NLDate Review - Anders dan anderen?

Kijk, bij een datingsite moet er niet om de hete brij heen gedraait te worden, maar moet men rechtstreeks en zonder al te veel doekjes omheen te wikkelen, een gesprek aan moeten kunnen knopen met iemand op de site die jij wel leuk vindt. Veel tijd hebben de meeste onder ons toch niet en moet alles dus efficient plaats vinden. Dat is nu precies ook wat Nldate voor ogen heeft en vindt je op de site vele echte profielen van personen over heel Nederland en Belgie. Echte profielen, want men gaat bij het aanmelden nogal streng te werk.  Dat houdt echter wel in, dat jij nooit aan het lijntje gehouden zal worden.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens NLDate

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Alles is bovendien echt wel gratis

Gebruik maken van een datingsite is lang niet altijd gratis en kunnen de kosten na een tijd flink beginnen aan te tikken. Het vinden van liefde moet echter voor iedereen toegankelijk worden gemaakt en is nldate daarom ook echt gratis. Bij het versturen van berichten naar elkaar toe of andere informatie, hoeft er dus niet voor worden gevreest, dat je plots een bericht ziet verschijnen dat het gesprek alleen vervolgt kan worden wanneer je een bepaald bedrag hebt overgemaakt. Ondanks dit alles, is de kwaliteit van de site gewoon top te noemen en zal je er niet makkelijk last krijgen van fake profielen en worden alle aanvragen handmatig gecontroleerd. Zo vallen zelfs de meest verfijnde personen met minder goede bedoelingen, gelijk door de mand.

Doe ook mee met het chafcafe

Je hoeft niet gelijk van start te gaan met het versturen van berichten naar personen die jij wel leuk vindt en kan gewoon eerst een kijkje nemen bij het chatcafe. Daar tref je altijd wel een heleboel gezellige personen aan met wie je gelijk een chatgesprek kunt aangaan. Daarbij kan er nog over van alles en nog wat worden gesproken en heerste er altijd een ontspannen sfeer. Het is ook iets waar veel leden naar zitten uit te kijken. Alles vindt bovendien anoniem plaats en biedt dat de mogelijkheid om elkaars mening vrij te mogen ventileren. Ook chats met personen afkomstig uit Belgie zijn mogelijk.