metjou

 Datingsite voor jongeren die opzoek zijn naar een leuke afspraak/ een serieuze relatie

Metjou

Voor de jongeren onder ons, is het vinden van een date altijd wel leuker wanneer het vlot en zonder enig tijdsverlies kan gebeuren. Druk hebben wij het nu allemaal wel en is het tussen alle bedrijven door dan wel even snel jouw mail checken of chat, om te zien of er al “beet” is. Bij Metjou.nl zal dat trouwens vrij snel gaan vanwege de grote groep zoekenden en zijn de eisen die men aan elkaar stelt ook niet zo ver uit elkaar lopend. Een leuke partner om samen veel avonturen mee te beleven of juist een partner om samen aan een duurzame relatie te werken; aan alles is er wel gedacht.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Zoeken op trefwoord
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Klantenservice 
✓Geen nepprofielen
✓ Leden moeten regels in acht nemen

✗ Geen app

Metjou is een eenvoudige datingsite die voor iedereen geschikt is. Op deze datingsite kun je zoeken naar leuke vriendschappen, een gezellige date of een serieuze relatie. Elke dag schrijven meer dan 200 nieuwe leden zich in op deze dating site. De dating site richt zich op singles vanaf achttien jaar zonder specifieke wensen. Wil je beginnen met online daten maar wil je niet staan op grote onlinedatingsites, dan kun je beginnen op Metjou. Het is een toegankelijke datingsite die simpel is opgezet. Je kunt in een paar minuten een profiel aanmaken en meteen profielen van andere gebruikers bekijken.

Eenmaal aangemeld op de sit kan het zoeken van start gaan en hoef je daarvoor niet eindeloos lang te gaan scrollen door alle profielen heen. Dat gaat aardig wat tijd vergen omdat het nu eenmaal gaat om een grote groep. Wie het slim aanpakt kan dus gebruik maken van de mogelijkheid om middels zoekwoorden terecht te komen op de profielen waar de belangstelling naar uit gaat. Zo kan je al na enkele minuten ingelogd te zijn en een lijst van leuke profielen voor jou hebben. Groot voordeel aan de website is de mogelijkheid om je via Facebook aan te melden. MetJou werkt niet met een vragenlijst of match-makingsoftware. Je kunt het volledige ledenbestand zoeken aan de hand van specifieke zoekwoorden in de filter.

Het is via deze website mogelijk om te chatten met andere leden. Ook kun je persoonlijke berichten sturen en ontvangen. Dit kun je allemaal anoniem doen, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Op deze website worden er ook verschillende tips gegeven voor als je iemand in het echt gaat ontmoeten. Metjou is een van websites die onder Safe Dating Networks vallen. Je privacy en veiligheid zijn dus belangrijk voor Metjou en ze nemen dit ook heel serieus. Zo is de site fel tegen nepprofielen en is het belangrijk dat leden zich aan de regels houden.

Metjou ervaringen

Metjou is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Metjou review

Metjou staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Metjou zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Metjou als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Metjou  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Metjou contact

Wil je contact opnemen met Metjou voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Metjou NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken