Navigatie

Beste Masturbator

Opzoek naar de beste masturbator? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op juli 2020

#FPPR. Vagina Masturbator

Satisfyer Men Masturbator

Fleshlight Girls Riley

Zelfbevrediging kan op verschillende manieren plaatsvinden en zijn er daarom ook tal van ‘hulpmiddelen’ voor te vinden. Een masturbator kan beschouwdt worden al seen natuurgetrouwe weergave van de vagina, niet alleen wat betreft het uiterlijk, maar ook de werking ervan. Daar gaat het er tenslotte om en wordt er van alles aan gedaan, om het inwendige elk deel van de penis te laten stimuleren. Niet alleen de eikel bijvoorbeeld, maar ook de schacht. Aan de binnenzijde bevinden er zich dus een groot aantal ribbels en varieert ook de diameter. Door de masturbator op en neer te bewegen, wordt dus de werking nagebootst en ervaart de gebruiker dezelfde sensatie. Om daar een schepje bovenop te doen, zijn er ook mastubators verkrijgbaar die vibreren. Zo wordt de penis nog meer gestimuleerd. Hygiene staat altijd op de eerste plaats en zorgt niet alleen het gebruikt materiaal daarvoor, maar ook de vorm die het wassen mogelijk maakt. Als materiaal wordt het vaakst siliconen of PVC gebruikt omdat die de menselijke huid het dichts benaderen als gekeken worden naar hun zachtheid.

In het kort
 • Van silicone
 • Makkelijk schoon te maken
 • Stevige houvast

FPPR. Vagina Masturbator

Een masturbator is voor velen een ware uitweg en biedt het niet alleen de nodige verlichting, maar dat op een manier die alles ook nog zo natuurgetrouw zal nadoen. Het begint al bij het uiterlijk en is dat gelijk te merken bij de FPPR. Vagina Masturbator. De vleeskleurige buitenzijde heeft alle kenmerken van een vagina, tot aan de schaamlippen toe. Om een stevig houvast te hebben, is de behuizing zodanig uitgevoerd dat met 1 hand de FPPR. Vagina Masturbator ‘bediend’ kan worden. Niet alleen aan de buitenzijde is er aan de masturbator  veel aandacht besteedt, maar is het natuurlijk de werking waar het nu eenmaal om gaat. De binnenzijde is gevuld met noppen en ribbels, net als bij een echte vagina. Zo wordt bij het inbrengen de penis optimaal gestimuleerd. Het tempo is lekker zelf te bepalen en voelt het gebruikte siliconen materiaal ook natuurgetrouw aan. Gebruik samen met een glijmiddel vormt geen probleem en geldt da took voor het schoonmaken. Na gebruik kan het deksel er weer op en valt de masturbator niet op tussen de overige toiletspullen.

Ook te koop via:

In het kort
 • Verschillende ritmes
 • Met oplaadkabel
 • Krachtige motoren

Satisfyer Men Masturbator

De penis is nu eenmaal gevoelig en geldt dat in het bijzonder voor de eikel en het gebied eromheen. Dat is ook precies waar de stimulerende werking van de Satisfyer Men Masturbator Vibrerend – Zwart zich op richt. Het apparaat oogt nogal strak en zakelijk aan, maar is de werking helemaal top te noemen. Er is keuze uit 3 intensiteiten en verder nog 8 verschillende ritmes. Aan variatie bepaald dus geen gebrek en maakt dat dit speeltje zo bijzonder interresant. De inbrengdiepte bedraagt 7cm en is de vorm ook zodanig, dat het comfortabel in de hand ligt. De instellingen kunnen ook met de vingers worden geregels en is alles erop gericht, om het comfort te verhogen. De batterij gaat lang mee, maar kan ook snel worden opgeladen dankzij de magnetische oplaadkabel. De 2 krachtige motoren zorgen voor een snelle opeenvolging van de impulsen en laat het bereiken van het hoogtepunt niet lang op zich wachten. Uitgevoerd uit zachte siliconen en wasbaar voor een optimale hygiene.

