Samenchristen Review - Anders dan anderen?

Als christen in de samenleving is het altijd wel leuk wanneer je gelijk wanneer jij gelijk naar een persoon toe kan stappen die niet alleen ook een christen is, maar ook op zoek is naar een partner. Dat breekt dus ook meteen het ijs en kan al snel worden gewerkt aan een duurzame relatie. Op de site vindt alles discreet plaats en moet iedereen zich wel aan de regels houden. Om de kans op een geode match in een keer te garanderen, wordt er ook gebruik gemaakt van een matchsysteem dat rekening houdt met een groot aantal factoren en zo de meest potentiele singels licht uit de grote groep van leden.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Samenchristen

Bloemweg 16

3811 MV Amersfoort

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Dè site voor Christelijke singles

Er wordt bij het aanmelden op de site er strikt vanuit gegaan, dat men single is en wordt er bovendien voldoende informatie verzameld. Dit alles moet resulteren, dat men van te voren al op de hoogte is van de belangrijkste punten en het verzoek dus gericht kan plaatsvinden. Een hoge slagingskans is het resultaat en mag er gelijk bij vermeld worden, dat er op de site ook tal van vriendschappen worden gesloten. Het sociaal leven van de leden krijgt zo dus een andere wending en kunnen een aantal activiteiten samen worden gepland. Binnen de Christelijke gemeenschap is dat altijd wel meegenomen en wordt de band onderling dus flink versterkt.

Niemand wordt overgeslagen

Het mag duidelijk zijn, dat bij samenchristen iedereen gelijk wordt behandeld en er niet gekeken wordt naar de leeftijd van de leden of de regelmaat waarop men de kerk bezoekt. Het gaat om de puur Christelijke gedachte die achter het daten moeten schuilen en men respect moet hebben voor elkaars mening. De leden komen uit alle stromingen van het geloof en bovendien uit alle hoeken van het land. Het is een site waar men heel ontspannen terecht kan, van het aanmelden tot aan het versturen van berichten naar personen die jij leuk vindt. Samen met de vele leuke tips die er op de site te vinden zijn en het forum waarbij men vrij van gedachten kan wisselen, is het voor veel singles een ware uitkomst.