Happypancake Review - Anders dan anderen?

Het geluk om eindelijk eens een partner te vinden om samen het leven mee door te brengen of gewoon een leuke tijd mee te beleven, mag niemand onthouden worden en weten ze bij Happypancake.nl daar wel alles van. Ondanks de naam die zo op het oog niets te maken heeft met het vinden van een date, gaat het hier wel om één van de grootste datingsites die behalve in Nederland, ook in andere landen actief is. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat deelname aan de site geheel gratis is en er dus geen drempel wordt opgeworpen voor personen die op zoek zijn naar een date.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Happypancake

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

De kwaliteit blijft echter op een hoog niveau

Voor elke datingsite is het belangrijk, dat het kaf van het koren wordt gescheiden en wordt er daarom bij Happypancake.nl streng erop toegezien dat elke aanvraag wel voldoet aan de strenge eisen die er gesteld zijn. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid voor elke deelnemer aan de site, maar word ook de kans op succes vergroot. Ondanks het ruim aantal deelnemers, mag er dus gerekend worden op een kwaliteit die niet onder doet voor vele andere (betaalde) datingsites. Eenmaal aangemeld, kan er gelijk van start worden gegaan met het zoeken naar een profiel die jou wel aanspreekt. Het is daarbij wel niet de bedoeling dat jij nu zelf de duizenden profielen zal gaan bekijken en zijn er daarom zoekfuncties waar er gebruik van kan worden gemaakt. Binnen een paar tellen krijg je zo een lijst gepresenteerd en kan je die ook nog korter maken. Het succes van het gebruik van zo een zoekfunctie ligt natuurlijk wel in de mate waarin het profiel is ingevuld. Wees daarom gewoon lekker open en vul zoveel als mogelijk informatie in.

Het versturen van berichten is ook gratis

Nadat je met de zoekfuncties nu een aantal profielen voor jou neus hebt staan, kan er een aanvang worden gemaakt met het versturen van het eerste bericht. Ook dat is allemaal gratis en heb je nog altijd de grootste kans op succes wanneer je rechtstreeks met elkaar van gedachten kunt wisselen. Daar biedt Happypancake.nl ook nog genoeg mogelijkheden en kan dat varieren van een chatgesprek tot het versturen van foto’s en nog meer naar elkaar toe. Bij Happypancake.nl zijn er genoeg leden en komen er elke dag nog meer personen bij. Wie genoeg geduld heeft, zal dus op een gegeven moment wel tegen de ware aanlopen. Daar komt er nog erbij kijken dat er ook een groot aantal personen is die afkomstig zijn van andere landen.