Seeking Arrangement

SeekingArrangement (ook bekend als Seeking) is een Amerikaanse sugarbaby en sugardaddy datingsite opgericht door MIT-afgestudeerde Brandon Wade in San Francisco, Californië in 2006. Wade is momenteel de CEO van het bedrijf. Het bedrijfsmodel van SeekingArrangement is gebaseerd op een lidmaatschapssysteem. Sugar babies maken profielen aan en worden gratis lid van de website. Sugar baby-leden die zich registreren met hun universitaire e-mailadres komen automatisch in aanmerking voor de status van premium-lidmaatschap.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Seeking Arrangement

3250 Pepper Lane

Las Vegas, NV 89120

United States

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Sugar daddies en mamas kunnen zich gratis registreren voor site-services, waardoor ze een beperkt aantal berichten ontvangen. Nadat de proefperiode is verstreken hebben leden de optie om ofwel maandelijks credits te kopen voor uitgebreide messaging-privileges of op jaarbasis met het diamond-pakket. Het oorspronkelijke model was ook sterk afhankelijk van hun verklaarde missie voor het verwerven en behouden van lidmaatschap, door te stellen dat zowel sugar daddies, sugar babies als sugar mamas konden krijgen wat ze wilden wanneer ze wilden.

Dit model kreeg echter veel kritiek, vooral omdat het werd vergeleken met  traditionele relaties, namelijk dat traditionele relaties zulke voordelen niet bieden en de verklaring van CEO Brandon Wade was dat liefde “een concept is dat door arme mensen is uitgevonden”. Leden worden gratis lid en hebben momenteel toegang tot de site vanuit 139 landen  met vertalingen in tien talen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is momenteel gevestigd in Las Vegas, NV. en er zijn extra kantoren in Oekraïne en Singapore.