Happn Review - Anders dan anderen?

Wanneer je eenmaal op stap bent, zijn er altijd wel van de leuke personen die jij langs zal lopen en met wie jij weleens graag kennis wilt maken. Ook zou het wel leuk zijn wanneer jij ook op de hoogte zou zijn, of zo een persoon jou misschien ook wel leuk vindt! Daar komt in de praktijk om verschillende redenen wel niet zoveel van terecht en moeten wij helaas maar blijven leven met die onzekerheid. Of toch niet? Want bij happn wordt specifiek op die wens ingespeeld door op jouw mobiel aan te geven waar er zich personen bevinden die jou misschien ook leuk vinden en die maar op “loopafstand” van jou af liggen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Happn

Frankrijk

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

De exacte locatie wordt nooit prijsgegeven

Daar hoeft nu niemand voor te vrezen en wordt alleen een indicatie gegeven van de buurt waar jij je in bevindt. Het handige hiervan is, dat er zpo gelijk een berichtje verstuurd kan worden naar elkaar en je gelijk op de hoogte bent, dat het om een persoon gaat die je in werkelijkheid kan ontmoeten. Deze werkwijze laat helemaal geen ruimte open voor nepprofielen en voorkomt ook tal van vragen die jij anders wel bij een chatgesprek aan elkaar zou stellen. Je kan bovendien voor elke route die jij afgelegd hebt, voor het werk of gewoon op weg naar de winkel, zien waar andere leden van happn zich bevonden. De profielen zijn ook gelijk te zien.

Pas bij wederzijdse belangstelling wordt men op de hoogte gesteld

Omdat de gevolgde werkwijze al voor een zekere introductie van elkaar zorgt, wordt men pas met elkaar verbonden wanneer dat van beide kanten uit aangevraagd is. Zo klikt het nog sneller en ligt een ontmoeting dan ook niet ver in het verschiet. Wie daar echter niet op kan wachten, wordt de mogelijkheid geboden om een bericht te versturen om aan te geven dat er belangstelling van jouw zijde uit is. Er wordt bij happn gebruik gemaakt van Facebook Connect, maar blijven alle gegevens omtrent het gebruik van de datingapp geheim. Niemand op jouw vriendenlijst komt dus ooit te weten dat jij gebruik maakt  van Happn. Gebruikers van de app die jij niet ziet zitten, kunnen gewoon worden geblokkeerd en kunnen die ook niet meer zien in welke buurt jij je bevindt. De gegevens van elk lid van de site zijn wel veilig en kan men dus ook pas met elkaar beginnen met een chat, wanneer de belangstelling wederzijds is.