Kies jij altijd voor een partner die op jouw lijkt?

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Partner kiezen die op jouw lijkt altijd de beste keus?

Een partner vinden die in de grote lijnen op jouw lijkt is iets waar veel mensen voor kiezen. Rustige mensen trekken elkaar aan maar bij drukke extraverte personen is dit precies hetzelfde. Maar kan het ook anders? Kan je ook een date of relatie hebben met mensen die het totaal tegenovergestelde zijn van jouw?

Dit is zeker mogelijk, het werkt voor veel mensen zelfs erg goed. Als je wat rustig en verlegen bent is het misschien wel een heel goed idee om een partner te hebben die je meetrekt in zijn of haar energie.

Toch kan het zo zijn dat je weinig overeenkomsten hebt met een persoon waardoor het risico groot is dat je al snel uitgepraat bent omdat je geen klik hebt. Dit is natuurlijk niet erg omdat je direct kunt constateren dat de verschillen tussen jullie persoonlijkheid te groot zijn en dat er niet echt een basis is om verder te gaan met daten.

Kun je een relatie aangaan met iemand van een ander niveau

Maar hoe zit het nu met dating en verschillen in niveau? Werken relaties tussen hele slimme en wat minder slimme mensen goed? Er zijn natuurlijk talloze voorbeelden bekend van mannen en vrouwen die een relatie hebben terwijl er een verschil is in opleiding of werk. Op zichzelf hoeft dit natuurlijk helemaal geen probleem te zijn.

Het is wel belangrijk dat je in zo’n relatie genoeg andere overeenkomsten hebt zodat je bepaalde passies kunt delen met elkaar. Heb je gezamenlijke hobby’s? Ben je helemaal gek op dezelfde muziek? Of misschien gaan jullie al jaren naar dezelfde vakantiebestemmingen.

Kun je een goede relatie hebben als je partner een enorme flirt is?

Dit is voor veel mensen een moeilijk onderwerp. Als jouw partner op feestjes en partijen altijd in het middelpunt van de belangstelling staat en jij aan een tafeltje staat toe te kijken hoe iedereen lol heeft wordt het een moeilijk verhaal. Als dit je stoort is het misschien wel een slim idee om een gesprek aan te gaan met je partner, het kan natuurlijk nooit fijn zijn om van een afstandje toe te kijken hoe je partner lol heeft terwijl jij niet mee kunt doen.

De conclusie, kunnen tegenpolen in een relatie elkaar goed aanvullen?

Het ligt er dus aan. Tegenpolen kunnen elkaar in een relatie prima aanvullen en sterker nog twee tegenpolen houden het vaak langer vol dan mensen met hetzelfde karakter. Twee mensen met een sterk karakter die overal de strijd over aangaan kunnen vaker ruzie hebben met elkaar waardoor de relatie sneller kan eindigen.

Je zit vaak dat relaties waarbij een van de twee wat rustiger is in zijn opvattingen een goede combinatie is. Maar het risico dat daarbij komt kijken is natuurlijk dat een van de twee wordt overlopen en dat kan ook nooit de bedoeling zijn in een relatie.

Denk er dus altijd over na als jij het dominante karakter hebt in jullie relatie, drijf niet altijd je zin door en houd ook rekening met de ander. Je kunt ook een keer naar een vakantiebestemming gaan waar de ander naartoe wil of meegaan naar een evenement waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Je zult zien dat je partner het zeer waardeert als je een keer luistert naar de ander. Bekijk hier alle dating websites.

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Fouten die veel vrouwen maken tijdens het daten

Fouten die veel vrouwen maken tijdens het daten Je zult het als vrouw wel eens hebben meegemaakt. Je hebt het gevoel dat je een hele leuke date hebt gehad maar de volgende dag wordt je niet teruggebeld. Dat hoeft niet altijd aan de man te liggen, het kan zomaar zijn...

Een datingsite uitkiezen, waar moet je precies op letten

Verschillende datingsites Er zijn nogal wat datingsites in Nederland. Er is voor iedere doelgroep wel wat te vinden. Of je nu christelijk, homoseksueel, oud of hogeropgeleid bent. Er is voor ieder wat wils en dat is maar goed ook. Maar hoe zorg je er nu voor dat je...

Ideale dating app voor de paardenliefhebbers

Misschien heb je het zelf al wel eens gedaan, dating ingetypt op Google. Je krijgt dan meer dan honderden dating sites en opties, welke moet je dan kiezen? Een goeie vraag vonden wij, daarom hebben wij voor jou een speciale datingsite uitgezocht namelijk: Paard &...

Een datingprofiel, welke tips zijn daar handig voor?

Online dating is voortaan niks raars meer. Erg veel mensen maken tegenwoordig met succes gebruik van alle dating apps en sites. Maar door deze soort van revolutie komen er ook steeds meer vragen over online dating zoals vragen over de profielteksten en...

Een aantal handige tips voor jouw eerste dates

Daten, het kan nogal eens spannend zijn maar voor dat je het weet ben je bergen met berichtjes aan het versturen naar elkaar. Voor beide personen kan het daarna spannend zijn om elkaar in het echt te zien. Je moet je daarvoor goed voorbereiden want je krijgt nooit een...