Ook te koop via:

In het kort
 • Van silicone
 • Makkelijk schoon te maken
 • Veilig te gebruiken

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia Masturbator

Met een masturbator in huis, zou je haast het echte vergeten. Dat is ook te merken aan de Fleshlight Girls Riley Reid Utopia Masturbator – Huidskleur en doet niet alleen de kleur natuurgetrouw aan, maar ook de vorm van de vagina. Die bevat niet alleen schaamlippen die de penis strak omvatten, maar is ook de inwendige bouw gericht op een optimale stimulans. De binnenzijde bevat namelijk uit een reeks van ribbels die varieren in grootte en diameter. Zo wordt elke deel van de penis geprikkeld. Het tempo wordt natuurlijk bepaald door de gebruiker zelf en is de handgreep small genoeg om met 1 hand te omvatten. Na gebruik gaat het deksel er weer op en wordt het duidelijk, waar de Fleshlight Girls Riley Reid Utopia Masturbator zijn naam aan ontleent. De masturbator is vervaardigd uit siliconen, dus eenvoudig schoon te krijgen. Ook is gebruik van een glijmiddel geen probleem. De inbrenglengte bedraagt 22cm en zijn er 2 openingen aanwezig.

Ook te koop via:

In het kort
 • Van silicone
 • Geen elektrische componenten
 • Makkelijk schoon te maken

Pocket pussy – Mastrubator

Wie een blik werpt op deze masturbator, zal er verbaast over staan, dat er zoveel details aanwezig zijn. Het begint bij de roze schaamlippen en het vleeskleur eromheen. Alles doet denken aan een gladschoren vagina en moet dat de pret nog meer bevorderen. Het gebruikt materiaal is siliconen en biedt dat nog altijd het zacht gevoel dat doet denken aan het echte. De binnenzijde bevat de nodige ribbels en nopjes en varieert ook de diameter. Zo wordt de penis op verschillende plekken op een aparte wijze gestimuleerd en zorgt dat voor het nodig genot. De Pocket pussy – Mastrubator – Mastrubator voor mannen laat zich met 1 hand bedienen en zijn er geen elektrische componenten aanwezig. Na gebruik vormt het schoonmaken geen probleem. De inbrenglengte bedraagt 15cm en is de masturbator wasbaar voor een optimale hygiene.

Ook te koop via:

In het kort
 • 7 standen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Krachtige motor

ME’ADAM – Realistische vagina – Pocket Pussy

De binnenzijde van een vagina bevat tal van delen die ervoor moeten zorgen, dat de penis optimaal wordt gestimuleerd. Dat krijgt een extra dimensie erbij wanneer er ook nog sprake is van het samentrekken van de spieren. Bij de ME’ADAM – Realistische vagina – Pocket Pussy – kunstvagina is ook het laatste nagebootst in de vorm van de vibraties die door de krachtige motor wordt veroorzaakt. Er is daarbij rekening gehouden met de wijze waarop da took in het ‘echt’ gebeurt. De buitenkant valt op door de schaamlippen die uitnodigend uitsteken en kan de behuizing met 1 hand worden omvat. De bediening geschiedt ook kinderlijk eenvoudig en kan men zich volledig concentreren op de werking. Schoonmaken vormt geen probleem en is de binnenkant worden verwijdert uit de behuizing. Er is keuze uit 7 vibratiestanden en bedraagt de inbrenglengte 24cm.

Ook te koop via:

Meer informatie masturbator

Met zo een ruime keuze aan masturbators zal het misschien niet zo eenvoudig zijn om de knop door te hakken. Het belangrijkste is om echter te kijken naar de wijze waarop de penis wordt gestimuleerd. De FPPR. Vagina Masturbator en Fleshlight Girls Riley Reid Utopia Masturbator – Huidskleur ogen dan wel relatief eenvoudig, maar is het hun werking die niet te verslaan is. De binnenzijde is namelijk voorzien van alle nodige ribbels en nopjes en wordt dat gelijk ervaren bij het inbrengen van de penis.

 

De handgreep is ook nog comfortabel uitgevoerd en voelt de opening altijd strak aan. De Satisfyer Men Masturbator Vibrerend – Zwart mag dan wel niet het uiterlijk hebben van een gangbare masturbator, maar ligt het geheim in de vibrerende werking. Er is de keuze uit verschillende standen en worden zowel de kop als de schacht verwend. Ook vibrerend, maar wel met het uiterlijk van een vagina, is de