Metjou Review - Anders dan anderen?

Voor de jongeren onder ons, is het vinden van een date altijd wel leuker wanneer het vlot en zonder enig tijdsverlies kan gebeuren. Druk hebben wij het nu allemaal wel en is het tussen alle bedrijven door dan wel even snel jouw mail checken of chat, om te zien of er al “beet” is. Bij Metjou.nl zal dat trouwens vrij snel gaan vanwege de grote groep zoekenden en zijn de eisen die men aan elkaar stelt ook niet zo ver uit elkaar lopend. Een leuke partner om samen veel avonturen mee te beleven of juist een partner om samen aan een duurzame relatie te werken; aan alles is er wel gedacht.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Metjou

Amazing Bits B.V.

Kerkenbos 1057c

6546 BB Nijmegen

 

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Met een paar zoekwoorden ben je er al

Eenmaal aangemeld op de site, kan het zoeken van start gaan en hoef he daarvoor niet eindeloos lang te gaan scrollen door alle profielen heen. Dat gaat aardig wat tijd vergen omdat het nu eenmaal gaat om een grote groep. Wie het slim aanpakt, kan dus gebruik maken van de mogelijkheid om middels zoekwoorden terecht te komen op de profielen waar de belangstelling naar uit gaat. Zo kan je al na enkele minuten ingelogd te zijn, al een lijst van leuke profielen voor jou hebben. Wees daarbij niet verlegen en neem de stap om die een bericht te sturen. Wel even hun profielen goed doornemen en zo een bericht samenstellen waar ze moeilijk om heen kunnen. Wanneer de antwoorden nu eenmaal binnen komen, kan er dus een aanvang worden gemaakt met het beter leren kennen van elkaar.

Bekijk al jouw opties

Het maken van een keuze zal niet altijd meevallen en wordt het daarom ook aangeraden om alle tijd te nemen om na te gaan wie nu aan alle eisen voldoet. Gelijk afspreken hoeft dus niet en kan je al een heleboel te weten komen door met elkaar te chatten. Die mogelijkheid wordt ook op de site geboden en kan dat ook nog gelijk gebeuren met een aantal belangstellenden. Dat is niet alleen spannend, maar zorgt er ook nog voor, dat je zo wel snel iemand gevonden zal hebben die geheel bij jouw wensen past. Wie het chatten nog steeds langdradig vindt, kan ook de stoute schoenen aantrekken en gelijk aansturen op een date. Iedereen is daar vrij in en wordt het wel aangeraden om wel de regels betreffende de veiligheid en privacy in acht te nemen.