Kick or Stick Review - Anders dan anderen?

Wil je snel in staat zijn een besluit te kunnen nemen wanneer het erop aankomt om een date te selecteren? Met Kick or Stick wordt je in de gelegenheid gesteld om gelijk in contact te komen met een match en is de tijd dus voorbij dat je nu zelf met behulp van zoekfilters en eindeloos lang langs de vele profielen scrollen, een keuze kon maken. Wees er dus wel op voorbereidt dat jij gelijk aan de slag kunt bij Kick or Stick. Het is dan ook een site die veel wordt gebruikt door jongeren.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Kick or Stick

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Gewoon aan de slag met jouw mobiel

Er wordt gelijk werk van gemaakt wanneer je een interessant profiel bent tegengekomen. Er wordt door de site gebruik gemaakt van een speciaal algoritme die leden met elkaar verbind en kunnen die meteen een aanvang maken met een chatgesprek. Eenvoudiger kan het niet en is dit dus geen passieve datingsite waarbij jij alles dus zelf moet aanpakken. Met zo een leuke chatpartner aan de andere zijde, kan er met behulp van tekst en icoontjes met elkaar worden gecommuniceerd en weet je al snel waar je aan toe bent. Alles verloopt vlot en kan al snel het punt worden bereikt waarbij er een besluit genomen dient te worden genomen. Ga je de persoon dus vragen om door te gaan of kap jij er juist mee?

Het besluit is dus kort en krachtig

Net als de naam van de site dus en zal bij de stick optie het contact blijven en heeft men alle keus om die verder uit te diepen. Ziet men het echter niet zitten, dan wordt het de kick optie en komt zo een persoon dus nooit meer in jouw lijstje terecht. Indien je het gesprek gelijk wilt beeindigen, dan is de stop optie altijd beschikbaar. Elk lid blijft zo dus altijd controle behouden over elk contact en is het een leuke vorm van kennismaken met elkaar zonder enige vorm van verplichtingen. Aangeraden wordt wel om niet te snel over te gaan tot het versturen van persoonlijke informatie. Kick or stick wordt ook veel door personen gebruikt om leuke chatvrienden te ontmoeten. Daar komt er nog erbij kijken, dat er geen gebrek is aan leden die graag kennis willen maken en ben je zo wel altijd bezig met het ontmoeten van nieuwe personen vanachter jouw mobiel.