wil verbeteren in sociaal contact moet je eerst naar jezelf kijken. Wordt bewust van je houding en reactie tegenover anderen, en dan vooral tegen onbekenden. Schrijf deze dingen voor jezelf op, je komt er op deze manier achter welke punten je moet verbeteren en aanpassen om een goede eerste indruk achter te laten. Vaak kom je ook achter het probleem zelf waarom je zo reageert, dit kan door eerdere gebeurtenissen komen in je leven. Je kan deze dan ook wat makkelijker aanpakken en verbeteren.

Het is voor de mens niks raars om vanuit oude herinneringen te reageren, we reageren daarom niet op de manier zoals het zou moeten om een goede eerste indruk achter te laten bij jouw date. Mensen zijn vaak bang dat door die oude herinnering iets weer gaat gebeuren dus reageren ze zo. Maar probeer dit aan de kant te zetten, je moet leren openstaan voor nieuwe ervaringen en uit je comfortzone treden, zo krijg je als mens een steeds betere sociale houding en laat je een betere eerste indruk achter bij jouw date.

Jouw persoonlijke lichaamshouding zegt vaak veel

Het is van groot belang om te weten wat voor lichaamshouding je hebt, wanneer je een foute lichaamshouding hebt krijg je deze ook vaak teruggekaatst van de persoon waarmee je contact hebt. Misschien snap je nu waarom woorden alleen niet genoeg zijn, wat je uitstraalt moet goed zijn om goed terug te krijgen. Zo is de eerste indruk vaak afhankelijk van jouw eigen lichaamshouding, hoe zelfverzekerder je overkomt, hoe beter.

Blijf praten met elkaar

Stel je komt nieuwe mensen tegen in je omgeving of het nou over een date gaat of een nieuwe collega, probeer dan deze mensen spontaan te begroeten op een uitnodigende manier. Op deze manier laat je jezelf zien van een sociale kant, waardoor de persoon waarmee je praat zich ook meer op zijn gemak voelt.

Daarnaast is het van groot belang dat je goed luistert naar deze persoon en ook inhaakt op zijn verhaal, dit zorgt ervoor dat de persoon waarmee je praat ziet dat je daadwerkelijk interesse toont. Het geven of delen van ervaringen of ideeën geeft een gevoel van vertrouwen aan een ander persoon omdat je ze toch iets persoonlijks vertelt over jouw eigen leven.

Online dating

Sociaal contact kan verbeterd worden door gebruik te maken van alle vele datingsites. Je komt verschillende mensen tegen op deze sites waarmee je gemakkelijk contact kunt leggen en zo kunt oefenen met sociaal contact, je gaat merken dat sociaal contact steeds makkelijker wordt naarmate je meer gesprekken voert met mensen. Veel van de bekende datingsites komen met een chatoptie waarmee je gemakkelijk in contact kan komen met andere singles.

Het doel is natuurlijk om face-to-face beter te worden in sociaal contact, maar datingsites zijn een goede eerste optie om jouw sociale contact te verbeteren op het gebied van liefde. Persoonlijk contact kan altijd nog wanneer je voelt dat je een echte klik hebt met een potentiële date.

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Hoe zorg je voor een romantische date? Tips en Tricks!

Vele vragen zich het af. Hoe zorg ik nou voor een romantische date? Je moet je vooral niet te erg zorgen maken over hoe romantisch je date is. Als je tijdens je date erachter komt dat je een ontzettend goede klik hebt met de ander, is het dan erg als de date niet zo...

De Vele Voordelen Van Het Online Daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...

3 signalen die jouw vertellen of een vrouw je leuk vindt!

We hebben het vast allemaal wel eens afgevraagd vindt die vrouw mij leuk? Het is vaak moeilijk om de signalen te herkennen of dat iemand je leuk vindt, vaak verschilt dit ook per persoon. Zo komt het vaak voor dat signalen door een ander persoon anders worden opgepakt...

Vrouwen benaderen, wat moet je vooral NIET doen!

Ik was jong en onbevangen toen ik vroeger meiden versierde. Ik gedroeg me regelmatig als een echte asshole en ik gooide er one-liners uit alsof het niets was. Daarbij was ik niet te stoppen en gaf ik nooit op tot ik die ene meid te pakken had. Dit was natuurlijk...