POF

 Datingsite voor singles die meteen contact willen leggen met anderen die dezelfde interesses hebben

POF Dating

Waarom op zoek gaan naar een date op het internet wanneer er toch al zo een ruim aanbod aan leuke personen is om ons heen? dat wordt er weleens gezegd wanneer men alle datingsites bekijkt. Inderdaad zijn er “plenty of fish” in de zee en ligt de uitdaging juist in het bij elkaar brengen van alle belangstellenden. Daar komt pof dating dan wel goed in en maakt het gebruik van een aantal criteria om er zeker van te zijn, dat het contact gelijk gelegd kan worden met personen die gelijke interresses met elkaar delen. Dat zorgt wel voor een vlotte doorstroming en zorgt dat dagelijks wel voor een flink aantal nieuwe gezichten op de site.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Screening van leden
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Aanmelden is eenvoudig
✓ Leden van verschillende landen
✓ Matches op basis van je profiel
✗ Geen keurmerk voor veilig daten

De afkorting POF staat voor datingsite ‘Plenty Of Fish’. POF wilt hiermee aangeven dat er voor singles genoeg ‘vissen’ zijn waaruit ze kunnen kiezen. Als het nou gaat om een avondje te stappen, zoeken naar een leuke vriendschap of zelfs een serieuze relatie, POF heeft het allemaal. POF zoekt voor haar leden de beste matches uit op basis van persoonlijkheid, interesses, hobby’s, wensen en behoeften. Het is een grote, internationale datingsite die jou (wereldwijd) makkelijk in contact laat komen met andere leden. Meld je gratis aan en duik in de wereld van het online daten.

Elke nieuwe profiel dat zich aanmeldt op de site ondergaat een screening. Zie het maar als een screening waar precies de verschillende behoeftes worden vastgelegd en er zo een op maat gesneden profiel wordt samengesteld. Daar kan men dus gelijk mee aan de slag en verschijnen er gelijk diverse matches. Dat scheelt nog altijd een hoop tijd en moeite om op “goed geluk” een aantal berichten weg te sturen zonder enig idee te hebben naar dieperliggende achtergrond van de personen. Bij POFdating is al het voorwerk dus al verricht en kun je gelijk chatten met de ander persoon.

Plenty Of Fish heeft een uitgebreide pagina waarin ze leden bewust maken van online en offline veiligheid. Er worden allereerst tips gegeven over het online daten en hoe je jezelf kunt beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen. Ook worden er veiligheidstips gegeven over het afspreken met iemand en hoe je het best een eerste date kunt plannen. POF geeft tevens aan hoe ze zelf jouw online privacy waarborgen. Zo worden jouw persoonlijke gegevens nooit zomaar voor andere doeleinden gebruikt en wordt privacygevoelige informatie niet weergegeven op je profiel. Helaas heeft POF geen keurmerk voor veilig daten en een keurmerk voor een veilige webshop. Een ander minpunt is dat het online daten niet plaatsvindt in een beveiligde SSL-omgeving.

POF ervaringen

POF is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

POF review

POF staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van POF zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt POF als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van POF vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

POF contact

Wil je contact opnemen met POF voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van POF NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken