Datingsite voor als je opzoek bent naar een leuke afspraak

Happn

Wanneer je eenmaal op stap bent, zijn er altijd wel van de leuke personen die jij langs zal lopen en met wie jij weleens graag kennis wilt maken. Ook zou het wel leuk zijn wanneer jij ook op de hoogte zou zijn, of zo een persoon jou misschien ook wel leuk vindt! Daar komt in de praktijk om verschillende redenen wel niet zoveel van terecht en moeten wij helaas maar blijven leven met die onzekerheid. Of toch niet? Want bij happn wordt specifiek op die wens ingespeeld door op jouw mobiel aan te geven waar er zich personen bevinden die jou misschien ook leuk vinden en die maar op “loopafstand” van jou af liggen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Gebruikers kun je blokkeren
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Makkelijk zoeken naar andere leden
✓ Geen nepprofielen
✗ Alleen bij wederzijdse belangstelling wordt je op de hoogte gesteld

Happn werkt net als Tinder met profielfoto’s op basis waarvan je kan aangeven of je iemand leuk vindt of niet. Als jij iemand leuk vindt, maar de ander persoon niet dan kom je daar niet achter. Vinden twee mensen elkaar wel leuk dan heb je een ‘crush’ en kun je berichten naar elkaar sturen. Het grote verschil tussen Happn en Tinder is dat je bij Happn foto’s te zien krijgt van mensen in je omgeving.  In eerste instantie zul je een groot deel van deze mensen niet herkennen, maar je kunt wel zoeken naar een leuk aanknopingspunt. Het leukste van deze manier van profielen selecteren is dat je iemand terug kan vinden die je ergens hebt gezien maar niet hebt kunnen of durven aanspreken.

Dit laatste werkt natuurlijk alleen als je beide Happn gebruikt. Happn maakt namelijk gebruik van je locatie en tijdstip wie er bij elkaar in de buurt is geweest. Je kunt zelf in het profiel van een ander zien hoe vaak deze persoon in jouw buurt is geweest. Vind je iemand leuk dan kun je dit aangeven met een hartje, zo niet kun je op het kruisje drukken. Als je je hebt aangemeld is het tijd om je profiel te gaan invullen. Kies of je op zoek bent naar vrouwen of mannen en tussen welke leeftijd je match zich moet bevinden. Nadien kun je je profiel personalizen, want je wilt natuurlijk opvallen tussen andere profielen.

Happn heeft niet een heel specifieke doelgroep op het oog. Het publiek dat de app gebruikt is vergelijkbaar met de mensen die ook op Tinder komen. Voor een groot deel komen maken vooral jongeren gebruik van Happn.  Omdat de app iets minder populair is dan Tinder kom je hier wel vaker wat serieuzere singles tegen om mee te matchen. Happn koppelt gebruikers aan op basis van je locatie, maar je hoeft niet bang te zijn dat andere leden precies kunnen zien waar je op een bepaald moment bent. De afstand is slechts een benadering, je positie is dus niet te bepalen waardoor andere mensen exact kunnen zien waar je je bevindt.

Happn ervaringen

Happn is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Happn review

Happn staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Happn zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Happn als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Happn  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Happn contact

Wil je contact opnemen met Happn voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Happn NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,8
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
6,7
Beoordeling
Bekijken
6,4
Beoordeling
Bekijken
6,2
Beoordeling
Bekijken