maatjemeer

 Datingsite voor zij die opzoek zijn naar een date met een maatje meer

Maatjemeer-match

Binnen de wereld van dating mag niemand overgeslagen worden en hoeft dat ook niet omdat er altijd wel een grote groep belangstellenden te vinden zal zijn. Dat is nu wel het leuke van het daten en zorgt deze mate van diversiteit, dat niemand het leven alleen hoeft door te brengen. Zo is er Maatjemeer-match.nl speciaal voor zij die op zoek zijn naar een date met, zoals je al zou vermoeden, een maatje meer. Volslank dus en is er bepaald geen gebrek aan belangstelling voor deze groep. Om het zoeken dus nog eenvoudiger te maken, worden op deze site alle belangstellenden bij elkaar gebracht.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Zelf profiel samenstellen
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Zoeken op trefwoord mogelijk
✓ Goede klantenservice
✓ Fel tegen nepprofielen
✗ Geen app
✗ Minder mogelijkheden bij standaard abonnement

Maatjemeer-match is een datingsite en richt zich op mensen die vallen op volslanke mensen of simpel gezegd, mensen met een maatje meer. De dating site bestaat sinds 2004 en heeft bijna 60 nieuwe leden per dag.

Hoewel Maatjemeer-match onderdeel is van safe dating network staat er geen keurmerk op de site die je kan garanderen dat de site bijvoorbeeld geen nepprofielen heeft. Echter zorgt de site er wel voor dat betalingen gaan via een beveiligde connectie. Leden moeten wel een beveiligingscode invullen na het aanmaken van een profiel, maar dit is meer een test om te zien of ze niet met een bot of iets dergelijks te maken hebben. Het goede nieuws is dat deze datingsite wel gebruik maakt van een versleuteling. Dit is te zien aan het https in de adresbalk van de browser inclusief het groene slotje. Het houdt in dat alle gegevens die je via de datingsite verstuurt met een versleuteling worden verzonden zodat niemand het kan onderscheppen. Op het gebied van privacy is het goed om te weten dat de profielen niet te vinden zijn.

Doordat er dagelijks veel nieuwe leden zich aanmelde zijn er  al velen die een leuke match hebben gevonden via deze site en komen er elke dag nog meer belangstellenden erbij. Dat heeft niet alleen te maken met het hoog succesratio, maar ook de wijze waarop iedereen op de site in de gelegenheid wordt gesteld om hun profiel samen te stellen. Dat biedt veel mogelijkheden en komt zo de ware aard van de deelnemer goed naar voren. Het karakter, de hobby’s en overige mogen allemaal zelf in de tekst aangegeven worden en een foto mag natuurlijk niet ontbreken. Maak ook gebruik van de mogelijkheid om ook de vele profielen te bekijken, er zullen daar zeker wel  enkele leden tussen zitten die de moeite wel waard zijn om een bericht naar te sturen.

Maatjemeer-match ervaringen

Maatjemeer-match is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Maatjemeer-match review

 Maatjemeer-match staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Maatjemeer-matchzijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Maatjemeer-match als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Maatjemeer-match vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Maatjemeer-match contact

Wil je contact opnemen met Maatjemeer-match voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Maatjemeer-matchNL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken