lovoo

 Datingsite voor zij die opnieuw geluk willen zoeken in de liefde

Lovoo

Er gaat tegenwoordig wel veel via de smartphone en zorgt dat voor een gemak die niet te evenaren is. Dat is een geode manier om zelfs met een beperkte tijd, toch tijdens het werk of gewoon op weg naar huis in de bus of trein, snel even de laatste berichten te openen en te kijken of er op zo een datingsite als Lovoo, leuke personen zich hebben aangemeld. Kennismaken kan dus bij wijze van spreken gewoon vanuit de kamer en hoef je dus niet meer speciaal eruit om personen te leren kennen. Wie geen geluk denkt te hebben op het gebied van de liefde, zal daar een andere mening over hebben, wanneer de site eenmaal bezocht is.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Duidelijke profielfoto’s van andere leden
✓ Leden  moeten zich aan de regels houden
✓ Voor mannen en vrouwen
✗ Kosten aan verbonden

Lovoo is een datingsite die van oorsprong is opgezet in Duitsland. In Duitsland zelf in Lovoo een datingsite met de meeste leden en daarom probeert de datingsite zichzelf uit te breiden naar andere landen, waaronder Nederland. Gezien de mogelijkheden van Lovoo heeft het veel weg van andere bekende Nederlandse datingsites, alleen zijn er minder Nederlandse leden op de site. Met de Lovoo app heb je de kans om iemand uit je buurt te ontmoeten maar je kunt ook verder weg zoeken naar een geschikte partner. Lovoo maakt gebruikt van de zogenaamde radar functie. Dit is een gedeelte van de app waar je met behulp van een radar kunt zoeken naar singles in je buurt. Hoe dichter bij het centrum van de cirkel, hoe dichter de persoon bij je in de buurt is. Natuurlijk spreekt het voor zich dat desbetreffende persoon de Lovoo app ook geïnstalleerd moet hebben. Met deze feature kun je snel kunt zien wie er bij je in de buurt woont of verblijft. Je kunt ook gewoon in een lijst zoeken via de omgevingslijst.

De dating app van Lovoo is een leuke manier om mensen te vinden net als jij. Ben je op zoek naar een date of vrienden met dezelfde interesses als jij? Via het Lovoo hashtag systeem vind je singles die dezelfde hobby’s hebben als jij. Het is dus niet alleen een datingapp maar ook een fijne manier om vriendschappen te sluiten. Ook chatten is mogelijk op Lovoo, je kunt berichten naar elkaar sturen en hoeft niet te wachten totdat de ander het gelezen heeft. De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. Hoeveel Nederlanders er precies gebruik maken van Lovoo is niet bekend. Op de site staat dat de gratis app wereldwijd al door meer dan 38 miljoen users wordt gebruikt. Een minpunt van Lovoo is echter dat je voor veel diensten moet betalen.

Lovoo ervaringen

Lovoo is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Lovoo review

Lovoo staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Lovoo zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Lovoo als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Lovoo vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Lovoo contact

Wil je contact opnemen met Lovoo voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Lovoo NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

 

 

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken