Jaumo Review - Anders dan anderen?

Aan datingapps is er geen gebrek wanneer je zo even op het internet een kijkje neemt, maar zal Jaumo daarbij wel opvallen. Het gaat namelijk om een app waar alles draait om een efficient bereik van alle leden en er niet verwacht wordt dat men lang met elkaar bezig zal zijn op het digitaal platform. Even snel elkaar een “winkje” geven en aan de hand van de reactie snel verder afspreken. Dat kan vaak dan gewoon in het echt en ben je er dus wel zeker van, dat het niet gaat om nepprofielen. Omdat alles ook zodanig in elkaar zit dat je alles via jouw mobiel kan regelen, is het bovendien super gebruiksvriendelijk.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Jaumo

Jaumo GmbH

Wehrstraße 46

73035 Göppingen

Germany

Voorkeur
Categorie
Intentie
Optie

Dagelijks veel nieuwe leden

Dat zal niemand verbazen die al eerder de site heeft bezocht omdat de opzet professioneel is en er rekening wordt gehouden met de laatste trends. Al die informatie is trouwens in de vorm van vele blogs te vinden en kan je zo gelijk wat kennis opdoen voor een succesvolle dat. De leden op de site zijn afkomstig uit de hele wereld en zijn de meningen dan ook dan ook verschillend. Met een paar simpele klikken van de muis ben je al ingeschreven en kan de zoektocht aanvangen. Zoekfilters zijn daarbij handig om er gebruik van te maken omdat je toch tegen een ledenbestand van een paar miljoenen leden aankijkt!

Een match is dus wel snel gevonden

Met Jaumo ook beschikbaar als een handige app voor jouw mobiel, kan je op elk moment en waar dan ook een leuk berichtje krijgen en meteen van start gaan om elkaar beter te leren kennen. Veel aandacht is uitgegaan naar een verbruiksvriendelijke lay out en is de app daarom ook geschikt voor personen van alle leeftijden. Niemand wordt op Jaumo dus overgeslagen en is de populariteit dan ook voor een groot deel te danken aan de manier waarop een match tot stand komt in combinatie met het hoog succesratio. De privacy van alle leden is er gegarandeerd, niet alleen naar elkaar toe, maar wordt ook het beheer van alle gegevens zodanig aangepakt, dat buitenstaanders ook geen toegang ertoe hebben.