HetGrandCafe Review - Anders dan anderen?

Het vinden van een date moet onder alle omstandigheden een aangelegenheid zijn die ontspannen moet verlopen en waar er niet veel verplichtingen uit moeten voortvloeien. Gewoon aanmelden en lekker de vrijheid hebben om de vele leuke profielen te bekijken. Het ruim ledental van HetGrandCafe.nl maakt dat mogelijk en moet ook nog garanderen dat er altijd wel een match gevonden zal worden. Om zoveel als mogelijk personen een voorproefje te geven over de mogelijkheden die de site te bieden heeft, worden er trouwens ook vaak aantrekkelijke actie gegeven.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens HetGrandCafe

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Er wordt een neutraal karakter erop nagehouden

Omdat er sprake is van een groot ledenbestand, moet er neutraal te werk worden gegaan en wordt er daarom ook voor gezorgd, dat iedereen op een gelijkwaardige wijze wordt behandeld. Zo wordt erop toegezien dat alle geplaatste foto’s niet aanstootgevend zijn en geldt dat ook voor de tekst die bij elk profiel geplaatst mag worden. Deze selectie heeft ook het voordeel, dat iedereen op gelijke voet van start kan gaan. Er wordt op deze site ook gemikt op een wat oudere doelgroep en moet dit ervoor zorgen, dat er ook op een ander niveau met elkaar kan worden gecommuniceerd. Dat speelt een grote rol voor zij, die na lang zoeken een duurzame relatie willen aangaan. Wie binnen het ledenbestand geen geschikte personen aantreft, hoeft er niet voor te vrezen dat het op zo een wijze door gaat blijven. Er melden zich dagelijks namelijk tal van nieuwe leden aan. Ook dat zorgt voor de variatie waar men meestal wel naar op zoek is.

Maak kennis met echte personen

Geen vrees dus dat alle moeite tevergeefs is geweest, maar heb je er de garantie dat iedereen op de site ook daadwerkelijk is zoals aangegeven op het profiel (er wordt daar namelijk streng op toegezien) en je volledig kan inzetten om het onderste uit de kan te halen. Eenmaal 24u open, kan je dus de hele dag door wat tijd vrijmaken om langs de vele profielen te gaan en berichten naar elkaar te sturen. Indien er ondanks de strenge controle toch wel iets ongepast wordt ontdekt, dan kan dat gelijk worden doorgegeven aan de administratie. Ook blijf je te allen tijde in controle over de gegevens zoals jouw foto’s en kan je pas zichtbaar maken voor de andere leden wanneer je het zelf wenst. Zo moet iedereen zich wel op zijn of haar gemak voelen bij HetGrandCafe.nl