jaumo

 Datingsite voor singles over de gehele wereld

Jaumo

Aan datingapps is er geen gebrek wanneer je zo even op het internet een kijkje neemt, maar zal Jaumo daarbij wel opvallen. Het gaat namelijk om een app waar alles draait om een efficient bereik van alle leden en er niet verwacht wordt dat men lang met elkaar bezig zal zijn op het digitaal platform. Even snel elkaar een “winkje” geven en aan de hand van de reactie snel verder afspreken. Dat kan vaak dan gewoon in het echt en ben je er dus wel zeker van, dat het niet gaat om nepprofielen. Omdat alles ook zodanig in elkaar zit dat je alles via jouw mobiel kan regelen, is het bovendien super gebruiksvriendelijk.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Dagelijks nieuwe leden
✓ Bescherm je privacy
✓ Gebruiksvriendelijke lay-out
✓ Veilig in gebruik
✓ Heeft een zoekfilter
✓ Leden uit de hele wereld

✗ Geen 

Jaumo is een dating app met meer dan 25 miljoen leden wereldwijd. Het handige hiervan is dat je niet achter je computer hoeft te zitten, maar op elk gewenste tijd en locatie de app vanuit je telefoon kunt beheren. Het is dus een simpele manier om met andere te chatten en te flirten. Volgens Jaumo moet daten simpel en leuk zijn in plaats van ingewikkeld en ongemakkelijk. De applicatie is daarom zodanig ontworpen om op een eenvoudige manier vrienden en dates te ontmoeten. Op het eerste gezicht lijkt Jaumo veel op Tinder omdat ze ook gebruik maken van je locatie en het ‘swipe’ systeem.

Jaumo is een dating app waarmee je eenvoudig in contact kunt komen met singles die zich in je omgeving bevinden. Er zijn verschillende manieren om nieuwe contacten te leggen met anderen door middel van de app. Zo is er een matchspel genaamd Zappen waarmee je profielen kunt liken en bij een match meteen met elkaar kunt chatten. Met de ‘in my area’ optie kun je kijken of er singles zijn in je buurt die ook gebruik maken van de app.  Berichten sturen kan bij Jaumo met een gratis account. Als je gratis lid bent worden er echter wel advertenties getoond binnen de app. Als gratis lid kun je dus al behoorlijk wat met Jaumo, maar met een betaald (VIP) abonnement krijg je wel wat meer mogelijkheden tot je beschikking.

Wanneer je de Jaumo app opent kun je meteen zien welke mogelijkheden je hebt om jezelf aan te melden. Je kunt jezelf aanmelden met een Googleaccount en daarmee kun je eenvoudig inloggen. Je eigen profiel kun je aanpassen en uitbreiden met meer informatie over jezelf en je kunt ook foto’s toevoegen, je opleidingsniveau, beroep, religieuze overtuiging en meer. Verder kun je jezelf in het kort beschrijven zodat andere leden meer te weten kunnen komen over je. Veiligheid is ook belangrijk bij Jaumo. Nieuwe profielen worden handmatig gecontroleerd en in je profiel foto moeten je ogen duidelijk te zien zijn.

Jaumo ervaringen

Jaumo is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Jaumo review

Jaumo staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Jaumo zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Jaumo als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Jaumo vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Jaumo contact

Wil je contact opnemen met Jaumo voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Jaumo NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken