inviteme-logo-620x350

Datingsite voor zij die opzoek zijn naar iemand net gemeenschappelijke interesse’s

InviteMe

Hoe anders verloopt het daten wanneer er gewerkt wordt volgens specifieke voorwaarden zoals het zoeken naar gemeenschappelijke interesses. Dat biedt gelijk een aanknopingspunt die tot veel leuke gesprekken zal leiden en kunnen er al gauw afspraken worden gemaakt. Dat kan wel gericht gebeuren via een date gezocht met behulp van InviteMe.nl omdat er gebruik wordt gemaakt van het groeperen van personen op grond van hun belangstelling voor een bepaald gebied. Dat kan een hobby zijn of een sport en is deze vorm van selectie voorafgaand aan het daten wel eentje die een grote kans biedt op succes.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Groeperen van personen op basis van hun interesse
✓ Met nieuwsbrief
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Veel opties
✓ Georganiseerde activiteiten
✗ Geen

De website van InviteMe heeft een frisse uitstraling en is erg eenvoudig in gebruik. Op InviteMe is het makkelijk om jezelf in te schrijven, ook het inschrijven is gratis. Het handige is dat je je ook kunt inschrijven door middel van je Facebookaccount. Tijdens het inschrijven kun je wat meer informatie over jezelf vrijgeven, denk maar aan je hobby’s, je opleidingsniveau, activiteiten die je leuk vindt om te doen en kun je een leuke profielfoto plaatsen. Nadat je een foto hebt ge-upload kun je gaan matchen. Een van de belangrijke functies van deze website in de match mogelijkheid. Een match wordt aangemaakt op basis van je profiel. Je kunt dus door je matches heen gaan en ook andere profielen bekijken. Heb je iemand gevonden die jou aanspreekt of met wie je graag iets zou willen doen dan kun je deze persoon een bericht sturen. Ook heb je als lid de mogelijkheid om profielen toe te voegen als ‘favoriet’. Met een gratis account kun je matches ontvangen en zoeken. Als je meer functies wilt, zoals activiteiten boeken en berichten sturen en ontvangen zul je een betaald account aan moeten schaffen.

InviteMe is een gloednieuwe datingsite en over de veiligheid en betrouwbaarheid valt er nog weinig te zeggen. De site ziet er wel betrouwbaar uit en heeft een modern uiterlijk dat vooral jongeren aantrekt. Verder beschikt de datingsite over algemene voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en een privacy policy. Hierin staat duidelijk de voorwaarden van InviteMe. InviteMe garandeert haar gebruikers dat er veilig me hun gegevens wordt omgegaan en dat deze gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Dit levert dus wel een prettig gevoel op bij de leden. Het inloggen bij InviteMe vindt plaats via een veilige koppeling met Facebook. Zo zijn je gegevens veilig en vertrouwd. Bovendien vinden betalingen ook plaats via een beveiligde SSL verbinding.

InviteMe ervaringen

InviteMe is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

InviteMe review

InviteMe staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van InviteMe zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt InviteMe als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van InviteMe  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

InviteMe contact

Wil je contact opnemen met InviteMe voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van InviteMe NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
7,2
Beoordeling
Bekijken
6,8
Beoordeling
Bekijken