secret flirt

 Datingsite voor mensen die anoniem willen flirten of opzoek zijn naar spannende contacten

Secret Flirt

De meeste mensen flirten graag, maar herkenbaar zijn op een website kan een grote stap zijn. Bij Secret-Flirt kun je anoniem zoeken naar een spannend contact. Een profielfoto is niet verplicht en je kunt anoniem berichten sturen naar andere leden. Zo kun je met een veilig gevoel aan de slag. Registreer en krijg onbeperkt toegang. Als lid van secret Flirt krijg je alle tools die je nodig hebt. Een eenvoudig te gebruiken interface, pagina’s  met foto’s van mogelijke overeenkomsten en alle zoekopties die je nodig hebt om te vinden wat je zoekt.

Helaas neemt Secretflirt geen nieuwe leden meer aan op het datingplatform, er is een ledenstop voorlopig wat erg vervelend is. Gelukkig zijn er wel verschillende alternatieve platformen, de beste opties vindt je hieronder in de top 5. Ontdek hieronder wat de verschillende datingsites opties zijn om een geschikte datingsite te vinden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Profielfoto niet verplicht
✓Anoniem berichten sturen
✗ Zonder profielfoto weet je niet met wie je praat
✗ Sommige leden zijn anoniem

De website SF.dating (ook bekend als SecretFlirt) is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die wat meer spanning, avontuur en passie in hun leven kunnen gebruiken. Het gaat veelal om mensen die al in een relatie zitten of getrouwd zijn maar opzoek zijn naar aandacht of flirten naast hun bestaande relatie. Maar ook singles kunnen zich toevoegen op de site. SecretFlirt betekent in het geheim flirten. SecretFlirt biedt dus een geheel anoniem en discreet platform aan voor mensen om hun behoeften te bevredigen. Anoniem op zoek gaan een geheime liefde, een vrije LAT-relatie of als stel iemand zoeken voor erbij; het is allemaal mogelijk op SecretFlirt. Je vindt er mensen die dezelfde behoeften hebben als jezelf.

Secretflirt is er voor iedereen die wil flirten, dat is namelijk waar het om draait op deze datingsite. Of je nu single bent, al in een relatie zit of gewoon opzoek bent naar een leuk avontuurtje, het kan allemaal op SecretFlirt. Het gaat bij Secretflirt om de ervaring van het aandacht geven en krijgen. Het is de datingsite waar sekscontacten gelegd worden. Voor wie de reguliere datingsites met oppervlakkige contacten zat is kan Secretflirt een leuke verademing zijn.

Privacy en transparantie staan hoog in het vaandel op SecretFlirt. Dit is meteen te merken aan de privacy statement en de teksten op de site. Echter komt er op de website geen keurmerk voor van veilig daten. Maar het heeft wel een keurmerk voor veilige website. Op SecretFlirt is men heel streng tegen nepprofielen en deze worden dan ook verwijderd. Nieuwe profielen worden gecontroleerd en je bent niet verplicht om een profielfoto te plaatsen als je dat niet wilt. Het nadeel hiertegenover staat dat je niet weet met wie je aan het chatten bent. Om de kwaliteit van de leden te waarborgen controleert SecretFlirt alle profielen die aangemaakt worden. Het is wat werk maar dan heb je ook wat. Je wilt immers als lid geen nepprofielen op de datingsite tegenkomen die alleen maar kwade bedoelingen hebben. De gegevens die je invult voor het aanmaken voor je profiel zijn en blijven vertrouwelijk. Deze worden nooit aan derden doorgespeeld.

SecretFlirt ervaringen

SecretFlirt is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

SecretFlirt review

SecretFlirt staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van SecretFlirt zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt SecretFlirt als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van SecretFlirt  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

SecretFlirt contact

Wil je contact opnemen met SecretFlirt voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van SecretFlirt NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

 

 

 

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken