4 signalen dat een man je echt leuk vindt

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Als we gevoelens hebben of alleen iemand leuk vinden dan willen we natuurlijk graag weten of diegene dezelfde gevoelens deelt als jou. Zelfs wanneer jij als vrouw je niet voelt aangetrokken tot een man, kan het alsnog goed van pas komen om te weten wanneer een man jou leuk vindt. Je creëert dan een beter begrip voor mannen en je gaat snappen waarom een man op een bepaalde manier praat. Als je dat weet is het natuurlijk makkelijker om daarop te reageren. Door deze signalen kun je makkelijk en duidelijk herkennen wanneer een man jou leuk vindt.

Alle aandacht is voor jou

Misschien heb je het wel is gemerkt als een man komt praten tegen je, ze geven je alle aandacht van de wereld en vinden alles leuk wat je verteld. Wanneer een man niet direct al zijn aandacht geeft kan dat zijn door onzekerheid van zijn kant. Je gaat merken aan een man wanneer die aandacht voor je heeft door te kijken of die zijn telefoon bijvoorbeeld weglegt of constant oogcontact houdt. Het is voortaan gebruikelijker om de ogen op de smartphone te hebben in plaats van op de persoon zelf, dus wanneer een man continu blijft kijken is dit niet zomaar iets.

Hij wil contact

Een man wil altijd in contact komen met jou als die je leuk vindt, op welke manier dan ook, via sms’jes, whatsappjes, enz. Wanneer een man vol zelfverzekerdheid zit komt die gewoon spontaan op je aflopen om een leuk praatje met je te maken. Voorbeelden hiervan zijn mannen die meteen een compliment geven of een verhaal of situatie aankaarten waar jullie op dat moment beide inzitten.

Maar niet elke man is zelfverzekerd genoeg om direct op een vrouw af te stappen, deze mannen zullen eerst andere manieren zoeken om contact met je op te nemen bijvoorbeeld via social media of een datingsite.

Verwacht veel vragen

Wanneer je een gesprek hebt met een man die jou mogelijk leuk vindt ga je merken dat deze man erg veel vragen aan je gaat stellen, dit kan misschien lijken op een politieverhoor maar dat is het niet. Hij wil je beter leren kennen en meer over je weten zodat hij in de toekomst makkelijker een gesprek kan beginnen over bijvoorbeeld projecten of interesses waar jij mee bezig bent. Ook de man door deze vragen duidelijk zien dat die daadwerkelijk interesse in jou heeft. Een erg handig signaal om in de gaten te houden dus.

Complimenten

Ook dit zou je als vrouw wel is meegemaakt hebben in de stad of café, een man die je continu complimentjes blijft geven. Dit is een duidelijk signaal van een man om te laten zien dat ze je leuk vinden. Stel je veranderd je kapsel of kledingstijl dan is een man die je leuk vindt eerder geneigd om je hier een compliment over te geven. Misschien is het nog niet zo ver voor jouw en wil je nog een datingsite bekijken om een date te vinden?

dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Hoe zit het precies met het gratis membership van Lexa?

Ook bij Lexa is het in de zomer vaak raak. Volgens de datingsite zijn de vlinders weer in het rondte aan het vliegen en kunnen singles weer volop aan de bak om online een date te vinden. Wie weet heb jij al eens nagedacht over het inschrijven op een datingsite maar...

Waar moet ik over praten op de eerste date? Alles van A-Z!

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

DE Grootste Afknappers bij het Online Daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...