grand

Datingsite voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of een relatie

HetGrandCafe.nl

Het vinden van een date moet onder alle omstandigheden een aangelegenheid zijn die ontspannen moet verlopen en waar er niet veel verplichtingen uit moeten voortvloeien. Gewoon aanmelden en lekker de vrijheid hebben om de vele leuke profielen te bekijken. Het ruim ledental van HetGrandCafe.nl maakt dat mogelijk en moet ook nog garanderen dat er altijd wel een match gevonden zal worden. Om zoveel als mogelijk personen een voorproefje te geven over de mogelijkheden die de site te bieden heeft, worden er trouwens ook vaak aantrekkelijke actie gegeven.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Bescherm je privacy
✓ Kleinschalig
✓ Veilig in gebruik
✓ Borrels op toplocaties
✓ Doelgroep is 35+

✗ Geen app

HetGrandCafé is geen echte cafe, maar een datingsite dat zich richt op een doelgroep van 35 jaar en ouder. Digitaal mensen ontmoeten kan spannend zijn en soms zelfs eng lijken. Maar op het HetGrandCafé hebben de leden allemaal iets gemeens met elkaar; in een digitale omgeving zijn zij opzoek naar leuke vriendschappen of een serieuze relatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je te schamen. HetGrandCafé bestaat al sinds 2004 en is daarmee een van de oudste datingsites van Nederland. Dagelijks komen er steeds nieuwe leden bij, ontmoeten mensen elkaar in een gespannen sfeer en worden er leuke afspraken gemaakt.

Op dit moment zijn er op HetGrandCafé iets meer mannelijke leden dan vrouwelijke leden, maar dit is voor een groot deel in balans. Het zoeken en vinden van een date op HetGrandCafé is romantisch maar zeker ook leuk en spannend. Twijfel je nog even over een serieuze relatie? Dan kun je zelfs mensen ontmoeten om gezellig te stappen of voor een leuke vriendschap.Het voordeel van daten via HetGrandCafé is dat je zeker weet dat de ander ook op zoek is naar een partner. Deze datingsite vindt het zeer belangrijk dat jouw gegevens goed zijn afgeschermd. Als lid kan je daarom zelf aangeven welke informatie voor andere leden zichtbaar is. Andere leden kunnen jouw achtergrondinformatie en afbeeldingen niet zien, tenzij je dit zelf aangeeft.

HetGrandCafe heeft als speerpunt om de gezelligheid in het online daten te brengen. Dit valt op door de lay-out, de persoonlijke aanpak zoals reminders voor verjaardagen en vooral de sfeer van een kroeg na te beelden op een scherm. Het design van de website is simpel en gebruiksvriendelijk. Wat HetGrandCafe ook onderscheidt van andere datingsites is dat er zelfs bijeenkomsten worden verzorgd voor de leden. Deze bijeenkomsten zorgen ervoor dat de leden elkaar beter kunnen leren voor een vriendschap of serieuze relatie.

HetGrandCafe ervaringen

HetGrandCafe is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

HetGrandCafe review

HetGrandCafe staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van HetGrandCafe zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt HetGrandCafe als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van HetGrandCafe vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

HetGrandCafe contact

Wil je contact opnemen met HetGrandCafe voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van HetGrandCafe NL. Bezoek daarom de officële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen