kick or stick

 Datingsite voor zij die snel een besluit willen nemen als het aankomt op daten

Kick or Stick

Wil je snel in staat zijn een besluit te kunnen nemen wanneer het erop aankomt om een date te selecteren? Met Kick or Stick wordt je in de gelegenheid gesteld om gelijk in contact te komen met een match en is de tijd dus voorbij dat je nu zelf met behulp van zoekfilters en eindeloos lang langs de vele profielen scrollen, een keuze kon maken. Wees er dus wel op voorbereidt dat jij gelijk aan de slag kunt bij Kick or Stick. Het is dan ook een site die veel wordt gebruikt door jongeren.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Controle over je eigen profiel
✓ Algoritme die leden me elkaar verbindt
✓ Gelijk matchen
✓ Snelle keuze als je opzoek bent naar een date
✗ Als iemand ‘kick’ drukt op jouw profiel dan kun je geen contact meer krijgen met de persoon

Kick or Stick is een chatbox waarbij je met verschillende mensen kunt chatten. Het bijzondere aan deze chat app is dat je de ander zijn naam niet ziet totdat een van beiden een verzoek van de ander accepteert. Kick or Stick bestaat er in de vorm van een website of een app. In beide gevallen dien je je eerst in te schrijven, waarbij je een gebruikersnaam en wachtwoord instelt. Je zet een profielfoto van jezelf en aan de hand hiervan kunnen mensen kiezen voor de kick of stick functie. Kick als ze geen interesse hebben en stick als ze wel interesse hebben.

Het gemiddelde chatgesprek begint met een chatpartner, maar er zijn ook gebruikers die meteen met de deur in huis vallen. Heb je een leuk gesprek met iemand anders en wil je weten hoe de persoon heet, dan kun je een stick verzoek naar de ander sturen. Het idee achter Kick or Stick is leuk. Je wordt niet afgeleid door foto’s en je leert de persoon eerst kennen door middel van berichtjes. Het idee hierachter is om het (voor)oordelen van gesprekken te voorkomen of dat gesprekken plotseling worden afgekapt.

Chatten via Kick or Stick gaat via een beveiligde https-verbinding. Daarnaast hoef je bijna geen gegevens in te vullen en blijven je persoonlijke gegevens dus veilig. Ook kun je jezelf beschermen tegen ongewenste afbeeldingen door de optie ‘afbeeldingsberichten toestaan’ uit te vinken. Het is natuurlijk wel zo dat de andere persoon waarmee je in een chat belandt hetzelfde registratieproces doorloopt als jij. Zij kunnen dus ook anoniem blijven en zich voordoen als iemand anders, dat is wel een minpunt. De kans bestaat dus dat je een nepprofiel, oplichter of catfish tegenkomt op Kick or Stick. Kick or Stick is volledig gratis te gebruiken. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn advertenties.

Kick or Stick ervaringen

Kick or Stick is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Kick or Stick review

Kick or Stick staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Kick or Stick zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Kick or Stick als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Kick or Stick vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Kick or Stick contact

Wil je contact opnemen met Kick or Stick voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Kick or Stick NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken