NL date

 Datingsite voor mensen die rechtstreeks een gesprek willen aanknopen met een ander

NLDate

Kijk, bij een datingsite moet er niet om de hete brij heen gedraait te worden, maar moet men rechtstreeks en zonder al te veel doekjes omheen te wikkelen, een gesprek aan moeten kunnen knopen met iemand op de site die jij wel leuk vindt. Veel tijd hebben de meeste onder ons toch niet en moet alles dus efficient plaats vinden. Dat is nu precies ook wat Nldate voor ogen heeft en vindt je op de site vele echte profielen van personen over heel Nederland en Belgie. Echte profielen, want men gaat bij het aanmelden nogal streng te werk.  Dat houdt echter wel in, dat jij nooit aan het lijntje gehouden zal worden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Gratis inschijven
✓ Bescherm je privacy
✓ Beschikt over een chatruimte
✓ Veilig in gebruik
✓ Geen fake profielen
✓ Niewe profielen worden handmatig gecontroleerd

✗ Geen app

Wil je de voordelen ervaren van 100% gratis daten? Dan kun je terecht op NLdate. Op deze site kun je een heleboel profielen bekijken en kun je onbeperkt berichten sturen. Het is dus een degelijke datingsite zonder verborgen kosten. NLdate beschikt over een zoekfilter waarmee je uitgebreid kunt zoeken naar andere leden. Hoe meer trefwoorden je invult, hoe selectiever je kunt zoeken. Wil je meer zoekresultaten dan kun je bijvoorbeeld alleen de geboortedatum en provincie invullen. Wil je uitgebreider zoeken dan kun je bijvoorbeeld het opleidingsniveau of het soort postuur invullen bij het zoekfilter.

NLdate vindt betrouwbaar en veilig daten belangrijk. Alles wat je doet op deze datingsite vindt plaats in een veilige SSL omgeving. Dit is te herkennen aan het slotje in de URL balk van de omgving. De datingsite zorgt er dus goed voor dat je gegevens goed worden beveiligd. Zo wordt er nooit gevoelige informatie van je gedeeld zonder je toestemming. Je echte naam en emailadres zijn ook niet zichtbaar voor andere gebruikers. Omdat NLdate een gratis datingsite is scoort de datingsite wel minder op het gebied van veiligheid. Bij betaalde datingsites is het over het algemeen zo dat er strengere profielcontroles zijn en minder nepprofielen te vinden zijn.

Als je een profiel aanmaakt op NLdate dan wordt deze handmatig gecontroleerd door de datingsite. De foto’s en teksten die je toevoegt aan je profiel moeten eerst goedgekeurd worden. Houdt iemand zich niet aan de algemene voorwaarden dan ontvangt de persoon hierover een bericht en wordt het profiel verwijderd van de datingsite. Een minpunt is dat de datingsite niet het keurmerk Veilig Daten en het Thuiswinkel Waarborg keurmerk mag dragen. Dit betekent dat ze niet voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veilig daten, transparantie en klantenservice. Ben je toch niet tevreden over deze datingsite? Dan kun je altijd je account eenvoudig opzeggen.

NLdate ervaringen

NLdate is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

NLdate review

NLdate staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van NLdate zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt NLdate  als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van NLdate vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

NLdate contact

Wil je contact opnemen met NLdate voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van NLdate NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken