Over ons, kom alles te weten over Leukedatingsite.nl

Iedereen verdient een goede deal!

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders zijn die niet alles weten over datingssites, dit is vanaf nu voorbij! We hebben voor jou alles over datingssites in Nederland verzamelt. Vaak moet je betalen voor een lidmaatschap bij een datingsite, verspil geen geld meer en meld jezelf direct aan bij de juiste datingsite!

De werkwijze van leukedatingsite.nl

Het team van leukedatingsite.nl vindt dat iedere consument op het gebied van dating een geweldige deal moet krijgen. Daarnaast willen wij dit graag voor jou realiseren. Met onze vergelijker maken wij het mogelijk voor jou om een weloverwogen keuze te maken.

Je krijgt de mogelijkheid om alle datingsites in Nederland te vergelijken door middel van onze datingsite vergelijker. Met een paar klikken heb je een persoonlijk aanbod afgestemd op jouw persoonlijke wensen en eisen. Wij wensen je alvast veel plezier met daten!

Maak gebruik van onze gratis & onafhankelijke datingsite vergelijker

Op leukedatingsite.nl krijg je de mogelijkheid om alle datingsites met elkaar te vergelijken. In onze vergelijker worden actuele aanbiedingen en kortingen weergegeven, zo kun je ook nog eens profiteren van extra euro’s bij aanmelding op een datingsite. Het mooiste moet nog komen, vergelijken is namelijk volledig onafhankelijk en gratis. Dit betekent dat we niet aangesloten zijn bij een specifieke datingsite. Gegarandeerd een eerlijke vergelijking dus!

Het verdienmodel van leukedatingsite.nl?

leukedatingsite.nl heeft een eenvoudig verdienmodel. Transparantie hierover is bij ons dan ook een kernwaarde, voor elk afgesloten abonnement die voortkomt uit de vergelijker krijgen wij een vergoeding. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij onafhankelijk datingsites kan vergelijken en bespaart op de kosten, en dat wij de huur ook nog kunnen betalen.

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter op onze contactpagina of neem contact op met een medewerker.

We zijn een vergelijkingssite die voldoet aan de eisen!

Vergelijkingssites, je ziet ze waarschijnlijk om de haverklap wanneer je aan het rondsurfen bent op het internet. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten welke vergelijkingssite aan de wensen en eisen voldoet. Daarom heeft ConsuWijzer, een overheidsorganisatie met advies voor de consument, een aantal eisen opgesteld waar een vergelijkingssite aan moet voldoen!

Wij kunnen je verzekeren bij leukedatingsite.nl dat we aan de eisen voldoen van ConsuWijzer:

  • Leukedatingsite.nl maakt gebruik van een vergelijker, die vergelijkt aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.
  • Gebruik van een vergelijker met een overzichtelijk en volledig kostenoverzicht, zo kun je niet overvallen worden door onverwachte kosten!
  • Gebruik van een vergelijker die alle datingsites in Nederland met elkaar vergelijkt, zo ben je verzekerd van de goedkoopste en beste deal.
  • Transparant zijn over alle voorwaarden, deze moet bekeken kunnen worden door de consument, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Transparantie over ons verdienmodel naar de consument, dit is bij ons team immers een kernwaarde.

Ons team

Wij kunnen u met trots mededelen dat er bij leukedatingsite.nl een geweldig team klaarstaat voor al jouw wensen en vragen. Als je aan ons team denkt, dan kun je denken aan mannen en vrouwen, die na werktijd nog eventjes snel de laptop openen om de laatste updates toe te voegen aan de website.

Het team van leukedatingsite.nl garandeert je dus dat je altijd wordt voorzien van de nieuwste aanbiedingen en kortingen van alle datingssites in Nederland. Het doel van ons team is dan ook om jou aan een zo geschikt en goedkoop mogelijke deal te helpen!

Heb je vragen aan ons team of over het team? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kan door middel van een mailtje naar: info@leukedatingsite.nl