Okcupid Review - Anders dan anderen?

De eerste indruk men van elkaar heeft door naar elkaars foto te krijgen, is in de meeste gevallen doorslaggevend voor een verder contact. Echter werkt deze methode ook vaak in het nadeel van veel personen omdat men de kans niet krijgt om hun prachtig karakter te tonen of juist te praten over hun unieke hobby’s. Allemaal zijn het punten die een grote rol zullen spelen bij het kunnen opbouwen van een stevige relatie of gewoon een langdurige vriendschap. Okcupid werkt daarom ook volgens een zeker algoritme dat ervoor zorgt dat er een match wordt gemaakt op basis van gemeenschappelijke aanknopingspunten.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Okcupid

USA

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Cupido laat niet lang op zich wachten

De liefdesengel met zijn bijzondere pijlen zit nooit ver weg van deelnemers aan de site en komt dat mede door de wijze waarop men met elkaar kan communiceren. De nadruk wordt daarbij niet op het uiterlijk gelegt, maar krijgt iedereen er de kans om gewoon zichzelf te zijn en aan te tonen wat er allemaal schuil gaat onder het gezicht. Al bij het aanmelden is dat te merken omdat er een vragenlijst wordt gepresenteerd waarop men eerlijk antwoord op moet geven. Dat geeft voor elk lid een uniek profiel weer en wordt daar van gebruik gemaakt om personen aan elkaar te koppelen. Het klikt al dus voordat jullie elkaar gesproken of gezien hebben. Okcupid is daarom ook een site waar er snel (soms al binnen een paar dagen) het besluit genomen wordt om op een date te gaan.

En daar blijft het dus niet bij

Met elkaar op een dat gaan is maar de eerste stap en leidt het bij veel leden na een tijd tot een heus huwelijk. De vragenlijste die gebruikt wordt voor het matchen, wordt bovendien steeds aangepast naar de actuele situatie en is er voor elke denkwijze wel een geschikte lijst te vinden. Personen met een aparte sexuele orientatie zijn ook allemaal welkom op de site en wordt er een onderverdeling gemaakt in maar liefst 22 gender groepen. Achter het beheer van de website staat er een professioneel team klaar die er streng op toeziet, dat alle gegevens prive blijven en elk onverantwoordt gedrag gelijk aangepakt wordt.